Pakkekalender 3. december: Bianco

bianco1

I tredje låge af pakkekalenderen gemmer der sig et par flotte sko eller to fra Bianco. Det er nemlig et gavekort til valgfri shopping på Biancos webshop, der er på højkant. Vinderen bestemmer altså helt selv om hun skal have varme vinterstøvler at gå tur i eller fine dansesko til julefrokosten. Eller måske endda begge dele :)

Gårsdagens julekalendervinder af præmien fra Philips Hue er Hanne B., stort tillykke!

Fra Bianco kan du vinde:

Samlet værdi 1.250 kr.

bianco2

Nogle af mine skofavoritter fra Bianco.

For at deltage i dagens pakkekalender skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg inden kl. 24.00.

Vinderen bliver trukket ved lodtrækning og offentliggøres allerede i morgendagens kalenderindlæg, samt får direkte besked via mail.

I morgen, i fjerde låge af pakkekalenderen, gemmer der sig en lækker gave fra Beauty Avenue.

Held og lykke :)

(Visited 3.286 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1046 Kommentarer

 1. OJ hvor vil jeg gerne vinde et par lækre sko!jeg flytter til Sverige for et halvt år lige om lidt, og alle mine udgifter går til praktisk vintertøj, så et par smukke sko ville gøre underværker!

 2. Jeg håber, jeg er den heldige :-) Kunne godt bruge nogle nye sko – men hvem kunne ikke det? ;-)

 3. Yay <3 Jeg håber at vinde!!!! Skal til julefest på fredag, og jeg mangler lige et par fede sko til kjolen ;-)
  Kh Trine

 4. ?????
  Jeg mangler et par gode dansesko til julens mange fester, så det ville være den perfekte præmie.

 5. Har allerede bogmærket flere sko på deres hjemmeside, så det ville virkelig være lækkert med sådan et gavekort! ?

 6. Hvor er det dejligt med sådan en pakkekalender?????.
  Jeg ønsker mig sko til julen og nytårsfest??.
  ???

 7. Glædelig 3. December :-) Jeg har netop forelsket mig i et par støvletter fra Bianco, så jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige ;-)

 8. Jeg er helt vild med Biancos kollektion af vinterstøvler, og mine 3 år gamle kunne virkelig godt trænge til en opgradering :-) God lørdag!

 9. Jeg ødelagde lige et par sko i går, da jeg var ude at fiske med min kæreste. Så jeg kunne godt bruge et par nye sko!!! :)

 10. Det kunne jeg godt tænke mig, at vinde. Mine fødder er desværre gået et nummer op i denne graviditet :/

 11. Efter at ha’ brugt hele budgettet på børnenes vinterstøvler kunne det være fedt også at forny min egen skogarderobe :-)

 12. Sidste gang jeg købte et par sko var for to år siden, det er altså aaaalt for lang tid :-)

 13. Jeg er med igen. Dejligt at have denne kalender at beskæftige sig med imens børnene åbner deres skum-, LEGO- og pakkekalendre.

 14. Åhh det ville være helt perfekt at vinde. For lige nøjagtig her til morgen, på vej ud af døren med to unger, der røg lynlåsen i mine vinterstøvler? Så det ville da være helt fantastisk at vinde, så jeg kan få varme fødder igen. Tak for dejlig blog?

 15. Jeg gad godt have mig et par nye vinterstøvler, så krydser fingrene for at vinde ??

 16. Ih, hvor ville det være lækkert at vinde! Mangler bestemt et par flotte støvler til de mange julefrokosterne der kommer <3

 17. Det ville være fornemt. Selvom jeg ikke helt kan beslutte om jeg trænger mest til nye vinterstøvler eller ny stiletter. ???

