Weekly Wanted

Polkadotfeberen er over os og jeg er blevet alvorligt smittet denne sommer. Og planlægger at bringe prikkerne med mig ind i efteråret. Hvilket ifølge kalenderen er i morgen. I morgen! Gisp, suk, ak! Jeg er altså ikke helt klar. Heller ikke selvom det er min yndlingsårstid. Synes ikke jeg har fået tanket helt nok op på sommer. Nå, men med lidt prikker og pletter fra top tip tå, skal det nu nok gå ;)

Jeg er hovedkuls forelsket i 7’eren, men synes at sådan et par sko, kræver en anledning. Så satser nu på, at et vennepar inviterer til spontant efterårsbryllup. Anyone? Pretty please?

Reklamelinks:

 1. Asymmetrisk kjole fra Sandro
 2. Bukser fra Just Female
 3. Strømper fra Becksöndergaard
 4. Kjole fra Stine Goya
 5. Top med blonder fra Ganni
 6. Langærmet top fra Only
 7. Pumps fra Balenciaga
 8. Kjole i chiffon fra H&M Trend
 9. Skjorte med flæser fra & Other Stories
(Visited 3.343 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Det er en farlig collage… Feberen har også ramt mig. Mængden af prikkede ting i min garderobe er steget gevaldigt i løbet af sommeren :-D

 2. Hej Emily. Tak for en skøn og inspirerende blog – og ih, et lækkert indlæg – jeg vil have det hele :-)
  Jeg har en bette idé og bøn til et indlæg – jeg søger nemlig inspiration til styling af de brede bukser (ala nr. 2 i dit indlæg). Hvis du allerede har lavet sådan et, så beklager jeg min uvidenhed ;-)
  Kh.
  Anne Cathrine

   1. Så en kropsnær rullekrave eller langærmet tee/strik og så noget der giver lidt ankelkig og lethed for neden også :)