Casual Saturday

casual6

I lørdags have jeg en mere end alletiders dag, hvor jeg legede turist i egen by i Converse og med ‘bæltetaske’ og var ude fra tidlig morgen til sen aftenen. Og nød København og Frederiksberg, der viste sig fra sin allerfineste efterårsside.

Dagen startede med en lang løbetur med Penny-dyret inklusiv blad- og vandpytshopning. Efter sådan en omgang kan det kun blive en god dag. Hun er i sandhed verdens bedste og gladeste løbemakker. Nå ja, og hurtigste… Bliver presset en del tsk… tsk. Lange ben vs. korte ben og sådan…

casual2

Efterfølgende passede jeg min venindes lille søn og trillede med barnevogn op og ned ad Frederiksberg Allé, spiste frokost på Karmaman og kiggede på lejligheder hos en ejendomsmægler på Gl. Kongevej (kun for sjov!).

casual7Da barnevogn og barn var afleveret hos retmæssige ejer inviterede jeg mig selv på shopping på Værnedamsvej. Hvorefter jeg mødtes med en anden veninde til kagespisning og kaffedrikning. Og bagefter ud at spise en haps med min kæreste og i biografen at se Snowden, der gjorde stort indtryk.

Sådan en herlig, herlig dag.

casual1casual8casual9casual4casual3

reklamelinks

Knit | Aiayu
Jeans | IRO (old, similar here)
Jacket | Barbour
Bag | Marie Jedig x Markberg
Sneakers | Converse
Sunglasses | Karen Walker
Scarf | Holzweiler

(Visited 2.720 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Hej Emily. Vil også gerne vide læbestift farve:) og hvad gør du egentlig om vinteren nu hvor der er blevet koldt mht støvler. ? Elsker mine helt nye Sofie schnoor ankelstøvler men de er jo nærmest for kolde nu. Har du også korte støvler med foer i? Og har du set nogle fine af slagsen :) kh. Tanja

    1. Jeg køber uldindlæg i Tiger til mine ankelstøvler, når vejret bliver koldere. Det gør, at de holder meget længere og er i øvrigt også guld i gummistøvler :-)

  2. Tak for tip Rosa. Det vil jeg prøve til mine støvler. Støvler med foer bruger man altså bare ikke så længe synes jeg.

    1. Præcis. Jeg føler altid mine fødder bliver lukket inde i en svedbobbel OG som om jeg burde gå i børnehave, når jeg prøver de rigtigt forede ;-) Længe leve forfængelighed, der møder funktion med de indlæg i stedet!