Calm the mind

calm book1

Jeg har før skrevet om, hvor glad jeg er for Calm-appen (og andre af den slags afslapnings/meditations/mindfulness app’s), men på en måde er der også noget lidt modsætningsfyldt over at skulle række ud efter telefonen, for at slappe af og tage en pause. Når nu jeg ellers prøver at have et lidt mere afbalanceret forhold til min smartphone, hmm…

Ps. Tag en omsorgsdag.

calm book3

Derfor blev jeg så glad for at få Calm i bogformat, af mine søde veninder i fødselsdagsgave. De kender mig godt <3

Jeg kommer ikke til at droppe mine app’s af den grund – der er jo netop dejlige afslapningslyde og speaks – men jeg er vild med at have muligheden for også at lave lidt mindfulness-øvelser helt uden skærm.

Noget jeg lærte at holde af, da jeg havde hjernerystelse sidste år. Selvom det på alle måder var ulideligt og frustrerende at have slået hovedet og ikke kunne det jeg plejede, så lærte jeg VIRKELIG noget om at slappe af og tage den med ro. Og hvor meget jeg trængte til netop det. Også da jeg var blevet rask igen.

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget :)

calm book5

Bogen er fuld af konkrete forslag og øvelser til at chille mere og bedre. Både ude i naturen, hjemme, oppe i ens eget hovede, i sengen osv.

calm book4

Og fine billeder og citater som dette. Sådan noget er jeg jo altså en stor sucker for. Måske det er banalt, men hver gang jeg læser og tænker over sådanne, flytter det lidt inden i mig. Og glasset bliver lidt mere fuldt.

calm book2

(Visited 2.590 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg er simpetlhen så vild med den her bog (og app’en). Den har virkelig hjulpet mig rigtig meget, og jeg vender ofte tilbage til den, når jeg føler, jeg har brug for det :)

    1. Hej Marie, jeg tror de har købt den i Urban Outfitters. Ellers prøv at søge på ‘Calm the book’ :) Kram Emily

  2. Det vil være dejligt, hvis du kan lave et indlæg om nogle apps og andre redskaber til afspænding, mindfulness og meditation i en stressfyldt hverdag – det tror jeg mange glemme og vil have stor gavn af :)

    1. Det er noteret Gitte. Og indtil da kan jeg anbefale Calm (som app). Jeg er også glad for Forest ift ikke at klistre til telefonen :) Klem Emily

    1. Det var så lidt, dejligt at det kan bruges, håber du bliver glad for den :) Klem Emily

    1. Jeg har fået den i fødselsdagsgave, men er ret sikker på at den er købt i Urban Outfitters :) Klem Emily