Vind: Bæredygtig seng fra Auping

Avra hvor har jeg bare glædet mig til denne her konkurrence. Jeg har udloddet nogle flotte præmier i tidernes løb, men denne slår vist det hele. Der er nemlig en helt igennem fantastisk, luksuriøs og tilmed 99% bæredygtig (mere om det om lidt) Essential-seng fra Auping på højkant. Til en af jer. Og i en valgfri størelse, så man bestemmer selv om den skal være 120 eller 180 bred eller noget derimellem :)

En ‘vugge til vugge’ seng
Auping er virkelig seje og ikke mindst super ambitiøse, når det kommer til genanvendelse, bæredygtighed og CSR i det hele taget. Og det er de stolte af og med rette.

Den moderne Essential-seng er udført i 100% genanvendelige materialer og produceret på Aupings bæredygtige fabrik i Holland. Den er således ikke bare god for nattesøvnen, men også for samvittigheden og den er minimalt belastende for miljøet og produceret med stor respekt herfor.

Auping arbejder bl.a. efter cradle to cradle-principperne og altså ‘fra vugge til vugge’ i stedet for ‘fra vugge til grav’. Det betyder oversat til noget knapt så billedsprogligt, at affald ikke kasseres, men i stedet bliver byggesten for noget andet og således indgår i et cirkulært kredsløb af materialer. Man tilstræber således et uendeligt kredsløb af råstoffer og materialer, i stedet for at noget bliver tabt eller går til spilde. Et virkeligt attråværdigt projekt.

Skal du have ny madras, så tager Auping også din gamle retur og genanvender den i stedet for, at den blot bliver sendt til forbrænding.

Læs mere om Aupings bæredygtighedsarbejde her.

Ps. Hvordan jeg sover godt.

KONKURRENCE
Vil du sove (ekstra) dejligt og nærmest bogstaveligt talt på en lyserød sky, så deltag i konkurrencen om den lækreste seng fra Auping.

Du deltager ved at lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller mig, hvornår du sover allerbedst.

Præmien er sengen Essential fra Auping i farven Skin (som på billederne, det var nemlig sådan en, jeg havde tidligere) med plane sengebunde og Auping Inizio-madrasser. Vinderen vælger selv sengens størrelse (120, 140, 160 eller 180 x 200 cm). Præmien har en værdi af 23.990 kr.

Konkurrencen slutter d. 18. juni kl. 18.00.

Vinderen bliver fundet ved lodtræning og får direkte besked via mail.

(Visited 6.308 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

1294 Kommentarer

 1. Jeg går lige nu igennem en periode med kærestesorger, så derfor er det ikke i min egen seng jeg sover bedst, men derimod hjemme ved mine forældre. Det er også det eneste sted jeg kan sove længe pt. Det må være trygheden ❤️

 2. Wauw. Vild konkurrence ? Jeg sover allerbedst, når jeg har været fysisk aktiv, fået slappet af inden sengetid og går glad i seng. Det er naturligvis en kæææmpe bonus, hvis sengen er nyredt med rent sengetøj, og min kæreste ligger tæt ved siden af mig.

  1. Jeg har først for nydelig lært hvor meget en god seng kan gøre, jeg har ellers altid været af den holding, at bruge mange penge på en seng er fuldstændig ligegyldig.

   Men efter at have prøvet min venindes seng, da jeg skulle passe hus, så må jeg tage ordnede til mig igen, en god seng betyder alt! Jeg har aldrig prøvet at sove bedre, og jeg glæder mig til enten at spare sammen til at selv købe en (hvilket kommer til at tage tid) eller være heldig at vinde denne konkurance :)
   Udover sengen, så er sengetøj også super vigtig for mig, jeg skifter sengetøj mindst en gang i ugen. Jeg ELSKER simpelthen følelsen af nyt og frisk sengetøj, det sammen med udluftning lige inden jeg går i seng er perfekt:)

 3. Jeg blev mor for 2 år siden. Min lille datter blev meget syg da hun var 5 uger gammel og jeg blev opfordret til at sove sammen med hende hver nat. I dag er hun helt rask og fylder en del mere i sengen og selv om jeg får lidt spark i løbet af natten så sover jeg bedst ved siden af hende❤️

 4. Jeg sover allerbedst efter en travl 18 timers aftennattevagt. Det der med at se patienter med ondt i maven non-stop i 18 timer, det kan virkelig tage pusten fra enhver. Egentlig kan jeg sove hvor som helst bagefter, men en god seng ville virkelig sætte min livskvalitet markant op ;-)

 5. Vild præmie!! ????
  Jeg sover allerbedst når jeg er hjemme og besøge mine forældre i Jylland og de har redt op med friskt sengetøj i gæsteværelset og der er fuldstændig ro, og fuglesang fra vinduet om morgenen!

