Pakkekalender 2. december: Philips Hue

philips hue1

I anden låge af pakkekalenderen er der et mere end smart system til forbundet belysning, der kan styres og tilpasses nemt og bekvemt fra ens smartphone. Også når man ikke er hjemme.

Både lysdæmpere og -timere har længe været højt på min ønskeliste. Jeg har især været lidt træt af, at belysningen over vores spisebord og fra loftslampen i soveværelset var noget hidsig, på trods af soft-tone pærer. Så jeg blev så glad, da jeg opdagede, at der findes et system, der gør, at man altid kan tilpasse belysningen i ens hjem til den rette (gode) stemning og som hverken kræver, at man får installeret lysdæmpere eller skal sætte en timer på lamperne, når man eksempelvis er ude at rejse.

Gårsdagens julekalendervinder af præmien fra BIOEFFECT er Kristine M. C., stort tillykke!

philips hue3

Her har jeg samme pære i alle lamper, men har skruet lidt mere op for den ene over spisebordet og dæmpet belysningen i soveværelset i baggrunden markant.

Lyset styres super nemt gennem Hue app’en fra telefonen (man kan også styre det gennem en fjernbetjening, stikkontakt eller fra web), så man blot kan læne sig tilbage i sofaen eller lægge sig i sengen med en god bog og herefter tilpasse lyset til præcis det niveau, man ønsker.

Da Hue kun består af LED-pærer, er systemet skånsomt både for miljøet og elregningen.

Fra Philips Hue kan du vinde:

Samlet værdi 1.790 kr.

philips hue2

For at deltage i dagens pakkekalender skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg inden kl. 24.00.

Vinderen bliver trukket ved lodtrækning og offentliggøres allerede i morgendagens kalenderindlæg, samt får direkte besked via mail.

I morgen, i tredje låge af pakkekalenderen, gemmer der sig en lækker gave fra Bianco.

Held og lykke :)

(Visited 2.387 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

517 Kommentarer

 1. Glædelig 2. december, tak for dit store arbejde, så vi kan nyde din julekalender

 2. Det er simpelthen så smart! Især her i vinterhalvåret. Endnu engang tak for en fantastisk julekalender, Emily.

 3. Det er præcis det jeg altid ikke har vidst jeg har ønsket mig! Når jeg lægger i sengen og læser og ikke kan overskue at rejse mig og slukke lyset- den ville gøre mit liv nemmere ? Krydser fingre!

 4. Min kæreste er elektriker og er helt vild med det system og taler næsten ikke om andet. Derfor ville det være den perfekte kalendergave at give ham ?

 5. Jeg har drømt om at få kontrol over lysstyrken herhjemme lige siden vi flyttede ind. Det er en fantastisk måde at lukke ekstra hygge ind i huset, og kunne være genialt især med gæster på besøg eller når det er ved at være sengetid, så roen kan sænke sig.

 6. De er så smarte! Jeg tror at jeg ville give dem til min kæreste i adventsgave – han ville også elske dem! :)

  /Anne Møller

 7. Wow, vidste slet ikke der fandtes sådan noget – og nu er jeg en hund efter det! Lyder jo SÅ smart. Jeg krydser :-)

  Mange hilsner fra Katrine

 8. Det er noget med,at de kan indstilles som ‘Wake-up light’, og det har virkelig brug for om morgen. Jeg har ønsket mig dem så længe! #træt #gravid #zzZ
  Glædelig 2. December! ?☺️

 9. Endnu en fin gave, kunne jeg godt tænke mig at vinde! :-) God 2. december til dig!

 10. Min kæreste ville være SÅ vild med det sæt der – har set ham kigge på det flere gange efterhånden. Det ville være fantastisk at kunne overraske ham med! :D

 11. Ej, sikke et smart system. Jeg sad – så sent som i går – og tænkte over at jeg gerne ville gøre ét eller andet ved vores belysning i stuen, som er liiiige lidt for skarpt når man bare skal hygge. Her er jo en perfekt mulighed. :)

 12. Jamen altså, tænkt engang at man kan styre lyset med en smartphone. Så smart og vildt det kan lade sig gøre. Og dejligt at det er en miljøvenlig løsning også:-)

 13. Ja tak ? smadrede igår en sparepærer og opdagede, hvor besværlige de er at skille sig af med. Planen er at skifte alt ud til led hurtigst muligt!

