Weekly Wanted

På sådan en gennemgrå dag drømmer jeg om at hoppe i farver, blomsterprint, tweed, strik, charmeklud og den flotteste frakke. Måske ikke det hele på én gang, men gerne et lille virvar af efterårslag, mønstermiks eller colour blocking.

Og så måske også en stol eller bare et viskestykke i en fin farve til at lyse lidt op på hjemmefronten.

Reklamelinks:

 1. Colour Block sweater fra & Other Stories – 645 kr.
 2. Tørklæde fra Nué Notes – 400 kr.
 3. T-shirt med logo fra Saks Potts – 595 kr.
 4. Strikket viskestykke fra Humdakin – 3 stk. for 349 kr.
 5. Lang frakke fra Acne Studios – 9.300 kr.
 6. Blomstret nederdel fra Gestuz (produceret af genanvendt plastik) – 799 kr.
 7. Bukser fra Julie Fagerholt Heartmade – 2.499 kr.
 8. Lænestol fra Ellos Home – 1.499 kr.
 9. Firkantet ur fra Larsson & Jennings – 1.850 kr.
(Visited 3.152 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Så fine ting:) Emily har du ikke noget inspiration til frokost. Jeg har opnået et ret fint vægttab på et års tid med masser af gåture og fornuftigt mad:) men lige nu føler jeg at jeg går lidt i stå madmæssigt. Morgenmad og aftensmad er nemt men frokost mangler jeg lidt inspiration til. Jeg har ikke brug for så meget til frokost nemlig. Hvad spiser du typisk i løbet af en uge til frokost. ? Knus fra Tanja

  1. Hej Tanja,
   Oftest spiser jeg knækbrød med en eller anden form for pålæg (æg, hytteost, fiskepålæg, avocado) og så noget gnavegrønt til (gulerødder, agurk, peberfrugt) eller også en salat jeg bikser sammen på 5 min om morgenen (hvis jeg skal have den med). Mine salater er som regel snittet kål eller babyspinat og så med grønt og frugt (hvad jeg har), evt. en rest fra aftensmaden (måske lidt kylling, nogle kikærter eller lignende) og som regel toppet med frø eller nødder.
   Indlægget her er godt nok et par år gammelt, men måske det kan være til inspiration: http://emilysalomon.dk/2015/02/04/5-x-hverdagsfrokost/
   Og ellers skulle jeg måske lave sådan et igen snart :)
   Klem Emily

 2. Skal lige nævnes at min mave ikke er så glad for meget rugbrød og brød generelt. Jeg bliver oppustet og får ondt i maven og vælger derfor ofte noget med groft knækbrød som jeg faktisk tåler fint. :)

 3. Hej Emily. Tak for svar. :) ja meget gerne indlæg om kost snart :) dejligt med inspiration. Knus fra Tanja