 6. Sover allerbedst i en seng med rent og lufttørret sengetøj og en krop som er godt teæt ovenpå en aktiv dag ? Sengen og soveværelset må ikke være for varm – det er en af de største spoilers for min søvn!

 7. Jeg sover altid bedst med min kæreste ved min side. Også selvom vi ligger tæt, og er nødt til at synkronvende os om natten ? Meeeen det ville nu være ret så fantastisk, at kunne skifte den lille, billige og efterhånden alt for gamle boxmadras ud med denne smukke seng! Drømme drømme ??

 8. Jeg sover ? bedst når jeg går i seng ved 22 tiden, men slukker for det meste først lyset kl 23 ish…. til hverdag.
  I weekenden kan jeg finde på at gå tidligt i seng bare fordi ….og ikke skal op på bestemt tidspunkt dagen efter….. super – super dejligt ?☺️

 9. Jeg sover bedst, når jeg har haft et par timer til at falde helt ned efter dagens travlhed og har givet mig lidt ekstra tid til aftenplejerutinen ?

 10. Jeg sover bedst efter et aftenbad. Det er nærmest blevet et ritual i travle perioder. Og hvis der så er nyvasket sengetøj, så er det ekstra luksus for mig :)

 11. Ej en vild præmie, jeg krydser fingre! Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, med åben dør ud til altanen og min mand ved siden af :)

 12. Jeg sover bedst hos min kæreste, både fordi han er der (selvfølgelig ;) ) men også fordi min egen seng er ved at være en smule gammel.. -så kunne være fedt jeg kunne sove lækkert hos mig selv også :)

 13. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, når jeg er kommet i seng i ordentlig tid og der kommer kølig luft ind af vinduet .. jeg drømmer i øvrigt om en ny seng.. jeg sover stadig i den jeg købte da jeg flyttede hjemmefra for 15 år siden ? Jeg har forsøgt en opgradering med en ny topmadras, men en helt ny seng drømmer jeg stadig om ?

 14. Sikke en flot præmie! :)
  Jeg sover bedst efter en aktiv dag – og gerne mellem kl. 22 og 23 :)

 15. Hvor er den bare SKØN!
  Jeg sover aller bedst efter at have tilbragt dagen i den friske luft ved vandet ?

 16. Jeg sover allerbedst efter at have læst mindst fire kapitler i en bog, kan ikke sove uden. Og helst i kærestens seng lige for tiden. Desværre er den lidt lille når vi begge gerne vil fylde ?

 17. Jeg sover allerbedst efter en dag, hvor jeg har været aktiv og er fysisk træt i kroppen. Så er det bare en fornøjelse at komme ned at ligge i en god seng med en dejlig dyne godt op om ørene :)

 18. Jeg sover allerbedst, når jeg har været hjemme hele dagen og har haft tid til at vaske sengetøjet, gøre soveværelset rent og bruge ekstra lang tid på at forkæle mig selv, tage et langt bad med masker og scrubs osv. <3

 19. Jeg sover allerbedst når min kæreste ikke er hjemme – trist, men sandt :) Måske det har noget med vores gamle, slidte seng at gøre; jeg vil da sygt gerne vinde en ny? :)

 20. Jeg sover klart bedst en dag, hvor jeg har trænet, spist godt og har min sovemaske på, så der er helt mørkt. Og selvfølgelig min lille mops i kurven ved siden af sengen❤

 21. Jeg sover bedst med nyvasket sengetøj, et tilpas køligt soveværelse og min kæreste ved siden af mig :-)

 22. Jeg sover bedst i nyvasket sprødt sengetøj, gerne med et vindue åbent – vel og mærke uden for pollensæsonen – og selvfølgelig med min kæreste ved siden af ????

  Den seng vil være perfekt i vores nye lejlighed, – tror nemlig at vores nuværende ungdoms halvanden-mands seng synger på sidste vers!

  Kram

 23. Jeg har været igennem et langt, fysisk krævende forløb efter en operation i min hals, hvor jeg ikke har kunnet sove på siden, som jeg elsker [ÆLSKER!!!]. Jeg har døjet med voldsomme spændinger, der har resulteret i svimmelhed og migræne. Men den dag, hvor jeg kunne ligge på siden, helt uden smerter, i fosterstilling og dynen helt oppe ved hagen, sov jeg 12 timer i streg. Jeg var så glad. Den bedste søvn er på siden i fosterstilling; især fredag aften hvor man smiler og krummer tæer, inden man lukker øjnene, af ren ekstase over weekenden, der starter i morgen. Den lille lykke er god søvn.

