Som at sove på hotel

Som at sove på hotel. Bare bedre.

At jeg elsker vores seng (og at sove!), har jeg vist delt med jer en gang eller flere. Og at jeg savner den, når vi rejser. Men jeg elsker den ikke kun, fordi den er vidunderlig at sove i, men i også fordi den er noget så pæn at kigge på OG tilmed udført i tekstil lavet af 100% genanvendt tøj.

Vi har Aupings elegante Criade-model og den kan man selv designe, så den ser ud præcis, som man ønsker. Man vælger nemlig selv farve, hovedgærde og ikke mindst tekstilerne sengen skal polstres med. Der er således et væld af kombinationsmuligheder og man kan bogstaveligt talt lave drømmesengen ;)

Jeg kan så godt lide, at der er lidt hotelfornemmelser over den (på den gode måde!) takket være den polstrede bund og hovedgærdet, samt puffer og puder i samme stof og at vores soveværelse derfor føles lækkert og luksuriøst. Lidt som at være på ferie, men hver dag.

Stoffet vores seng og tilbehør er polstret med er fra Kvadrat og hedder Revive og er lavet af 100% genanvendt polyester. Udover at jeg mægtig godt kan lide det bæredygtige aspekt ved stoffet, så fungerer det også fantastisk for min mand, der lider af astma og allergi, da det ikke er en støvmagnet på samme måde som eksempelvis uld. Vi har valgt samme farve til alting, men man kan kombinere farver og tekstiler på kryds og tværs som man ønsker.

Auping har i år lanceret endnu en polstret sengemodel, Original Box, der er lidt mere overkommelig i pris, men hvor der stadig er mulighed for hotel-feel og for at customize udseendet efter egne ønsker.

Og sådan en Auping-seng behøver slet ikke være så dyr, som mange tror, hvis man køber en plan spiralnetsbund. Det er sådan en vi har. Så smart fordi de er indbyggede, så man får det hotelagtige look, men samtidig med Aupings klassiske, ventilerende sengebund, så der stadig er fuld komfort i kraft af 80% luftgennemstrømning (hej hej fugtig seng) og over 10.000 (!) støttepunkter.

Ps. Sov godt.

(Visited 4.142 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hej søde Emily :)
    Dit sove værelse ser skønt ud. Hvor er dit sengetæppe fra? Jeg synes det er så svært at finde nogle pæne.
    Knus