Materialemix

annonce-u-baggrund11
custommade1

Hvad gør man, når man gerne vil have læderbukser med nitter på, men man ikke vil ligne en, der er på vej til fetischfest eller ud at køre på motorcykel?

Ikke at der er det mindste i vejen med nogen af delene. Det er bare ikke lige det look, der fungerer for mig i min hverdag.

Men tilbage til løsningen. Man tager en blød, blid og fluffy strik på til førnævnte buks og krydrer med accessories ligeledes med bløde teksturer og i rare farver. Er det stadig lige i overkanten, så tager man disse sneakers på i stedet for hælene.

Hvis man nu var vaks og havde en fiks blondetop på under strikken, så kunne man også meget let lave en ‘fra-dag-til-aften’-forvandling blot ved at smide trøjen og tilsætte lidt farve på læberne. Og evt. kaste en blazer i smokingstil over skuldrene. Très chic!

custommade8custommade4custommade10custommade5custommade6custommade3custommade9custommade2custommade

Knit | Custommade
Bag | Aiayu
Leather pants | Custommade (i butik i uge 45)
Coat | Custommade
Heels | Bianco

Photo: Luka Roné

i samarbejde med Custommade

(Visited 2.919 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg er vild med outfittet! Råt og blødt på samme tid krydret med flotte accessories. Er buksen en udgået model? KH Mathilde

  2. Sikke nogle gode billeder, du har dig en dygtig fotograf :-) Og så må jeg altså lige indskyde, at du bare bliver endnu smukkere og smukkere jo ældre du bliver. Det er sgu sejt! gad godt kende dine tricks, he he :-) jeg er også selv 30år og synes virkelig det går stærkt med at se linjer, begyndende rynker osv. du kan måske overveje at lave et indlæg om hvordan du holder din hud så ung og fin :-) stort kompliment herfra. Kh Katrine

    1. Hende er jeg også glad for :) Av, hvor er du bare mega sød! Det vil jeg overveje og indtil da er der masser at stykke sammen om hvad jeg gør under fanen ‘skønhed’ i menuen. Stort kram Emily

  3. Du er så evigt smuk! Du rocker bare de seje jeans :) Jeg er helt vild med de her billeder! Hvor er de taget henne? Farverne på baggrunden er virkelig pæne.

    1. Tak hvor er du bare sød Amy <3 Billederne er taget inde ved Københavns Domhus. Knus Emily