Checkmate

checkmate4

reklamelinks: coat Baum und Pferdgarten// jeans Custommade// knit Baum und Pferdgarten// boots IRO// bag Leowulff (similar here)// sunglasses Karen Walker

Har I efterårsferie? Jeg har ikke, men kan godt mærke, at der er halvt blus på mailen og rundt omkring generelt og det udnytter jeg til også at efterårshygge lidt. I går spiste jeg således tidlig morgenmad med en veninde og tog derefter forbi Designmuseum Danmark at se den nye Mind Craft udstilling, inden jeg smuttede på kontoret.

I dag har jeg – i bedste efterårsferiestil – Penny med på arbejde, hvor hun har travlt med at charmere alle og forsøge at tigge sig til alt der ligner en bold eller kan spises. Og så tænker jeg, at det må være på sin plads med lidt læsehygge i sofaen i aften.

Og måske lidt kanelsneglbagning og Gilmore Girls-marathon en af de nærmeste dage…

Hvad er jeres yndlingsefterårssysler?

english2lyse

Everyone (it seams) is on autumn break this week and even though I’m not, I take advantage of fewer mails and things on the to do list to enjoy some fall stuff myself. Yesterday I had breakfast with a friend and went to a design exhibition before work this afternoon you’ll find me on the couch with a cup of hot chocolate watching Gilmore Girls.

checkmate2checkmate5checkmate3checkmatecheckmate6

(Visited 3.192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Apropos kontorhunden, så så jeg på din snap-story at Penny lå på en stor mørk pude/hundekurv. Vil du oplyse hvor den er fra? Den så nemlig rigtig efterårshyggelig ud :)

  På forhånd tak for hjælpen,
  -Trine

  1. Hej Trine, ‘Dog gone smart beds’ står der i den og jeg har købt den hos Modi & co. i sin tid :) Kram Emily

 2. Du illustrerer nu meget godt alt det bedste ved efteråret lige her: smukke farver, masser af lag og en god trøje at putte sig i (mens man ser Gilmore Girls-marathon, of course)! Det er primært, hvad jeg regner med min ferie skal gå med. Og så at komme heeeelt ned i gear efter en lidt for presset periode :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Dét har jeg. Men sidder også stadig hjemme et par dage om ugen, men trods alt meget rart at have en base ude også :) Kram Emily

  1. Den er fra Baum und Pferdgarten, min er en kollektionsprøve, men kan se at den lige er kommet på deres webshop i sort/hvid, så tror den kommer snart i denne farve også :) Kram Emily

 3. Er helt vild med den jakke – den ser så lækker og blød ud! Og det lyder som nogle dejlige efterårsplaner – Gilmore Girls marathon er altid en god ide ;)

 4. Du ser super efterårs-chic ud?Kan ikke finde jakken nogensteder (tænker du måske er på forkant med den og at den dukker op snart…) – kan du hjælpe?
  Og apropos dit indlæg herover om lister, så ville jeg virkelig gerne læse noget mere om din løbetræning op til halvmaratonet. Vidste ikke, du var blevet SÅ lang-distance-løber og tænker jeg kan hente noget motivation i dine erfaringer. Og samtidig lægger jeg også mærke til, at du står lidt skarpere kropsmæssigt (læs: fit og slankere) og om det skyldes den meget løbetræning eller om kosten også har været er parameter?
  I alt fald, du ser dejlig ud og er til stor inspiration i en travl hverdag. Og jeg fortjener den jakke dér efter at have løbet Eremitage-løbet for første gang???
  Kærlig hilsen Helle

  1. Hej Helle,

   Mht. jakken så har du ret, se svar til Christina længere oppe. Den kommer snarest, nok også på boozt.com mm. :)

   Jo det er nummer to halvmaraton i år, er blevet lidt bidt af den distance. Ikke så langt at man er helt død, men langt nok til at det føles som lidt af en præstation. Og det er noteret at det er et listeønske :)

   Tror det er en kombination af at have løbet og trænet mere det sidste års tid og så måske være blevet lidt mere opmærksom på noge ting ift kost også.
   Sejt med Eremitage-løbet! Klem Emily

 5. Kære Emily. Mon du stadig har den flotte jakke? Og i så fald vil du så tjekke hvad modellen hedder? Vil så gerne se om, jeg kan finde den et sted brugt! Og hvis du er interesseret i at sælge din, siger du bare til ;-) De bedste hilsner, Mette