10 ting jeg vil lave i april

April er sådan en god måned, synes jeg. Alting blomstrer og er bare lysere og nemmere. Og der er stadig masser af forår tilbage i kalendersammenhæng, ligesom sommeren virker langt væk. Altså god tid til både at nyde foråret og nå alt det man skal inden det bliver sommer (og bryllupstid host host).

Udover to aktive rejser (ski i Frankrig og yoga/cykel på Mallorca), så skal april måned bruges på at gøre hjem og eget hylster forårsklar, på at stornyde det spirende forår og på at se, at få taget de første spadestik til kommende bogprojekt.

Og forhåbentlig også på nedenstående ønskepunkter. Så det hele ikke bare bliver ren hverdagshamsterhjul og bryllupsplanlægning.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Spendere et par weekendtimer på Kødbyens Mad & Marked, der åbnede 1. april.
 2. Et smut i sommerhus med min vaps og min familie i slutningen af påsken.
 3. Se på blomstrende kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård sammen med resten af København. Og et smut forbi Langelinje, når der er Sakura Festival den 29. og 30. april.
 4. Forbi Behov (efter Bispebjerg Kirkegård, ligger i nærheden) at bygge min egen pizza og spise brunsviger med is på (!).
 5. Læse Transfervindue. April måneds bog i læseklubben.
 6. Gøre altanen forårsklar. Rydde op, plante i potter og gøre fint.
 7. Spise på Slurp Ramen Joint i Nansensgade, som jeg har hørt skulle være lækkert.
 8. Til Ballet de Luxe på Det Kongelige teater.
 9. Spise forårskage på La Glace og påskeæg i almindelighed.
 10. Benytte mig at nogle af de mange spændende tilbud under Copenhagen Architecture Festival.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 4.658 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Ismageriet hører foråret til for mig, og nu hvor jeg bor i Brønshøj så er det ret heldigt at der er åbent en afdeling i Søborg?

 2. Yogaferie på Mallorca? Call me intrigued! Det glæder jeg mig virkelig til at høre mere om, for det lyder noget nær vidunderligt. Jeg skal bruge april på at finde roen igen. Har kørt på lige lovligt højt blus, så nu vil jeg gerne nyde tingene igen. Heldigvis er der lutter rare ting på programmet, såsom påskefrokoster, fødselsdage, ferietid, og meget mere. Jeg glæder mig til bare at nyde foråret i fulde drag! :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Dét håber jeg også det bliver :) God forårsnydning og afslapning til dig søde Lisbeth <3 Klem E

 3. Jeg er så vild med at kirsebærtræerne er ved at springe ud – så fine!

  Jeg vil nyde påskedagene i Aarhus med en tur på Moesgaard museum, picnic med søde veninder og gåture i latinerkvarteret.
  Tager forskud på hyggen med fernisering på AROS imorgen :-)

  Vise min lillesøster mine yndlingssteder når hun besøger mig i weekenden – og også prøve et par nye :-)

  Have en skøn tur til England hvor jeg skal besøge tre universiteter, men også har sat masser af tid af til at kigge på fine bygninger i Sydengland, spise gourmet mac&cheese i Camden, gå på markeder i East London og se Romeo og Julie på the Globe

  Nyde foråret – både på mit arbejde som mest foregår udendørs og i min fritid, hvor jeg gerne vil en tur i Riis skov og på gåture ud i det blå :-)

  1. Gode ting som altid Sophie :) Får helt lyst til en forårstur til Aarhus når jeg læser dine punkter. Kram og dejlig april til dig og dine <3

 4. Det lyder dejligt!! Jeg ser også virkelig frem til hele april måned. Skal fejre både min mor og min lillesøsters fødselsdage, have min lillesøster på besøg til “københavner-dage” et par dage i påsken, spise en hel masse påskeæg og så slutter jeg af med 4 dage i Paris med min kæreste!

 5. Det lyder som en skøn måned, du går i møde! Jeg bor i Sydney i Australien og har gjort det siden januar, og det er først for alvor nu, at jeg kan mærke, at jeg på nogle punkter synes, at at kunne være rart lige at tage et smut hjem til forårsfine Danmark bare for et par dage. Jeg elsker nemlig foråret derhjemme, når alting springer ud og det for alvor er blevet lysere. Jeg klager dog ikke over min position – drømmer blot lidt. :)

  1. Åh Australien lyder nu også fantastisk. Det er på min bucket-list. Håber du trods alt nyder ‘vinteren’ dernede :) Mange kram Emily

 6. Lyder dejligt med jeres rejser. Vi var på løb/cykel ferie på Mallorca i efterårsferien, og det var skønt. Øen er smuk og frodig, og med gode veje til hvis du vil cykle stærkt på racercyklen, men vi er nu mest til det kuperede, så mountainbikes og trailløb var klart vores favorit på Mallorca. God fornøjelse :-) kh Katrine