 18. Åh, hvor fin en præmie! Glædelig 3. December, og tak for en herlig blog. Har egentlig fulgt dig i mange år – som en af de eneste – men er så smadderdårlig til at kommentere. Et par fine sko var åbenbart hvad der skulle til, for at få mig frem fra mit skjul ;)

 19. Super god pakkekalender! Er selv kronisk besat af alt, hvad er er i nærheden at være støvler?

 20. Jeg kunne virkelig godt trænge til nogle nye vintersko :)
  Jeg krydser fingre og håber at blive den heldige vinder.

 21. Uhh de brune vinterstøvler kunne jeg godt tænke mig – håber jeg vinder denne konkurrence ?

 22. Wau! Putter lige et lod i hatten hos dig søde Emily.

  Bedste julehilsner Lene, Århus

 23. Sikke en dejlig 3. december gave! :-) Det ville da være fantastisk med et par nye sko til de mange julefrokoster og nytårsaften ;-)

 24. Ej, hvor er det en fin præmie! Jeg kunne virkelig godt bruge et par nye vinterstøvler, men som fattig studerende står valget vist mellem dét eller julegaver til familien, så sådan et gavekort ville virkelig falde på et tørt sted. :D

 25. Åh, det ville falde på et tørt sted! Det er som om budgettet for tiden går på gode lækre børnesko og ikke sko til moren her ;)

  God weekend til jer alle!

 26. WOW, det gad jeg godt vinde. Det er alt for længe siden at jeg har begavet mig selv med nye sko :-)

 27. Wauw!! Opdager først nu, hvor MEGA lækre sko Bianco laver! Endelig et par vinterstøvler, jeg godt gad eje ? Krydser fingre ✌?️

 28. Sikke en lækker gave! Min hæl på en af mine elskede sko faldt af for omkring 2 uger siden, og jeg har ikke kunne få sat den på indtil videre. Superlim er åbenbart ikke vejen. #studielivetpåsu. Jeg krydser fingre! :-)

 29. Elsker Bianco’s sko!! særligt dem du har valgt, nummer to billede, de sorte er ret så fine! :)

 30. Uh, lækker præmie og super tiltrængt herhjemme med nye sko. Jeg mangler sko til at tage på på arbejde ☺️

 31. Shoes are a girls best friend! ? Med 2 bryllupper i foråret kunne det være en fantastisk gave til at style det hele lidt op. Glædelig jul ??

 32. Kunne godt bruge et par gode vinterstøvler til hundelufteturerne. Jeg krydser fingrer og Stevie krydser poter ??

 33. Jeg har kigget længe på nogle vinterstøvler fra Bianco – så jeg håber at jeg vinder gavekortet så jeg endelig kan få dem :-)

 34. Yay – kunne virkelig godt bruge et par nye vinterstøvler! Jeg tror mine er to år gamle! :-D

 35. Det kunne være fantastisk at vinde, da jeg ikke har råd til ordentlige vinterstøvler i år ? Glædelig 3. December.

 36. Jeg elsker mine sorte Bianco lædersandaler, som jeg købte efter at have set dem på dig i sommers, så jeg krydser fingre! :)

 37. Jeg er blevet helt vildt med chelsea støvler, så hvis jeg vinder, ville jeg bruge gavekortet på det. Jeg krydser i hvert fald fingre :)

 38. Mine vinterstøvler er helt slidt ned, men som fattig studerende, er det ikke noget, jeg lige går ud og køber, så dette gavekort ville være en stor hjælp ?

 39. Ville pynte at have et par nye til at vente når nu juleaftensskoene bliver træsko grundet arbejde!!!

 40. Åh jeg ønsker mig deres Warm snow boots:-) de ser så gode og varme ud. Og de er vidst lige til at stikke i, uden snører eller noget. Det ville være skønt i denne vinter, hvor min mave vokser med en lillebror derinde.

 41. Øj det gad jeg godt være så heldig at vinde! :) Der er altid plads til et par nye i samlingen :)

 42. Jeg ville ELSKE er par nye støvler. Er tvunget i sneaks pga arbejde til daglig, og får aldrig købt pæne støvler. Så når jeg skal ud, mangler jeg. ?
  Tak for inspiration!!