 14. Jeg læste om det her system for nyligt. Det er altså sindssygt smart! Vi har boet i vores hus en del år efterhånden, men jeg synes stadig, vi har nogle belysningsproblemer. Særligt i stuen, hvor vi jo altså opholder os en del. Så jeg er med! :-)

 15. Hvor er det nogle skønne præmier vi læsere kan vinde – heldige os. Tusind tak :)

 16. Åh, den vil være lækker, når jeg skal ud og finde en ny bolig i det nye år!

 17. Mine forældre har lige købt nyt hus, så det ville da være en perfekt julegave til dem1

 18. Dét kunne jeg godt bruge i soveværelset, synes nemlig også at belysning er meget skrap inden man går i seng:-)

 19. Så fin ide med pakke-kalenderen her, og virkelig en luksus til os læsere!!
  Krydser fingre for denne her, kunne jeg godt bruge til at styre soveværelses-lyset, når man ellers har lagt sig med en god bog :)

 20. Min far har ikke kunnet snakke om andet end hvor smarte de her pærer er den sidste tid. Men har allerede købt ham en anden julegave til ham, så det kunne være dejligt at glæde ham med en overraskelse her i juletiden :)

 21. Det ville være en rigtig fin overraskelse til min kæreste, håb eeeelsker sådan noget. Og vi mangler lige sådan en;)

 22. Uh, det ville fedt at vinde! :) Så man kan få noget “hygge-belysning” her til vinter :)

 23. Det er godt nok en fin pakkekalender, du har skruet sammen. Jeg lægger et lod i puljen :-)

 24. Det ville være så fedt at vinde, så vi kan tænde lys hjemme når vi er i vores sommerhus.

 25. Åh hvor lækkert. Vi er ved at købe lamper og belysning til huset, så ville være helt perfekt at vinde :)

 26. Jeg ville elske at give den til min kæreste, hvis jeg skulle være så heldig at vinde den! Han har ikke snakket om andet de sidste par måneder, men det er en lidt dyr ting at gå ud at købe, når vi begge er studerende på et SU budget :-)

 27. Åh! Min kæreste er fuldstændigt forgabt i Philips Hue, men da vi er to på SU, er pengene ikke lige blevet prioriteret i den retning endnu. Derfor ville jeg give ham det som en slags bonusgave, hvis jeg skulle være så heldig at vinde!

 28. Min kæreste har snakket om det her system til vores lejlighed den sidste måned – så det ville da være SÅ LÆKKERT at vinde ;-)

 29. Det ville være så dejligt at kunne dæmpe lyset som man vil, da jeg også synes at, især lyset over spisebordet, lyser meget kraftigt i vores lejlighed. Fed kalendergave ?

 30. Ej hvor er det smart! Er ved at få spat af altid at blive blændet af mind lamper eller ikke kunne få lys nok. Det her gad jeg godt nok godt vinde! Så er julegaven til min kæreste måske også i hus ;-)

 31. Smart, ender altid med at slukke lampen over spisebordet fordi lyset er for skarpt….. ?

 32. Ih, jeg havde netop gået og drømt om, at kunne installere Philip Hue i min nye lejlighed, som jeg overtager til februar! Krydser fingre!!! :-)

 33. Mega smart!! Jeg har samme både soveværelses- og spisebordsudfordring, så ville jeg vildt gerne vinde.

 34. Sikke en fin kalendergave! Jeg har præcis samme problem som dig, med hidsigt lys over spisebordet som godt kunne bruge lidt godt stemning :)

 35. Vi har netop købt et rækkehus i Ørestaden, som vi flytter ind i om et øjeblik – hvor ville det være fedt med god belysning! :)

 36. Det er mega smart system… :-) tror min kæreste ville elske det i julegave, han elsker lys denne mørke ting… glædelig jul… :-)

 37. Hvis jeg vinder, skal min far have det som en ekstrajulegave. Han er vild med Hue og bruger næste ikke andet derhjemme :-)

 38. Super præmie – min kæreste har snakket non-stop om sådan en, så hvis jeg kunne give ham den, ville jeg nok være tæt på at modtage “Årets Kæreste”-trofæet :)
  Tak for en dejlig blog :)

 39. Super smart, det kommer på min ønskeliste (medmindre jeg er så heldig at vinde her).

 40. Åh nej, hvor smart!! Noget siger mig, at jeg ender med at måtte lægge en kommentar herinde hver dag, fordi den her pakkekalender tegner simpelthen til at blive intet mindre end formidabel…

 41. Det er jo vildt smart! Jeg har samme problem med lidt hidsig belysning, så dette ville være perfekt at vinde !

 42. Wow hvor smart! De går vidst under kategorien “ting man ikke vidste at man ikke kunne leve uden”. Dem ville jeg elske at vinde.

