Det var hattens

hathat3

//Info til tøj er flyttet til nederst i indlægget//

Beklager den bovlamme onkeljoke af en overskrift. Kunne simpelthen ikke dy mig. For det skal handle lidt om hatte i dag. Jeg elsker nemlig hatte. Og huer. Og kasketter. Og synes selv jeg ser mægtig smart ud med hat på. Hvilket også er veldokumenteret på denne blog, især i dens yngre dage. Se bare her og her, I opstavlet og rundkindet (ok, det er jeg stadig) ung version.

Nå, sidespring til side. Det er ikke altid, dem jeg omgiver mig med, er enige i det med hatteklædeligheden… Og så lytter jeg lidt til det og dropper hatten i en periode, men jeg kan ikke rigtig lade den være. Slet ikke “kaptajnshatten” her, som min meget morsomme kæreste har døbt den. Tsk tsk…

hathat8hathat2

Jeg var en af dem der beholdt studenterhuen på længere end hvad godt var (tror nærmest jeg havde den på, på Roskilde Festival) og jeg kører gladeligt med cykelhjelm, både for sikkerhedens skyld, men også fordi det er en glimrende hatteerstatning. Og jeg glæder mig til vinter fordi det er huetid. Der er et eller andet trygt og rart (og smart!) over at have noget på hovedet.

Og så er kaptajnhatten altså (ekstra) smart og funktionel i regnvejr skulle jeg hilse at sige ;)

hathat1hathat4hathat6

Men nok hattesnak. Det har været en trend længe, men frk. Late Bloomer her har først for nylig taget den til sig og nu kan jeg ikke få nok. Det er selvfølgelig 90’er yndlingskombinationen med en slip dress (hvad hedder sådan en på dansk?) med en tee eller en rullekrave indenunder, jeg rabler om.

Den forlænger brugstiden for mange af mine yndlingssommerkjoler og så gør det tilmed, at jeg kan bruge underkjolen fra en anden kjole (i dette tilfælde underkjolen fra denne laban) som ‘overkjole’. Smart, smart, smart.

hathat7hathat5Hat | Les Coyottes de Paris
Slip dress | By Malene Birger
Turtleneck | Rosemunde
Bag | Chanel
Shoes | Bianco (old)

Photo: Luka Roné

 

(Visited 3.047 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. En slip er jo en underkjole. Det var også det vi kaldte det i min klasse i slut 90-erne ;P

    1. Åh altså slut-90’erne, dét vækker gode minder. Om underkjoler udenpå bukserne, mystisk pandehår og benvarmere… Klem E

  2. Er også helt vild med hatte om vinteren, har faktisk også gået med kasket hele sommeren, så nu glæder jeg mig til at komme igang med huer og vinterhatte. Er ikke helt modig nok til at snupper “kaptajnhatten”, men synes den klæder dig super godt :-)

    1. Åh tak det varmer mit og kaptajnhattens hjerte at høre det fra en fellow hatteelsker <3