Beauty Tip

Når benene endnu ikke har fået så meget farve eller hvis man som jeg, kæmper med blodsprængninger i små fine mønstre, så kan det være meget rart lige at udjævne og ‘pynte’ lidt inden man hopper i sommerkjolen. Og der findes flere gode slags ‘strømpebukser på tube’, der får huden på benene (eller andre steder på kroppen) til at synes glattere og mere ensartet i et snuptag. Smart!

En slags foundation til benene kunne man også kalde det. Kommer ens vej forbi USA skulle Sally Hansen efter sigende lave en ret genial en af slagsen. Den har jeg endnu til gode at prøve, men indtil da er jeg glad for Peashuns Skin Tight Body Lotion med lidt farve, der både kan købes i Rabens Saloner (deres 1. sal er lidt af en skønhedshimmel) og på bl.a. Net-a-Porter.

Selvbruner er også en smart måde at forskønne sommerstængerne på, men det kan også hurtigt ende galt. Derfor kan jeg bedst lide dem der farver meget let og gradvist og Gradual Tan Tinted fra St. Tropez er ikke bare sådan en, den har tilmed lidt (pæn!) farve i cremen, der synes øjeblikkeligt og som giver det der lækre, udjævnede look.

Har man nogle meget synlige åreknuder eller blodsprængninger på benene kan man ty til noget lidt mere dækkende. Og her er Vichys Dermablend altså sagen. Personligt er det langt fra noget, jeg gider gøre hver dag. Men til særlige lejligheder som eksempelvis brylluppet, hvor jeg tilmed havde erhvervet mig nogle store blå mærker på benene, så dækkede jeg både skrammer, mærker og blodsprængninger med den. Den skal lige fikseres med en pudder fra samme mærke efterfølgende, men så sidder den ellers også i ca. et døgn.

(Visited 6.345 times, 12 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Dermablend er SÅ vild! Jeg bruger den også til at dække mine tattoveringer på armene ind i mellem :)

 2. Har du prøvet: Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body – den er jeg ellevild med, den blender man blot nogle dråber sammen med ens normale hudcreme, synes virkelig farven er pæn efter en til to gange.

  I øvrigt er skøn blog du har Emily, god dag.

  Louise Cecillia

  1. Nej den har jeg ikke prøvet endnu, men det lyder da næsten som om jeg skal :) Tak for tippet.

   Tusind tak og hvor dejligt at du læser med og i lige måde.
   Klem Emily

  1. Nej, hvis man smører det på, blender det ud og så ‘sætter’ det med den pudder der hører til, så forsvinder det ingen vegne. Men havde det nu altså også kun på benene, hvor kjolen jo ikke sad til. Hvis du skal bruge det et sted, hvor huden er i direkte kontakt med tøjet/hvor tøjet sidder til, så lav en test inden (og ikke med brudekjolen ;)). Kram Emily

  1. Dermablend i Medium og Peashun i Dark. Kan ikke se nogen farve på St. Tropez’en :) Klem E

 3. Jeg er 74 år og har i mange år dækket mine mindre kønne ben med selvbruner og faundstion om sommeren.
  Selvbruneren køber jeg i NORMAL til ca. 35 kr. Makeuppen køber jeg i Matas – også til en billig penge.

  Folk siger, det ser godt ud. Man behøver ikke at give en formue ud for at få pæne ben.
  Venlig hilsen
  Daniella Laubech