 43. Rigtig smart – det kunne jeg da godt tænke mig at vinde ;-) Tak for en fed julekalender

 44. Lampen over mit spisebord skærer sådan i øjnene – sådan et sæt vil være en kæmpe hjælp!

 45. Glædelig 2. December ??. Sådan en lys sensor ville jeg og min familie blive rigtig glad for ?

 46. Den kunne jeg rigtig godt bruge! Har allerede hue i køkkenet, men mangler virkelig i min stue

 47. Iiih, den gad jeg god vinde ?Den har længe været på ønskelisten herhjemme ?

 48. Årh hvor sejt!! Den ville jer gerne have fingrene i – lyset herhjemme synes jeg ofte også enten er for skarpt eller for lidt af ?

 49. Smart system – og ikke noget at gøre med en hovedbeklædning, selv om det også er rart med en varm hue i denne kolde tid ?

 50. Ejj.. Det gad jeg godt vinde til vores nye lejlighed. Det ville så meget sætte prikken over i’et for min udstyrsmand :)

 51. Det vil jeg vildt gerne prøve! Synes det er SÅ svært at få det rette lys overspisebordet… Enten er det for dunkelt eller er det for lyst…

 52. Det ville være genialt at kunne skrue op og ned for de enkelte lamper alt efter om det er leg, rengøring,TV eller noget andet der foregår :-)

 53. Det er virkelig smart – jeg vil da gerne vinde sådan et sæt. Du forkæler os virkelig her i december :)

 54. Det ville være den PERFEKTE julegave til min kæreste og vores lejlighed, som gennemgår en totalt renovering! Så ville vi også kunne krydse dét af den lange liste??

 55. Det lyder super bekvemt og lige noget for vores hjem :) Vil så gerne kunne overraske min mand med et sådan system.

  Tak for en dejlig julekalender. Den hjælper i høj grad med til at få julestemningen frem :)

 56. Det kunne jeg godt bruge! Jeg får af og til migræne og sådan en dunken i hovedet bliver kun værre af for skarpe pærere. Glædelig 2. december :)

 57. Glædelig 2.december, Emily – og sikke en fin pakkekalender, du har stablet på benene :)

 58. Yay! Vi har længe talt om, at vi var meget trætte af de virkelig skarpe spots, som den tidligere ejer af vores lejlighed har sat op og haft svært ved at finde mellemvejen mellem almindelige lamper/pærer, spots og ingenting, men det her lyder alt for smart. Det ville jeg elske at prøve!

 59. Det har min mand ønsket sig i over et år. Tænkte først det var endnu en gadget. Nu må jeg vist overgive mig…

 60. Fantastisk, dem vil jeg gerne vinde til belysningen i vores hus som vi lige er flyttet ind i:)

 61. Hvor lyder det smart, helt perfekt til når man ikke lige gider at rejse sig fra en god bog for at justere lyset :D

 62. Ej hvor smart! Jeg har netop købt lejlighed, og dertil kommer for det meste nye lamper – eller jeg har erfaret at nyt hjem ofte betyder nye lamper for mig. Lidt underligt egentligt. Nå – men jeg vil klart overveje at købe de her pærer + system selv, hvis ikke jeg er den heldige.
  Rigtig glædelig 2. december.

 63. Det er så smart! Det ville være perfekt at kunne dæmpe lyset i soveværelset, så babyen på 4 måneder ikkr bliver lysvågen, når hun skal skiftes om natten :)

 64. Det ville jo være den perfekte gadget, til vores nybyggede lejlighed vi flytter ind i om 1,5 uge! ?

 65. YES – vi er lige flyttet i stort nyt hus og lamper er dælme både dyrt og svært; men vigtigt! Sådan et sæt ville virkelig være toppen herhjemme.

 66. jeg har det på samme måde som dig, emily – jeg synes altid at lyset over spisebordet er liiidt skarpt ?