 24. Jeg sover bedst, når jeg kan høre min kæreste snorke, min søn på 1.5 år møffe i søvne – kombineret med at jeg kan mærke lillebror i maven sparke samtidig …

 25. Wauw…! ??
  At putte sig ind til min søn og kæreste efter et langt og varmt bad er fantastisk – lykken er hvis sengetøjet tilmed er sprødt og nyvasket ?

 26. Den her konkurrence kommer som kaldet! ❤
  Jeg står og skal flytte fra mine børns far og skal ud og bruge en masse træls penge på møbler, inkl. ny seng.
  Denne er en man kun kan drømme om, den er der ikke plads til i budgettet desværre!
  Min bedste søvn er når jeg ligger og putter med børnene og vi alle falder i søvn sammen i sengen. Det er guld værd at putte med dem, især når vi alle har en travl hverdag.
  Og jeg tror den søvn bliver endnu mere værdsat og skattet når jeg snart, desværre, må undvære dem flere dage i træk. ❤

 27. Wooow, en vild præmie! Den gad jeg simpelthen så godt vinde. Jeg sover stadig på den sovesofa, jeg anskaffede mig til mit teenageværelse i tidernes morgen, og den er hverken pæn, behagelig eller ergonomisk, så en ny seng, og tilmed sådan en sag der, kan kun være en opgradering.
  Jeg sover bedst, når jeg har brug for det! Når jeg har haft en lang og god dag med fysisk aktivitet, ligget og læst en bog til min krop slapper helt af, og jeg kan slukke lyset og falde hurtigt i søvn uden at tænke på alle mulige bekymringer.

 28. Tak for din skønne blog.

  Jeg sover allerbedst efter en dag, hvor jeg har fået en masse frisk luft ?

  De bedste hilsner

  Annette

 29. Jeg sover allerbedst når jeg sover med min kæreste. Han er svensker og bor i Uppsala og jeg bor selv i Aalborg og gennem 2 år har vi haft et lang distance forhold, det er ikke lige sjovt altid, men det er det værd. Jeg savner ham meget i hverdagen, så når vi endeligt er sammen kan jeg slappe helt af og være mig selv – og så sover jeg bedst med ham ved min side ❤️

 30. Jeg sover allerbedst, når jeg kan hoppe under dynen forholdvis tidligt (helst med min søde snart-mand ved siden af) og sove uden vækkeur, indtil solen vækker mig næste morgen :)

  Kh. Julie

 31. Jeg sover besdst, når jeg sover i et iskoldt rum, og kan trække dynen helt over ørene, så jeg kun lige kan ane det mørke rum. Endnu bedre bliver det, hvis min kat kravler op til mig, og jeg så kan falde i søvn med hånden i dens pels og til lyden af dens spinden <3

 32. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en dag, hvor jeg har været uden for i naturen i løbet af dagen og fået en masse frisk luft. Så om sommeren, når jeg er i sommerhus og væk fra byens larm og os og kan gå lange ture i skoven eller ved stranden, så sover jeg som en sten om aftenen. Det idylliske ved at have gået rundt i naturen og høre fuglefløjt og set på alt det grønne har en nærmest meditativ virkning på mig.

 33. Jeg sover aller bedst, efter jeg har haft en aktiv weekend eller uge med alle de søde spejdere jeg tager på ture med. Efter en uge på liggeunderlag er en god seng bare det bedste :-)

 34. Jeg sover aller bedst når jeg har været aktiv om dagen og kommer hjem til et køligt soveværelse hvor jeg kan kaste mig ned i min seng og lande i helt nyvasket og crips sengetøj ??

 35. Jeg elsker som i knus elsker at gå i send når der lige er lagt rent sengetøj på hele molevitten – der findes ikke noget bedre!!!

 36. Jeg sover allerallerbedst efter en dag, hvor jeg har været ubekymret og har været aktiv og har fået masser af frisk luft!! Og når manden, som jeg meget snart har været gift med i 25 år ligger og sover ved siden af mig, og ikke snorker … :-)

 37. Jeg sover klart bedst når der lige er lagt rent sengetøj på – det er den bedste følelse! Og når jeg ellers er glad og både er mentalt og fysisk træt :)

 38. Jeg sover allerbedst efter en god beachvolleytræning, et langt bad, god mad og så ham den søde liggende ved siden af mig ❤️?

