Lag-på-lag-leg

underwear overwear1

“Hvorfor har du taget undertrøjen udenpå t-shirten?”, spurgte min kæreste mig i går. Og ja, vi har tilbagevendende uoverensstemmelser i forhold til min påklædning. Til stor underholdning for os begge. For selvom vi ikke altid er enige (det er vi nu også ofte), så kan vi godt grine af mine man-repeller-tendenser, kaptajnshatten osv.

For i det store og hele, så klæder jeg mig nok på for min egen fornøjelses (og bekvemmeligheds) skyld. Og det betyder en masse for mig, at have noget på, jeg har har det rart i, men hvor jeg ikke bare føler mig godt tilpas, men også gerne lidt smart. Og hvis jeg som sidegevinst også kan more min elskede, så er alt godt ;)

Ps. Tak til søde AC, der har ageret dygtig fotograf og fået mig til at se meget længere ud, end jeg egentlig er.

underwear overwear8underwear overwear5underwear overwear7underwear overwear2underwear overwear3underwear overwear6

Cardigan | Tricotage (old, but they’ve made a similar one)
Tee | & Other Stories
Pants | Six Ames
Camisole | vintage
Bag | Leowulff
Sneakers | Vans
Sunglasses | Karen Walker
Earrings | Jane Kønig
Necklace | Kinz Kanaan

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 3.140 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg synes det er så skægt, at den tendens er kommet frem (igen?) Jeg gik med undertrøjer med blondedetaljer, min mors fine gamle i silke osv., udenpå mine stribede Nørgaard-bluser, for 12-13 år siden. Tegnede også på mine Converse-sko, men det er en helt anden snak….

    Jeg har til gengæld lige været i England og købt to ting med hjem i fløjl (og et par Dr Martens, som koster det halve!) – jeg regner med, at det må være ved at få et comeback også!

    1. It’s all coming back ;) Og ja fløjl/velour og hele butikken er hot hot hot også. Klem Emily