 67. Det er godt nok en super god idé! Specielt i soveværelset ville det da være dejligt, man bliver jo i helt dårligt humør af at blive blændet som det første om morgen ?

 68. Jeg har allerede Philips Hue på min juleønskeliste!
  Det er det smarteste jeg længe har set og jeg må nok indse, at jeg med alderen er blevet en større og større gadget nørd.
  Jeg har en drøm om at vågne langsomt til gradvist øget belysning fra mine sengelamper og forestiller mig at dæmpet belysning en sen aften kunne virke forførende på udvalgte hankøn ;)
  Under alle omstændigheder, en virkelig god kalendergave som enhver vil kunne få glæde af!

 69. Jeg mangler en sengelampe i mit soveværelse, så det er ulideligt at komme ud af sengen i mørket og over til stikkontakten for at tænde lyset! Det resulterer sådan set i, at jeg ofte sover over mig, fordi det er så mørkt for tiden… Måske kunne det her blive min redning !

 70. Smart! Det ville være perfekt til vores stue, da vi mangler at kunne skifte mellem hyggebelysning og læselys ved spisebordet :)

 71. Jeg er mere end almindeligt pernittengryn når det kommer til belysning og har derfor ledt med lys og lygte (høhø) efter løsninger der giver mening, men det er bare ikke lykkedes at finde noget ordentligt. Så det kunne være SÅ fedt at vinde denne her! :D

 72. Ej, det ville være fantastisk at vinde sådan et sæt, mangler så meget at kunne skabe lidt hygge belysning i vores ellers lidt trætte 70’er hus.
  Go weekend

 73. Ej hvor smart! Vi har lige indrettet soveværelse, så de ville da være den perfekte afslutning!

 74. Nøj, det er smart! Lige hvad jeg godt kunne bruge, da vi har samme problem hjemme med alt for hidsigt lys i vores lamper, hvilket resulterer i de aldrig tændes og vi mest går rundt i mørke! :)

 75. Det ville virkelig være lækkert at kunne dæmpe lyset på mit badeværelse til noget mere hyggeligt en gang i mellem!

 76. De pærer er det eneste min kæreste ønsker sig (og snakker om), så det kunne være fantastisk at give ham dem i julegave.

 77. Har same problem ved vores spisebord på trods af nye pærer igen igen. Denne præmie ville være perfekt til decembers mange små sammenkomster. ?

 78. Min far fortalte begejstret om disse forleden. Jeg ville elske at forkæle ham med det her sæt!

 79. Jeg har set disse og drømmer om at kunne dæmpe lyset i vores lamper i køkkenet og soveværelset!

 80. Det lyder bare mega genialt! ?
  Jeg har selv været lidt træt at at have et lidt for hidsigt lys over spisebordet, der ikke ligefrem indbyder til vinterhygge… håber jeg bliver den heldige ???

 81. Jeg går mega op i belysning. Den rette belysning naturligvis. Og alligevel har jeg ikke hørt om dette geniale tiltag! Jeg vil gerne vinde sårn en pakke! God jul!

 82. Den præmie vil jeg gerne vinde til min kæreste, så kan hun få en ekstra julegave i år :)

 83. Lige præcis den præmie står øverst på min kærestes ønskeliste, så jeg krydser fingre :-)

 84. Det lyder da super smart. Især fordi man ikke behøver tænke over, om en lysdæmper kan med LED, og om den nyindkøbte LED-pærer kan dæmpes :-)

 85. Ah, det er dem jeg har hørt alle mændene fra arbejdet plapre løs om… (endelig noget mænd kan sladre om ;o)

 86. Ej det er simpelthen så smart! Om jeg vinder eller ej, så skal jeg helt sikkert have fat i sådanne pærer til lamperne over vores sofabord, næste gang de skal udskiftes. De kunne godt bruge sådan en lys-dimmer :D
  I øvrigt en julekalender der giver rigtig meget inspiration, så tusind tak for det!

 87. Nå, hvor en smart dims! Den vil være perfekt til vores soveværelse hvor jeg pt er oppe x antal gange om natten for at amme vores lille datter ?

 88. For Søren, det er smart! Vil nemlig gerne have lysdæmpere hjemme hos os, men synes det er så besværligt at skulle fikse dem, at det indtil videre bare er blevet ved tanken.

