Treat, Love & Color

Jeg har neglelak på stort set altid. Det er min ting. Min yndlingsaccessory. Men et par gange om året, lader jeg neglene få lidt luft.

Er af den overbevisning, at det er godt for dem, at de lige får en lille pause. Især fordi de bliver lidt misfarvede (også selvom jeg altid bruger underlak), da jeg har en svaghed for røde og meget mørke lakker.

Så lad mig tippe jer om essie’s Treat, Love & Color-neglepleje. TLC-serien lader neglene ånde, plejer og beskytter dem, samtidig med at den gør dem stærkere OG så er der lidt farve og lysreflekterende pigmenter i. På den måde ser neglen ikke helt nøgen ud – en fordel for os med liiiiidt skadede eller misfarvede negle.

Her ovenpå en sommer med masser af flotte farver på neglene, står den således på 2 ugers ferie, fri og luft for neglene, med Treat, Love & Color på. Der er netop kommet 4 nye farver i serien og min favorit er den svagt bubblegum-lyserøde, loving hue.

Af med neglelakken, fødderne op og på med ansigtsmasken, den afslappende musik og lidt guf til de tørre, sommertrætte negle.

(Visited 3.235 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Ja der er den altså ret smart. Så behøver man ikke være helt ‘nøgen’ på neglene trods alt :) Klem

 1. Jeg elsker også at have neglelak på :D lige for tiden er det de lyserøde og lilla farver.. Jeg har faktisk skrevet på min blog om, hvordan jeg får neglelakken til at holde i over en uge, hvis du kunne være interesseret i det ;)
  God dag :)

 2. Hej Emily. Er det kun TLC du har på neglene på billedet? Det er nemlig en ret fin farve i sig selv synes jeg:-)

  1. Det er det ja, man skal blot lægge 1-2 lag af den og intet andet. Netop så neglene ‘får lidt luft’ og en pause :) Klem Emily

 3. Hvor ofte tager du ny lak på neglene? Og hvor lang tid tager du om “seancen” ? De ser altid så nylakerede og fine ud :-)
  Når jeg, en sjælden gang imellem, får tid til at tage neglelak på hænderne, tager det sååå lang tid (med underlak og lak i to lag) og ender gerne med et hak eller to! – Måske er det bare os småbørns mødres lod ;-)

  1. Tak :) Når ikke jeg holder pause som nu (og så skifter jeg bare TLC-lakken en gang om ugen), så lægger jeg neglelak ca. hver 5. dag. Jeg er 10-15 minutter om det fra start til slut og det er med underlak, 2 lag farvet lak og overlak. Lægger det ud i én køre (altså starter fra en ende af og ‘kører’ rundt) og slutter med top coat’en Gel Setter fra essie, venter et par minutter og skyller så neglene i koldt vand. Det hjælper med at hærde og undgå hakker. Og så smører jeg forsigtigt med en olie eller creme, endnu et tip til at undgå hakker :) Klem E

 4. Den må jeg ha fat i!
  Får altid at vide hos fodterapeut, at jeg skal holde pause med neglelak, da neglene er så tørre. Det her må være løsningen! Tak for tippet

  1. Den store armring er fra Pandora, de tynde kæder er fra Marianne Dulong og Halberstadt og dem med snore er fra Seen by Marina :) Klem E