Læseklub i september: Mysteriernes Allé

jorhn irving avenue of mysteries3

Jeg fik en masse gode boggaver til jul. Og ja, det er ved at være en rum tid siden, men ikke desto mindre har jeg altså ikke mestret at læse dem alle endnu. Får læst det vi læser her i læseklubben og prøver at læse lidt derudover, men af og til glipper det. Hvilket er helt ok. Når man på den måde under alle omstændigheder får læst 12 bøger plus det løse i løbet af et år, er jeg faktisk helt godt tilfreds.

Men derfor har jeg alligevel gået og kredset om Avenue of Mysteries – eller Mysteriernes Allé som den hedder på dansk – af John Irving. En af julegavebøgerne. Og nu skal det være og jeg håber, I har lyst til at læse med.

Om man napper den på dansk eller engelsk er helt op til en selv (som altid), det vigtigste er, at vi får læst nogle bøger :)

Vi læser Mysteriernes Allé i løbet af september og diskuterer den sammen her på bloggen onsdag d. 12. oktober.

God læselyst!

Se mere om hvordan læseklubben fungerer lige her.

Ps. I kan også stadig lige akkurat nå at være med i læseklubben i august.

jorhn irving avenue of mysteries4

Jeg læste min første John Irving-roman (Hotel New Hampshire), da jeg var rundt regnet 13 og har været ret betaget af hans forfatterskab (og produktivitet!) siden.

Måske I også er nogle Irving-fans iblandt?

jorhn irving avenue of mysteries2

Fra bogens bagside:

I “Mysteriernes Allé” kolliderer nutid og fremtid for forfatteren Juan Diego, da han genlever sine kære minder fra en barndom og ungdom i Mexico.

14-årige Juan har en 13-årig søster, Lupe, der er overbevist om at hun kan forudse deres fremtid. Lupe kan også læse de flestes tankter og som regel kan hun også regne ud, hvilke slemme ting, der tidligere har hændt en person. For det meste er Lupes evner praktiske at have, men samtidig er de også en enorm byrde at have på så unge skuldrer.

“Mysteriernes Allé” er en fascinerende roman om skæbne og minder – og om en ung piges håb om at kunne ændre fremtiden.

jorhn irving avenue of mysteries1

Noget af det bedste jeg ved? At krybe tidligt i seng med en god bog og så læse en times tid inden jeg skal sove.

Største hverdagsluksus simpelthen <3

 

(Visited 1.785 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Åh, det er en skøøøøn bog. Skønne personligheder, miljøer og ‘vipes’ ? Ville ønske jeg kunne oplever den forfra igen ?

  1. Ja gør endelig det Lisbeth, kunne være så hyggeligt hvis du læste med :) Kram E

  1. Hej Anette, det er fra Auping og lavet i samme tekstil som vores seng, der også er derfra :) Knus Emily

   1. Tal for hjælpen! Bare lige for at være sikker, så hentyder jeg til det bord hvor det smukke krystal glas står på, er det dét som er fra Auping? ?

    1. Hov, nej det er en vasketøjskurv fra Muuto :) Den har nogle år på bagen, så ved ikke om de stadig laver den, men de er så pæne. Vi har dem i tre farver. Burde så nok bruge dem til at sortere vasketøj i, men to af dem får lov at agere bord og opbevaring i stedet ;) Kram E

 2. Er die-hard John Irving fan, med Last Night in Twisted River som min foreløbige favorit. Har klikket Mysteriernes Alle hjem, og snuppede lige din bog med i farten ;)