 89. Eeej. Det er perfekt timing. Jeg har nemlig investeret i en rigtig flot lysekrone med pærer som hænger i spisestuen, men jeg synes, ligesom dig, at lyset oftest bliver alt for voldsomt til en hyggeaften eller middag. Det her lyder som den helt rette løsning på problemet. Jeg krydser fingre for at vinde ??

 90. Lys til en mørk tid – ville være perfekt i vores nye hus, hvor lamper stadig er en mangelvare!

 91. Skøn præmie – og én af dem som manden ville blive mindst lige så glad for som jeg selv ;-)

 92. Min kæreste snakker ikke om andet – hold op hvor gad jeg (han!) godt at vinde den pakke ?

 93. Ej hvor er det smart, det problem har jeg også med min lamper trods de rette pærer – der er alt for meget knald på ens PH-lamper! :) krydser fingre! God 2. december og ferie :)

 94. Dem ville jeg gerne vinde. Synes det er rigtig smart, og elsker alle de funktioner det har, og at man kan styrer det fra sin mobil. Perfekt til mig som hader at komme hjem til en mørk lejlighed ?

 95. FANTASTISK konkurrence!!!
  Jeg har nemlig haft lige netop dette på min ønskeliste til fødselsdag i år og igen til jul!

  Det er et genialt koncept! :)

  /Sara

 96. Ih, de ville være så fine til min lille lejlighed. Jeg elsker lys, men jeg ville elske selv at kunne styre hvor meget eller hvor lidt det skal være. Glædelig 2. december :)

 97. Det ser helt fantastisk ud, og så smart at man kan undgå at installere lysdæmpere! TAK for en herlig kalender :)

 98. Hvor fint! Det vil være med til at sætte julestemningen i min lejlighed på fineste vis :-)

 99. Det er så smart! Og helt perfekt i et gammelt hus som vores, hvor el-installationerne kan være ret svære at gennemskue…

 100. Hvor er det en fin julekalender, Emily!
  Gad godt at kunne tænde lyset, inden jeg træder ind ad døren i i min lille, tomme lejlighed, især her i vintermånederne – smaaart smart
  Nyd Thailand!

 101. Philips Hue står allerede på ønskelisten og er mit store juleønske i år ? Glædelig 2. december!

 102. Nøj hvor er det smart!! Er typen der altid bakser med timer, forlængerledninger og standerlamper når jeg skal ud at rejse for at det ser “naturligt og beboet” ud. Hvis nogen skulle komme forbi mens jeg er afsted tror jeg de ville få sig et godt grin over mystisk placerede lamper og ledninger på kryds og tværs :)

 103. Min kæreste har talt om det lyssystem den sidste måned! Ville elske at give ham det i julegave ?

 104. Nej hvor smart!
  Jeg har selv en heftig pære i en lampe i min stue – jeg har skiftet den flere gange, og prøve med en pære der ikke skulle vær nær så kraftig, men intet hjælper.

  Så HVER DAG – når det bliver aften – så går jeg simpelthen hen og skurer pæren ud af fatningen, så jeg ikke bliver blændet af lyset – så bliver der bare ret mørkt i min stue, hvilket ikke altid er optimalt og slet ikke når man har gæster en fredag aften til vin og hygge – det kan også blive for mørkt.

  Det her system er da genialt! Håber jeg vinder, men ellers skal jeg helt sikkert selv ud og anskaffe mig dette :-)

 105. Ååååh det er mit højeste julegaveønske – jeg krydser fingre for at jeg er den heldige i dagens julekalender !!! <3 God fredag!!!

 106. Min kæreste har længe plapret løs om disse smarte pærer fra Phillips så det kunne være en fin lille ekstra julegave til ham

 107. Næ den er godt nok smart. Den vil passe perfekt til når jeg flytter i hus. God jul

 108. DET er dælme smart. Det må jeg vise manden med det samme, for det vil gøre vores “lys-problemer” i stuen mindre. tak.
  vh katrine

 109. Uhh. Perfekt gave. Det står lige nu på juleønskesedlen til vores nye lejlighed, som vi overtager 2. Januar ?

 110. Har en ongoing fight med min kæreste om antallet af lamper i vores hjem. Tror det er den perfekte løsning til at sikre julefreden :-D

 111. Min roomie har sådan nogen, og jeg synes det er så smart! Jeg ville meget gerne vinde den til mit værelse :-D

 112. Super smart! Så kan man have dæmpet belysning i soveværelset ved aftentid og om morgenen, når man skal vælge tøj, kan man have fuld drøn på lyset, så man kan finde lækkerierne i skabet. Love it!

