Blue dream dress

blue dress1

reklamelinks: dress by Malene Birger// belt Ganni// clutch Balenciaga// sandals Ganni

Sidste billeder fra Italien i sidste uge og sidste billeder af mig som bryllupsgæst for nu. Amager og halshug! Også selvom det er en kende vemodigt, for den rolle er jeg ikke så lidt glad for.

Den blå kjole her var lige akkurat den perfekte blanding af elegant og sporty. Det sidste takket være de brede, sorte stropper og syningerne. Så gode detaljer synes jeg. Den var dog meget lang til frk. Hobbit her og da det var lånte fjer gik det ikke at begynde at klippe i den, så jeg ‘hejste den op’ med et bælte.

Gad godt lige tage en tur til i den, især her på Trætte Tirsdag

english2lyse

The very last pictures from Italy last week and the very last wedding guest pictures for now. Promise! Even though I find it a bit sad, as I really like that role.

This blue dress was the perfect mix of elegant and sporty. The latter thanks to the wide, black straps and the stitching. Such good details. But it was a bit long for miss Hobbit here though. As it was a borrowed dress I couldn’t put it up, but a belt managed to do the trick and then some.

Oh how I’d love to take it out for a spin again. 

blue dress3blue dress5blue dress4blue dress2blue dress6

(Visited 3.597 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Du godeste, hvor er den kjole smuk! Og du ser virkelig fantastisk ud!
  Jeg skal til en god venindes bryllup næste år og kan lige se mig selv i den kjole – synes faktisk, bæltet er en god ide, jeg kan godt lide, at man også kan se skoene. Jeg må holde øje med den i november :-)

 2. Hvor er den kjole fin :O

  Jeg har fulgt din blog et par år nu, og elsker simpelthen at den er så alsidig. Der er noget for en hver smag, men må indrømme at jeg i lang tid har savnet en “room tour” over hele dit hjem. Da jeg synes de få billeder du har lagt ind er så fine, og gør mig nysgerrig på at se det hele.
  Mvh Amanda, som man vist godt kan kalde en fan.

  1. Hej Emily og Amanda,

   Ja, jeg må melde mig enig med Amanda – jeg er simpelthen også fan af dig ;-)

   Knus herfra

   1. Hvor er det bare dejligt at høre, I er nogle stjerner.

    Og må vist hellere se at komme efter det med den room tour ;)

    Kram til jer <3