3 dejlige skønhedsbehandlinger

I den lyserøde sofa hos Anita Falslund.

I månederne op til vores bryllup var jeg en kende mere flittig med gode skønhedsbehandlinger end sædvanligt. Og havde således også en mægtig undskyldning for at få afprøvet et par, jeg havde hørt godt om og havde været nysgerrig på.

Dog må jeg hellere lige indskyde, at man ikke skal eksperimentere alt for meget med den slags, hvis det er lige inden noget à la bryllup. Skal man prøve noget helt nyt og måske lidt beauty-radikalt, så lov mig at gøre det i god tid inden.

Nedenfor kan I læse lidt mere om nogle af de behandlinger, jeg prøvede og tilmed syntes er værd at anbefale jer. To nye og så en gammel kending i dette forum, der også skulle med, fordi jeg fortsat er så glad for at gå der.

Ydermere var I også mange, der spurgte til den spraytan, jeg fik op til brylluppet. Den fik jeg lavet hos Beauty Avenue, hvor jeg er kommet helt trofast i mere end syv år og hvor jeg ca. en gang hver sjette uge får fjernet hår med voks og/eller sugaring, ligsom de altså også er dygtige til at snyde een sommerbrun med øko-spraytan. Elsker det sted og kan varmt anbefale dem.

HUSK: Med hensyn til spraytan må jeg nok også hellere lige understrege, at det kan være en idé at lave en test et par uger inden en begivenhed som et bryllup. Både mht. farvetone, men også for at teste hvor længe farven smitter af. Overskudsfarve og hvid brudekjole er ikke gode venner…

Anita Falslund
Lige rundt om hjørnet fra hvor vi bor på Islands Brygge, har Anita Falslund den smukkeste, lille skønhedssalon. Her er så yndigt indrettet, at jeg lidt har lyst til at flytte ind. Eller i alle tilfælde snart komme igen til en ny behandling.

Jeg prøvede behandlingen Signature by Anita Falslund – som tilmed er blevet belønnet med en Danish Beauty Award – måneden inden brylluppet og var i hænderne hos dygtige og ualmindeligt søde Lisa.

Hun dybderensede min hud (der var nok at tage fat på, yaks), peelede den med mild frugtsyre og sluttede af med ansigtsmassage. Således at huden både blev renset, plejet og stimuleret i én behandling. For det der med god ansigtsmassage, det skal man virkelig ikke kimse ad, har jeg lært på egen hud efterhånden – noget jeg også godt gad blive bedre og flinkere til på egen hånd derhjemme. Med de rette tag og teknikker har det en helt utrolig effekt på huden. Bedre end botox ;) Som lidt ekstra luksus bliver man under denne behandling masseret med kølige jadesten, som får produkterne til at trænge bedre og hurtigere ind og samtidig reducerer væskeophobninger. Og så føles det altså virkelig rart.

Der bliver kun brugt produkter fra fantastiske LING og man får 3 forskellige peelinger i behandlingen, hvilket var genialt til min dovne hud, der altid kæmper lidt med en tør, tør og til tider ru overflade, der har brug for hjælp til at blive afstødt. Den var helt glat, fin og jævn efterfølgende.

I øvrigt fik jeg også masser af gode råd og tips til min dovne hud undervejs, ligesom jeg også bare fik ro og fred til at slappe helt af. Kan hverken lide når der er helt stille, eller når behandleren plaprer løs uafbrudt, men Lisa mestrede den perfekte balance, så dejligt.

Anita FalslundIsafjordsgade 15, 2300 København S.

Dare to Care
Jeg har en hel skare af bekendte, der sværger til Line Friis’ tilsyneladende magiske hænder og skønhedsteknikker. De har allesammen det tilfælles, at de har dødlækker hud. Det er med stor sandsynlighed både gener og livsstil, der medvirker til det fine betræk, men jeg har nu også Line (der selv har usandsynligt flot hud) mistænkt for at bære en del af æren. For det er ikke kun hendes hænder, der kan noget særligt, hun har også en rigtig fin og holistisk skønhedsfilosofi, som hun gladeligt deler ud af og inspirerer med på både Instagram og blog.

Jeg har været på Lines hyggelige klinik på Østerbro to gange den seneste tid, og er gået derfra med den vildeste glow hver gang. Og en nakke der er blevet løsnet godt op af Eva, som jeg har været hos begge gange. Så dygtig, erfaren og med en virkelig behagelig og rolig væremåde. Jeg har fået en skræddersyet ansigtsbehandling begge gange, med fokus på dybderens (den der dovne hud, I ved…) og ansigtsmassage. Og så har Eva også været sød at give førnævnte nakke og skuldre en lille, tiltrængt tur. Og har fyldt godt på med viden og tips til, hvad jeg skal give min evigt dehydrerede hud at ‘drikke’ og hvordan jeg får den til at holde på fugten.

Dare to Care, Slagelsegade 5 – Inde i gården, 2100 København Ø.

Pure Senses
Jeg havde aldrig prøvet zoneterapi, før Helenes kyndige hænder trykkede de helt rigtige steder under mine fødder. Nu er jeg ikke bare overbevist om, at det er et hit, men også noget nær afhængig. Det er lidt svært at forklare, men bagefter er jeg helt, helt afslappet og rolig og i den efterfølgende tid oplever jeg også et større velbefindende. Jeg har ikke nogle skavanker som sådan, men jeg er i almindelighed godt spændt op hist og her og det er som om hele min krop bliver åbnet og løsnet op af zoneterapi.

Hos Pure Senses er der flere behandlinger hvor fodzoneterapien indgår sammen med massage med varme sten og/eller tørbørstning m.m. Jeg har også skrevet lidt om en af dem tidligere her.

Inden brylluppet forkælede jeg mig selv med den helt store tur, nemlig deres ‘Detox & Energizer’ behandling, der var noget så vidunderlig og kunne mærkes (og ses!) indefra og ud. Den satte slet og ret hele systemet i gang og min hud (krop og ansigt) strålede og var fastere i lang tid efter.

Pure Senses,  Århusgade 88, 4. sal, 2100 København Ø

Håber det kunne inspirere jer til lidt selvforkælelse. Hvad end det er før en stor begivenhed som et bryllup eller ‘bare’ (og det er endnu vigtigere) kærlig egenpleje ♥

(Visited 5.413 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar

  1. Efter din anbefaling har jeg netop prøvet en ‘Detox & Energizer’ behandling hos Pure Senses. Og det var intet mindre fantastisk :) Man tager derfra med den skønneste følelse i kroppen! En varm anbefaling herfra også! Tusind tak for tippet :)