 113. Krydser fingre for at det bliver mig, der render med denne kalendergave – har også noget meget skarpt lys i soveværelset. Godt til støvsugning, men ikke ret meget andet :)

 114. Uhh – min kæreste er helt vildt med disse, så lidt ekstra til samlingen ville være lækkert! :D
  XXXXX

 115. Ham den rødhårede som jeg planlægger bryllup med til sommer bliver ved med at savle over de dersens pærer :-)

 116. Årh det ville være perfekt at vinde :D Min kæreste har ønsket sig det i lang tid, men der er ingen der synes det er sjovt at give pærer i gave, haha :D

 117. Det ønsker min lillebror sig! Vær lige sød at lade mig vinde, så er den gave klaret ?

 118. Måske jeg kan lokke kæresten til at flytte ind hos mig med lidt lysgadgets ?

 119. Så smart! Jeg havde lysdæmper på mit værelse, da jeg boede hjemme, så det kunne være lækkert at få det i min lejlighed :)

 120. Det lyder virkelig som en genial præmie og ville være den lille begyndelse til at gøre min lejlighed bare lidt moderne, hvis jeg skulle blive den heldige vinder :-)

 121. Wauw – det var godt nok smart! Jeg krydser fingre – kunne godt bruge ekstra godt lys i det lille hjem. :-)

 122. Vi er lige flyttet i hus, og kæresten har kigget meget på Hue – så det vil være et stort hit herhjemme, hvis jeg er den heldige.

  Rigtig god weekend

 123. Er jo lige sådan en jeg har ledt efter, hvor er det smart! :)
  Glædelig 2. december. :)

 124. Ej hvor ville det være fedt at kunne give min kæreste denne kalendergave! Han har snakket så meget om Hue ☺️

 125. Nu forstår jeg, hvad min kæreste Jesper konstant snakker om, at han ønsker sig. Indtil nu forstod jeg ikke hvorfor, men det er jo super genialt. Perfekt julegave til os begge.

 126. Glædelig jul :D

  Så er jeg også kommet i julestemning, havde min sidste forelæsning i dag (så står den på lidt eksamenslæsning .. og et speciale med start fra januar). Et nyt kapitel venter forude. :)

 127. Vi har også det mest hidsige lys over vores spisebord, som jeg er noget så træt af, så denne præmie ville være en kærkommen gave :-)

 128. Herlig præmie – jeg har længe været på udkig efter en mere tilpasselig belysning. Det her lyder som svaret på mine ønsker, så jeg krydser fingre;-)

 129. Det ville være helt fantastisk med denne løsning herhjemme, da vores lys i gangen og i køkkenet er meget hidsigt. Så det ville helt klart gøre min jul lidt bedre, så jeg håber på at vinde ;-)

 130. Jeg elsker dæmpet lys her om aftenen, og smarte dimser til at hjælpe teknikken, så denne ville være genial til mit lille hjem ? God jul ??

 131. Ville gerne give min mor dette! Hun bor alene og er ofte sent hjemme fra arbejde/rejser med arbejdet og jeg ved, hun bøvler med den ene lysdæmper, hun har!
  God gaveidé :)

 132. Min kæreste laver ikke andet end at fable om de Hue-pærer! Måske de skulle få lov at flytte ind hos os. Det lyder hvert fald smart :)

 133. Øv jeg nåede ikke 1.december konkurrencen med mit überønske i :-P Men jeg når 2. låge :D

 134. Sikke en dejlig præmie – og hvor er det smart, at man kan justere lyset alt efter behov og stemning :)

 135. Skønt med behagelig belysning. Der er så mange pærer med alt for skrapt skarpt lys. Og lys betyder virkelig meget for opfattelsen af et rum og en stemning. Så ja tak til fleksibelt lys!

 136. Ih, min kæreste har snakket om dette ‘hue’ i lang tid. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder og kan glæde ham med det :-)

 137. Det ville være perfekt i vores lille lejlighed. Glædelig december til alle.

 138. Uhhh…. min kæreste har plaget mig så længe over disse pærer ? De ville være perfekte til vores nytårsfesten ?