Læseklub i januar: Selfies

Om en dags tid ringer klokken ind til juleferie for mit vedkommende og juleferie er lig med læsetid for mig. Sædvanligvis foregår det i sofaen indhyllet i tæppe eller dyne, med striksokker forneden og pyjamas foroven, te på kanden og rester af al juleknasen (og en tiggehund) indenfor rækkevidde.

I år bliver det i bikini og med en kokosnød på sidelinjen, men læses skal der under alle omstændigheder. Og valget på juleferie- og januarbog til læseklubben er faldet på Jussi Adler Olsens Selfies.

Jeg er stadig Jussi-jomfru, men det skal der laves om på nu. Og jeg glæder mig til at blive bekendt med Afdeling Q og se om Adler Olsens krimier også er for mig.

Og så håber jeg, at I også har lyst til at læse med? :)

I så fald er det blot at købe eller låne bogen og læse den i løbet af januar. Og så ‘snakker’ vi om den her på bloggen i begyndelsen af februar.

I starten af januar diskuterer vi december måneds bog, Harry Potter og det forbandede barnDet glæder jeg mig også mægtigt til.

Se mere om hvordan læseklubben fungerer lige her.

Fra bogens bagside:

Opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede, og det bliver nu Roses opgave at bevise det modsatte. Rose er dog i store problemer og sunket ned i en psykotisk sump, som trækker tråde ind i en mørk fortid, som muligvis har forbindelse til en forbrydelse.

Samtidig har en gal bilist indledt en jagt på unge kvinder, og så findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have. Carl, Assad og Gordon står nu over for et puslespil for at finde ud af om der en sammenhæng i forbrydelserne eller om det helt urelaterede hændelser?

Den gamle firkløver har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil mordene i København fortsætte og kan en lukning af Afdeling Q undgås?

(Visited 1.745 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Åh nej. Må ha må ha. Desvärre er jeg blevet en höre/läsere. NU må jeg vänte på en hörebog…… håber det går hurtigt. Serien med Q har givet mig multum spänding. ?

 2. Jussi bøgerne er skide gode! De blegner lidt jo længere ind i serien, fordi de alle følger samme opbygning. Alligevel overrasker de, hver og en. Men de skal læses fra starten, der nogle ting man skal vide om hovedpersonerne som kommer frem i de andre bøger. Jeg er sikker på at du bliver grebet, og starter fra en ende af ??

 3. Du må undskylde på forhånd hvis det er for personligt. Men er lidt nysgerrig på dit efternavn, har du måske jødiske aner ? Det kunne være vældig spændende at høre lidt om dit fædrene ophav ?

 4. Jeg er vild med afdeling Q bøgerne, men må indrømme at jeg synes det er en skam du starter med Selfies.
  Er i gang med den nu, og den indeholder MANGE referencer til tidligere bøger, særligt i forhold til personerne og deres baggrund. Tror man misser mange pointer, hvis man ikke har læst de foregående.
  Men god fornøjelse :)

 5. Kan rigtig godt lide Afdeling Q-bøgerne, de er god underholdning. Den bedste bog, han efter min mening har skrevet, er dog Alfabethuset, tjek den evt. ud det er god ferielæsning :-)

  1. Helt enig med Vibeke! Alfabethuset er en af de bedste bøger jeg har læst i mit liv – den handler om venskab :)

 6. Jeg har læst/hørt alle syv, og det er virkelig ærgerligt, at du starter med den sidste – hvis den ikke fanger dig, synes jeg i hvert fald du skal give den første en chance alligevel. :)

 7. Du skal da klart starte med den 1. !!! Enig med tøserne….. Tro mig, du bliver hurtigt grebet og din drømmemand får masser af alenetid – hæ hæ hæ ….

 8. Hej søde piger, det er noteret, altså det med at hele serien er værd at gå i krig med :) Nu må jeg hellere læse denne som aftalt jvf læseklubben, men lover at jeg starter fra en ende af, hvis jeg synes den er et hit. Sådan er jeg egentlig kommet ‘skævt ind på’ mange krimier, bl.a. Liza Marklund, Camilla Läckberg, Sara Blædel, Julie Hastrup m.fl. Og synes egentlig både det kan give noget at man ikke kender alt det forudgående og omvendt :) Mange krimikram til jer

 9. Hvis du ikke har læst Jussi tidligere, er det næsten ærgerligt, at du starter med Selfies; jeg er ret vild med Afdeling Q-serien, men Selfies kan altså ikke helt leve op til sine forgængere.

 10. Hej Emily. Jeg har sådan glædet mig til at høre din mening om Selfies, hvornår tænker du vi skal have diskussion om den?

  1. Hej Louise, jeg glæder mig også, den kommer lige så snart jeg er hjemme fra New York. I morgen eller i overmorgen :) Knus Emily

  2. Hej Louise, nå blev lige lidt yderligere forsinket, men den kommer på i morgen aften! Glæder mig :) Kram Emily