Morning routine: Summer beauty

Det er som om alting, bliver lidt enklere og nemmere om sommeren. Lige fra at klæde sig på, til at at lave mad. Sådan har jeg det i alle tilfælde.

Og mine skønhedsrutiner følger også trop. For selvom jeg nok aldrig bliver skønhedsminimalist, så bruger jeg færre produkter om sommeren og jeg bruger ganske lidt makeup efter hudplejen.

En hudpleje der står på fugt, fugt og atter fugt. ‘Skin drinks’ både inde- og udefra. Jeg sørger for at drikke nok vand, gerne med citron eller krydderurter i og lidt vandmelon fra morgenstunden er heller ikke at kimse ad.

Ydersiden får efter en mild rens, et fugtboost i form af bl.a. aloe vera og hyaluronsyre i den nye Hydra Genius fra L’Oréal. En let og fugtende gel, der ikke fedter, men som mætter huden med fugt. Og holder på den. Fugten altså. Der er så vigtig for at holde huden pæn og beskyttet.

Læs mere om den gode ‘skin drink’ i indlægget her.

Nogle dage er den tilstrækkelig og jeg springer slet og ret cremen over. Andre dage bruger jeg den som en ‘fugtundertrøje’ under dagcremen og solcremen. Uanset hvad giver den en jævn, ensartet hud, der er glat og fin at lægge makeup på. Hvis jeg overhovedet gør det. De fleste dage bliver det blot lidt concealer, ‘skin tint’ og solpudder eller blush. Eller slet ingenting. Udover mascara altså. Sommernemt.

TIP: Opbevar Hydra Genius i køleskabet. Så er den ekstra forfriskende og kølende at komme på.

Nå ja og så har jeg også indført noget andet til mit morgenmiks, der hverken har med fugt eller skønhed at gøre som sådan. Men hver morgen trækker jeg en lille positiv påmindelse, der kommer til at fungere som mit mantra for den dag. “Take care of yourself” er det således i dag. Og så skriver jeg lidt i min notesbog. Har så mange idéer og ord der skal ud for tiden.

Hydra Genius er også med mig på farten og ude at rejse, hvor den er smart som en opkvikker til huden i løbet af dagen, hvis man får en tør fornemmelse af sol, saltvand eller aircondition. Min favorit er den til tør hud.

(Visited 2.608 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Ej, hvor skægt. Den er jeg lige begyndt at bruge. Jeg bruger normalt en gel-creme (Moisture Surge) fra Clinique og har været vildt glad for den, men ville prøve noget mere budget-venligt og var lidt skeptisk da den fra Clinique har været den eneste der ikke har fået min hud til at gå bananas, men denne virker fint og trænger hurtigt ind. Jeg er i hvert fald fan af den.

  1. Dejligt at høre at den er et hit og kan erstatte den dyrere version (af og til) :) Knus Emily

 2. Ih, jeg er altså ikke så glad for L’oreal, for så vidt jeg ved, tester de stadig deres produkter på dyr i bl.a. Kina og også andre steder, hvis de ingredienser de anvender ikke har været testet på dyr før. Men måske er min viden om emnet uddateret?

  Hav en god weekend :)

 3. Hej Emily!
  En smule off-topic, men jeg er nysgerrig på, om du har samme hudpleje/rense-rutine som i det indlæg du lavede for efterhånden nogle år siden (link: http://emilysalomon.dk/2014/11/20/husk-nu-at-rense-morgen-og-aften/)? Hvis ikke, kunne du så lave et opdateret hudpleje/rens/deling-af-produkter-der-fungerer-for-din-flotte-hud -indlæg? Det er jeg ret nysgerrig på!
  En anden ting jeg er nysgerrig på, er din ugentlige “workout-rutine” (det lyder så dumt, men jeg håber du ved hvad jeg mener). Jeg ved, at du træner på hold i Fitness og løber ture ved siden af også, men jeg gad rigtig godt se sådan et eksempel, ligesom når vi før har måttet se hvordan en given dag i din uge så ud. Sådan lidt mere konkret, du ved – hvis muligt! <3

  Bare et lille (omend tidskrævende ((her op til modeugen)) ) ønske herfra :)

 4. Jeg har ikke forelsket mig helt i Hydra genius til min ansigt.. Men men men! Jeg elsker at bruge den til min hals og bryst. Som vi får Guds skyld (eller vores egen skyld?) også skal huske at fugte :D

 5. NU kommer jeg altså med en række bog anbefalinger (selvom jeg er en ret ny læser, og ikke helt føler jeg er fortjent den plads endnu)… men here we go!

  Transfervindue – Maria Gerhardt
  Anmeldelserne snakker for sig selv, men har aldrig oplevet en så ærlig ren og smuk beskrivelse af et liv, og enden på et liv. Man bliver blind for hvad der er fiktion og hvad der er virkeligt, og selvom bogen er læst på en dag, så er den med i hjertet i virkelig lang tid.

  Just Kids – Patti Smith
  Robert Mapplethorpe er en af vor tids dygtigste fotografer, hvis man spørger mig, og Patti Smith så dygtig med ord, at da jeg opdagede denne bog fandtes skyndte jeg mig ud og fik mine fingre i den. Den skuffede ikke, Patti Smiths fortællinger om deres forhold, før og efter Mapplethorpe indser han er homoseksuel, deres kærlighed, som ikke er dikteret af et seksuelt forhold, men af… altså… soulmates er vel det mest rammende ord. Hver side stråler af kærlighed, uden at det nogensinde bliver sagt direkte. Samt at få indblik i kunstbevægelser som Andy Warhols “The factory”, livet på Chealsey hotel, og de mange i club 27 som døde i løbet af de år. Uforglemmelig!

  Momo – Michael Ende
  Forfatteren bag “den uendelige historie”, en børnebog, som er lige så relevante for børn som voksne. En pige Momo, dukker en dag op i en lille by, snart derefter dukker “de grå mænd op” som overtaler alle til at de skal investere deres tid til den dag de har tid til at nyde den. Arbejde hele tiden og spare tiden op – sætter vores eget liv i perspektiv, og kan læses utallige gange, med en ny detalje og forståelse, hver gang.

  Glæder mig til at følge med i månedens bog, næste gang :-D

  1. Hej Amalie,

   Dejligt med anbefalinger og du er da helt bestemt berettiget til at kommentere, så hyggeligt :)

   Knus Emily

 6. Hej Emily. Har godt nok lige været på ferie i Paris og fået beauty lageret fyldt godt op?Men er da nødt til at prøve den hydra genius. Jeg vil også vælge den til tør hud. Jeg har i Matas fået en prøve på en af varianterne( den som de havde valgt at bruge til tester og det var ikke den til tør hud) men det betød ikke så meget da jeg var mere interesseret i lige at dufte den. Er meget kræsen omkring dufte og især i ansigtet må de ikke være for skrappe. Jeg synes duften her er fin og blid, men nu er mit spørgsmål til dig, om du ved om alle 3 varianter har samme duft. I så fald skal jeg have købt den til tør hud. Håber du kan hjælpe. Jeg bruger en nyindkøbt økologisk arganolie fra Frankrig som min nat creme lige nu. Der kan jeg vel også bruge hydra genius under. Kh. Tanja ?

  1. Hej Tanja, håber du havde en dejlig tur til Paris :) Jeg har prøvet alle tre og synes de dufter ens :)
   Og ja, du kan sagtens kombinere olie og hydra genius. Mange klem Emily

 7. Hej igen. Tak for svar ? Netop en af grundene til at jeg er en trofast følger af din dejlige inspirerende blog som jo er dk s bedste. Kh. Tanja