 43. Nogen gange er det halve af fornøjelsen at lege ” hvis jeg nu vandt …” Min familie har været på imaginære rejser, ryddet supermarkedet på 2 minutter, kørt til Sydeuropa i flashy bil, købt lejligheder på 320 m2 med havneudsigt og nu været iført støvler fra Bianco ?

 44. Årh det vil jeg gerne vinde! Mine såler på mine vinterstøvler er i gang med at blive separeret fra selve støvlen ?

 45. Åh, jeg håber på at vinde! Bianco er et af de få mærker hvor mine lidt store fødder godt kan finde en match!!

 46. Åhh, det gavekort vil jeg rigtig gerne vinde. Mine støvler gennem mange år er netop gået i stykker!

 47. Hvor fint. Sådan et par ville virkelig falde på et tørt sted. Hælen er lige røget på mine gamle støvler, så lige nu valser jeg rundt i gamle udtrådte sneakers (som faktisk er lidt for kolde lige nu) og så håber jeg ellers at få nogle støvler i julegave eller evt. vinde et par her:-) Det kunne være SÅ skønt

 48. Hvis jeg vinder, vil jeg overraske min skønne datter med “Panel dress Boots” fra Bianca, som lige nu er perfekte til hendes arbejde på kontoret og den sødeste hilsen , men hun har travlt med at læse til eksamen.

 49. Uh, jeg har sukket efter et par Bianco-støvler de sidste par måneder – fantastisk konkurrence!
  Jeg krydser fingre :)

 50. Trænger sådan til et par nye vinterstøvler, så det ville være fantastisk at vinde!

 51. Øj, den konkurrence vil jeg gerne være med i :-) Tak for en super blog og rigtig glædelig 3. december, Emily

 52. Elsker Bianco, så krydser fingre for at jeg vinder. Kunne være lækkert med nye fine sko til julefrokoster og måske nytår :D

 53. Jubii, jeg har allerede de sorte stilletter med snøre, så måske er det vinterstøvler præmien skal bruges på :D

 54. Jeg kan altid godt bruge nye sko, ønsker’ønsker’ønsker & drømmer’drømmer’drømmer

 55. Glædelig tredje december :) Jeg sidder midt i eksamenslæsning, så det ville være skønt at vinde :)

 56. De brune vinterstøvler i nederste hjørne af første kvadrat ku’ være så lækre til årets skiferie! Krydser fingre hele dagen :-)

 57. Kunne godt bruge nogle lækre sko til det kommende forår, hvor København skal gåes tyndt med barnevogn.

 58. Det er simpelthen den fineste pakkekalender nogensinde, Emily! Tak for den og rigtig glædelig 3. december :D

 59. Jeg bliver altså hver dag overrasket over, hvor flotte gaver, der er på højkant i julekalenderen! :)

 60. Jeg drømmer om et par sorte støvletter <3, tak fordi du er sej og lidt mere aktion end de andre bloggere det er fedt.

 61. Nøøj, det ville være en lækker gave her i julen. Jeg mangler især nogle stiletter til nytårsfesten, hvilket der grundet flytning, ikke er råd til denne december. Hyg dig i Thailandet :-)

 62. Kunne virkelig godt bruge nogle nye sko til min venindes fødselsdag på lørdag :-D ?

 63. God konkurrence! Og farlig konkurrence – man får jo helt lyst til at købe et par (eller måske to, tre eller fire par) ! :-)

 64. Der er så mange flotte sko fra Bianco lige nu! Vil helt sikkert dele præmien med min søde mor som ønsker sig vinterstøvler :)

 65. Bianco har så mange fine sko! Så jeg håber, at jeg endelig har heldet lidt med mig :-) Går med tankerne om et par nye støvler med lidt spids snude!

