Home Tour

Velkommen med hjem til mig og for første gang (i alle tilfælde med mig selv som afsender) i levende billeder. Det har været så skægt at lave og mens der er masser at lære og forbedre på og jeg ikke er heeeelt tryg ved det endnu (bær over med mig), så føles det dejligt også at kunne lave indhold der er mere … ja, levende.

Jeg kommer løbende til at poste lidt mere videoindhold fra nu af og mens jeg tipper om noget af det her, så kommer noget af det også kun til at køre på min Youtube-kanal, så dér er I meget velkomne til at abonnere også, hvis I vil have heads up om nye videoer. Og gøre mig glad ♥

Næste lille film i rækken er en guide til, hvordan jeg styler mig hår og laver bløde fald – helt uden stylingredskaber eller -produkter. Stay tuned :)

Videoen er filmet og klippet af Liv Kastrup.

 

(Visited 11.295 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

50 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Super inspirerende at se dit hjem i levende billeder! :)
  Hvor er mon den søde border collie porcelænsfigur fra? Den er så fin!
  God søndag!

  1. Tak det er jeg så glad for at du synes :) Den er købt i Tivoli lige i nærheden af den bod der har Churros :) Klem Emily

 2. Hvor er det bare hyggeligt med noget video på bloggen også! Men nu bryder du jo komplet mine illusioner. Hvordan kan du være så energisk et morgenmenneske, når du elsker at sove? Jeg har altid undskyldt min ikke-morgenmenneskehed med, at jeg bare er alt for begejstret for at sove, haha ;)

  Knus

  1. Haha… jamen det gør jeg. Går bare som regel tidlig i seng. Elsker at sove, men ikke at sove længe ;)
   Kram til dig søde Lisbeth

 3. Fedt at du har startet en youtube kanal!!! Tak for det :) Jeg glæder mig til at se endnu flere videoer.

 4. I bor så fint! :D Det kan være så svært at få nybyggede lejligheder til at blive varme og hyggelige, men det har du i den grad formået. :)
  Jeg er også helt tosset med skabet ude på badeværelset. Hvor har du fundet det henne?
  Kram.

  1. Tak! Og helt enig, det er en kæmpe udfordring i sådan noget nybyg, så det er jeg bare så glad for at du siger <3
   Skabet er fra Ikea såmænd :)
   Kram E

 5. Yay! Hvis der er noget jeg altid har bemærket er det din dejligt glade og kvindelige udstråling, som i særdelshed også skinner igennem her i levende billeder. Skønt :-)

 6. Hvor er det en fin og inspirerende video! Jeg flytter selv ud for første gang her til vinter, og har bare lyst til at cope-paste din lejlighed ind i mine kommende to værelser, selvom det desværre nok bliver lidt trængt. Jeg er nysgerrig efter at vide, hvor det fine parfumeskab er fra? Mindes ikke at have set det herinde før; kun dine dufte.
  Glæder mig allerede til flere videoer med dig, du virker som det dejligste, mest rolige og rare væsen nogensinde!

  1. Åh hvor er du bare sød Patricia, sidder helt og rødmer. Parfumeskabet er købt hos Cousins i Vendersgade. Det er lavet ud af genbrugstræ, så der findes ikke et magen til, men de har andre der ligner. Kram Emily

 7. Hvor er det fine parfumeskab fra? Ville elske at bruge sådan et til min sten samling. I bor så smukt, lækkert og hyggeligt :-)

  1. Tusinde tak Line. Se svar ang. parfumeskabet til Patricia længere oppe :D Klem Emily

 8. Sikke en dejlig video og et skønt hjem I har! Min kæreste og jeg skal igang med at bygge en reol til vores stue, så jeg er derfor meget interesseret i at høre hvor I har købt/fået bygget jeres fine vægreol i stuen? Det er nemlig lige sådan en vi drømmer om :)

  Rigtig god dag til dig.

  1. Hej Liv, den er vi også bare så glade for. Det er en af vores venner der har bygget dem, du kan finde ham på instagram som @bymakholm :) Kram Emily

 9. Sikke en fin og hyggelig video!
  Det er en sand fornøjelse, at spendere tid i det ‘selskab’. Du virker så jordnær og virker til at hvile umådelig meget i dig selv, og det er så yderst behageligt at lytte til din stemme og kigge på dig :D (Håber ikke det lyder alt for creepy).
  Men glæder mig til at se flere videoer fra din hånd af, det skal nok blive et dejligt bekendtskab, er jeg sikker på.

  1. Det lyder bestemt ikke creepy. Tvært imod. Det tager jeg skam som den største kompliment. Tusinde tak ♡

 10. Yay, endnu mere med dig – glæder mig til også at følge din Youtube <3 og hold nu op, du er sød i levende billeder (også) :)

 11. Kunne desværre ikke høre hvad du siger, da jeg er døv. Men tak for kigget alligevel ? jeg kunne godt ønske mig tekster på ?

  1. Hej Trine, Det er modtaget. Min kæreste nævnte det også godt. Altså at det kunne være en god ide. Skal se om det ikke kan blive en mulighed fremover. Knus Emily

 12. Ah! Din stemme er slet ikke som jeg troede… Men den er nu god alligevel! Det er fedt med videoindhold – jeg glæder mig til at se mere :)

 13. Hejsan.
  I bor bara så dejligt. Förstår at i trivdes der. Godt med Mange grönne planter, de tilförer ting og sager for at have det godt. Kram

 14. Sikke en dejlig video! Du gjorde det godt og dens stemning passer så fint ind i dit univers. Glæder mig til mere i levende billeder <3

 15. Emily, jeg kan ikke lige spotte, om nogen allerede har stillet spørgsmålet, men hvor er det flotte spisebord fra? :-)

 16. Hej Emily,
  Jeg ville rigtig gerne høre hvor jeres reol system med tv og alle jeres flotte bøger er fra? ??
  Så fin video ?
  Kh Cecilie.

  1. Hej Cecilie, det er et vi selv har designet og fået lavet hos ByMakholm. Tusinde tak, det var vel nok sødt af dig at skrive. Kram Emily