Nyt på væggene

Jeg holder af mit hjem. Virkelig. Og af at dimse, indrette, rykke rundt og ordne. Men jeg er også ret trofast. Jeg bryder mig ikke om alt for mange midlertidige løsninger eller om at skifte ud hele tiden. Jeg vil hellere løbende lægge lidt til, spare op til det jeg virkelig ønsker mig og tænke indretningsløsningerne igennem. Derfor er jeg heller ikke den, der kan være klar, parat, på plads en måned eller to efter jeg er flyttet.

Nu har jeg boet her i to år og det er vitterligt først nu, jeg for alvor føler, at alt er på plads. Nogen ting tager slet og ret bare den tid de skal tage.

Men hvad gør man så, når øjet er sultent på lidt nyt, men man af flere årsager (hensyn til miljø, økonomi, glæde over det man allerede har) ikke lige skifter hele molevitten ud?

Man rykker lidt rundt på det man har.

Eller tilsætter en fin buket friske blomster.

Eller hænger noget nyt på væggene.

Flotte, nye plakater er ikke den vildeste frås, men ikke desto mindre kan det give et helt andet udtryk og er en, hurtig, nem og ikke mindst budgetvenlig måde at pifte op på.

Således har vi fået nyt i rammerne herhjemme. I kan se hvordan det så ud før her.

Alle billeder er fra Desenio, der har et stort udvalg af smukke plakater, ligesom de har masser af rammer.

Rabatkode: Fra i dag og til og med d. 3. august kan I få 25% rabat på alle plakater hos Desenio med koden EMILYSALOMON

Koden gælder ikke rammer, ophæng og plakater markeret ‘handpicked’.

Let the light in – Beach View – Kate MossShadow

Feriestemning på væggene i soveværelset. PalmtreesWave
(Visited 4.688 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Kære Emily
  Anvender du ramme fra desenio, og hvad er dit indtryk af kvaliteten? Jeg overvejer nemlig at købe ramme i sort 100×70, men tør ikke at begive mig ud i et køb uden at have set produktet :-)

  1. Hej Theresa, ja alle mine rammer er også fra Desenio og jeg synes de er så fine til prisen. Eneste anke er at der ikke er rigtigt glas i, men det er jo både godt og skidt. Klem E

  1. Ja, der er en helt særlig stemning i den ikke? Er også så glad for den. Håber soveværelset bliver fint :) Klem Emily

 2. Skøn butik. Tak for inspirationen og rabatten :-)
  Straks anvendt, så nu venter min soveværelsesvæg bare på posten…

 3. Fin inspiration – tak;-)

  Det billede længst til højre over sofaen – Shadow – er det præcis det, du linker til? Hos jer ser det nemlig ud som om, der er lidt grøn farve på bladene, på hos Desenio ser det ud som et sort-hvidt foto.

  Jeg er vild med de fleste af billederne og har svært ved at vælge;-) Jeg har kun plads til to 50 x70 (sammen – overvejer at købe en eller to mere til andre steder i huset) i stuen.

  De ser lækre ud sammen de fire, og jeg er i tvivl om, hvor godt det vil fungere at tage to af dem – f.eks. Let the light in + Beach View (er det for forskellige i udtrykket, når det kun er de to sammen)? Det er bare fordi, det er dem, jeg bedst kan li’, men måske er de ikke optimale sammen (og uden de to andre).

  Måske er det bedre at satse på Shadow sammen men enten Let the light eller Beach View?

  Nogle gode overvejelser fra dig, der har dem lige foran dig;-)? Det sætter jeg i hvert fald stor pris på på forkant, hvis du har;-)

  1. Hej Susanne

   Jep, det er akkurat det samme. Bladene er mørkegrønne i virkeligheden (og også på billedet du kan se hos Desenio), men på mine billeder ser de lidt mere lysegrønne ud, da solen skinnede ind + da der står en grøn palme overfor, som spejler sig lidt i glasset (det er også derfor Kate Moss er lidt grøn i hovedet).

   På bilelde nr. 4 kan du se de to sammen/kun dem og det synes jeg fungerer fint, så det ville jeg sagtens mene at du kunne :)

   Men Shadow og Beach view er også flotte sammen…

   Men gå med den første kombi, hvis det er den, du bedst kan lide, så bliver du glad hver gang du kigger på dem :)

   Knus

 4. Du har altså bare øje for indretning, Emily! Jeg finder det ALTID inspirerende, når du viser lidt af dit fine hjem frem på bloggen – uanset om det er hvad du har hængende på væggene eller din opbevaring på badeværelset.
  Er nysgerrig efter at vide, hvilken str. de to plakater er I har hængende i soveværelset, dem med bølgen og palmerne? :)

 5. Hej :-)

  Jeg er ude efter lidt inspiration til noget nyt til mine vægge og faldt over dette indlæg – hvilken størrelse er plakaterne over sofaen :-)?

  De bedste hilsner Louise

 6. Jeg er vild med din stil og indretning! Hvad størrelserne på plakaterne i stuen? Og hvor er lampen i stuen fra? :)