 66. Årh her krydser jeg virkelig fingre, har pinligt udtrådte sko og hey, hvem elsker ikke nye sko? ;D

 67. Uh, lækkert! (y) Vil være så glad for at vinde et par super fine sko fra Bianco :D – Glædelig 3. december

 68. Så hyggelig julekalender med fine præmier. Jeg mangler helt vildt en god hverdagsstøvle med en hæl som ikke er for høj. De skal både være fine nok til job, men ikke så sarte at de ikke kan tåle en tur på legeplads med min søn på 2 år efter vuggestue. Faktisk lidt svært at finde, men vil fluks kigge på Biancos shop!

 69. Nøj, altså! Sikke en fin pakkekalender du har stykket sammen. Jeg ville blive så glad, hvis jeg var den heldige i dag :D

 70. Mine smukke vinterstøvler måtte desværre kasseres efter sidste vintersæson, da jeg simpelthen havde slidt mig igennem sålen… så jeg er på jagt efter nogle nye, og dem i din første collage er et ret godt bud! :D

 71. Lækker præmie – kunne virkelig godt trænge til nogle nye støvler inden jeg starter på job efter endt barsel.

 72. Det er altid sådan en luksus selvforkælelse at give selv et par nye smukke sko. Ville være så dejligt her i julen hvor finanserne ellets er lidt pressede..

 73. Wishing, and hoping and thinking and praying ? Det ville virkelig være lækkert med et par nye sko, og med det flotte shoppebudget man vinder, mon så ikke jeg i julens ånd kunne dele med min søster?

 74. Åh, hvor jeg trænger til fornyelse i min skogarderobe! Jeg krydser alt, hvad der krydses kan :)

 75. WOOOOOOOOOOOOOOOOOW nogle flotte sko! Jeg anede slet ikke, at Bianca har oppet sig på den måde. Jeg mangler virkelig et par pæne vinterstøvler og er helt vild med de øverste brune. Here’s to hoping!

 76. Årh det ville jeg gerne vinde! Kunne virkelig godt bruge nogle lækre, varme vinterstøvler :D

 77. Vi har været så kedelige at aftale julegaver i år, min mand og jeg. For vi trænger begge til nye sko, og med mig på barselsdagpenge og forlænget barsel, er der bare ikke meget at rutte med. Men hvis vi nu var så heldige at vibde et gavekort til sko, så kunne det være der også vlev plads til overraskelser :-)

 78. Det ville lune rigtig godt- håber og krydser og ønsker dig en super god lørdag??

 79. Åh, kunne godt bruge nye vinterstøvler. Eller dansesko. ELLER hverdagsstiletter? Det er svært :)

 80. Lægger et lod og krydser fingre ? Der kunne godt lige være plads til et par fine støvler i mit skab ?

 81. Sikke en fantastisk gave. Jeg mangler virkelig et par nye nytårssko og et par pæne sorte støvler. Noget Bianco altid er garant for at levere :) Ville være fabelagtigt at vinde denne dejlige gave :)

 82. Vores 8 måneder gamle golden retriever hvalp har nu fået smadret 2,5 par støvler (de sidste bruger jeg alligevel – selv med bidemærker, for nåede kun at have dem på én gang inden de blev ofre for hendes destruktive kræfter), så jeg trænger gevaldigt til nogle nye lækre fodsager.
  Jeg er sikker på du som hundemor kender problemet!

 83. Åhhh det ville mine fusser elske… Såler har nemlig sagt farvel på mine eksisterende støvletter… Glædelig jul☺

 84. Ih, det er jo lige sådan et gavekort, som jeg ønsker mig :)
  Jeg er nemlig blevet forelsket i et par lækre vinterstøvler.

 85. Hvem kunne ikke bruge et gavekort til bianco. Gik forbi deres butik idag i Bruuns galleri i Aarhus (shit der var jo propfyldt af mennesker ?) og forelskede mig i et par spidse sorte flade lædersko… de var helt perfekte!!! Krydser fingre for at jeg har juleheldet med mig.. god weekend!

 86. Uuuh jeg mangler virkelig et par støvletter til vinterens fester, og jeg elsker samtidig Bianco! Whats not to like? <3

 87. Det er nummer et på min ønskeseddel! Nye gode og ikke mindst flotte støvler :) (håber-håber-håber!)

 88. Jeg kunne godt tænke mig et par nye sko til nytårsaften! Såååå jeg smider et lod i konkurrencen ?
  Glædelig 3. december

 89. Jeg er meget imponeret over din pakkekalender, Emilie. Det er altså sejt. Og så med så fine gaver. :)

  De grønne støvler er helt absurd flotte. Fantastiske til et hverdagsoutfit, men endnu bedre fantastiske til fest. Gud, hvor jeg håber at vinde. :)

 90. Den her julekalender er jo allerede for crazy! Krydser lige fingre endnu en gang (og ekstra hårdt)! :-)

 91. Så fin en pakkekalender. Mit budget rækker ikke til nye sko denne sæson, så håber jeg kunne vinde et par her :)

 92. Jeg ville elske at købe et par solide støvler til lange vintergåture – venter mit første barn til januar og glæder mig til lange traveture med barnevognen ?

 93. De høje sorte støvler ville passe perfekt i ind i min skosamling – jeg håber, at jeg bliver den heldige!

 94. Et par sko fra Bianco står højt på min søde søsters ønskeliste, så det ville være en fryd at kunne give dem til hende i julegave <3

 95. Selvom jeg burde lede efter et par praktiske sko, kribler det i fingrene, for at få fat i et par smukke festlige sko til sæsonens arrangementer. Så jeg krydser fingre!

 96. Jeg er lidt tryghedsnarkoman omkring vinterstøvler og har haft det samme par i et par år, men nu ser læderet slidt ud og sålen virker tyndere, så måske de skulle udskiftes – gerne med de sorte ankelstøvler deroppe.

 97. Jeg er faktisk på udkig efter et par lækre støvler, så jeg krydser fingrene for at heldet er med mig :)

 98. Det er simpelthen sådan nogle flotte gaver! Jeg håber så meget jeg få lov til at vinde :D

 99. Det gad jeg godt at vinde! At shoppe nye sko ville nemlig være en skøn overspringshandling fra eksamensskriveriet..

 100. Sikke nogle fine muligheder! Overvejer alligevel at være voksen og investere i mit første par holdbare, læder støvler :)

 101. Jeg krydser fingre. Jeg har ikke særligt mange sko. Det er rigtigt! :-) 5 par inklusive gummistøvler og det er nok lige i underkanten, hvis jeg selv skal sige det.

 102. Er vild med Biancos sko!
  Og som nok alle piger har det, så kan det jo nærmest ikke lade sig gøre at have for mange sko :)

 103. Ej jeg mangler sådan et par vinterstøvler, så det ville være SÅ fedt at vinde et gavekort til Bianco! Har allerede kig på et par støvler derfra som mine fødder godt kunne tænke sig at bo i vinteren over ;-) <3

 104. Åh jeg elsker Bianco sko og går nærmest ikke i andet, trænger dog efterhånden til at par nye varme og pæne sko til arbejde, da de gamle et ret nedslidte ? Krydser fingre mange gange ??

 105. Ørst og fremmest er jeg helt vild misundelig på at du er i Thailand. Det må være en fantastisk oplevelse ? For det andet så vil jeg vildt gerne vinde gavekortet til Bianco fordi jeg har ingen stiletter og jeg vil så gerne have et fint par på til min bedste venindes søns barnedåb og til alle arragementerne her i julen. Krydser fingre og tæer for at jeg vinder. God jul ?

 106. Som studerende er nye sko en dyr postering, så jeg kunne virkelig godt trænge til et par nye sko, da det er noget, der har stået øverst på ønskelisten længe :)

 107. Hvis jeg er heldig, skal gavekortet helt sikkert bruges på et par lækre vinterstøvler. Det mangler jeg nemlig?

 108. Uh, jeg kunne virkelig godt bruge et par varmere sko, så det gavekort ville være helt perfekt.

 109. UUH! Det ville være perfekt, mangler nye vinterstølver, og har faktisk fundet nogle fra Bianco, jeg meget gerne vil have :D