 39. Jeg sover aller bedst, når jeg kommer hjem fra en ferie og skal sove første gang i ens egen seng igen. Egentlig ikke fordi vores seng er skide god, men bare fordi det der med at sove hjemme igen er det aller bedste <3

 40. Jeg sover bedst efter en dag udenfor enten med en lang gåtur eller en god cykeltur på min racer – og hvis det skal være helt perfekt skal min kæreste dele seng med mig – så sover jeg som en sten ❤️

 41. Jeg sover allerbedst i weekenderne, når jeg kan sove til jeg vågner af mig selv, helt uden vækkeur. Hvis der så er rent sengetøj på, så er det et kæmpe plus! ?

 42. Jeg sover bedst når jeg har begge mine unger hjemme. Og så hjælper en god kajaktur også godt til ♡♡♡

 43. Jeg sover allerbedst efter et dejligt varmt bad, hvorefter jeg laver en god kop af min yndlingste (æble/solbær) med lidt mælk og tager den med ind i sengen, mens jeg læser et par kapitler i den bog, jeg nu er i gang med. Jeg har mine el-lysestager tændt og hører min playliste specielt lavet til aftener som denne, hvor der flyder beroligende og drømmende toner ud. Jeg slukker lyset, når jeg på et tidspunkt opdager, at mine øjne er faldet i, men jeg lader musikken blive tændt. At falde i søvn til musik er bare “my thing”, og det er helt essentielt for at få mig ned i gear uanset hvad jeg laver før sengetid og for at sikre, jeg sover bedst :)

 44. Jeg sover bedst med min kæreste ved min side og hunden i nærheden. Der er nemlig intet mere hyggeligt end at vågne til dybe vejrtrækninger fra dem begge.

 45. Ej en dejlig konkurrence! :)
  Jeg sover aller-bedst når jeg sover sammen med min kæreste. Vores seng er noget gammelt ustabilt noget, da en god seng kan være svær at få råd til i budgettet. Men med ham ved siden af mig, så sover jeg alligevel som en drøm <3

 46. Åh jeg drømmer om ny seng ??
  Jeg sover bedst, hvis sengetøjet lige er skiftet og jeg kan høre tunge åndedræt fra barneværelse og hundekurv ??

 47. Lækker præmie!
  Jeg sover bedst, når min mand og datter ligger på hver sin side af mig. Manden er søvngænger og vækker mig ofte med mærkelige drømme og datteren er 7 mdr. og vækker mig også en del om natten. Jeg vil ikke være dem foruden for alt i verden, men en lækker seng vil gøre det en del bedre ?

 48. Jeg har generelt svært ved at falde i søvn, da tankerne som oftest begynder at køre rundt i hovedet, når jeg rammer hovedpuden. Men jeg har for nylig anskaffet mig en notesbog, og har gjort det til en fast vane at få nedskrevet alle de tanker, der dukker op, inden jeg lægger mig til at sove. Det er ligesom at få “tømt” hovedet fo tanker. Det hjælper mig til at sove bedre.

 49. Sikke en lækker præmie!! Jeg sover bedst, når jeg ved, at der ikke er noget, jeg skal lave. Ikke skal være færdig med en opgave, til prøve, eksamen eller lign. Ellers ligger jeg ofte og tænker på det, men når jeg har ferie, så sover jeg allerbedst. :) Og så sover man jo altid godt, hvis det er lækkert, nyvasket, knasende sengetøj, der har hængt til tørre udenfor ;)

 50. Jeg sover allerbedst når jeg har taget et langt varmt bad og derefter putter mig under helt rent sengetøj ?

 51. Jeg sover allerbedst sammen med min boyfriend – vi er lige blevet forlovet, så til næste år er han min maaan, YAY?. En ny seng ville være en ret sej pre-bryllupsgave?

 52. W.O.W for en konkurrence :)
  Jeg sover allerbedst når jeg får læst lidt inden jeg skal sove. Det fungerer bare ikke for mig at komme direkte hjem fra en aftale eller hoppe direkte fra sofa-tid til seng, uden at jeg lige åbner en bog i sengen og læser lidt i den. Og så har jeg endelig nu fået et soveværelse, i stedet for at bo i et studierum, hvor stue, spisestue, kontor og soveværelse var kombineret i samme rum. Det har (også) gjort en mærkbar forskel!
  Nu mangler jeg bare en superb seng, så jeg krydser fingre :)

 53. Jeg sover godt med frisk sengelinned og luftede dyner efter et langt bad. Men bedst er når sønnemand ligger i smørhulet og min kæreste finder min hånd inden drømmeland. Så er det søvn med smil på læben. ???

 54. Hold nu op en skøn konkurrence! Har haft mine øjne på den seng siden du delte den første gang.
  Jeg sover aller bedst når jeg ved jeg kan sove længe næste dag, og endnu bedre hvis jeg har været til yoga om aftenen.

 55. Jeg sover allerbedst når jeg er har fået clearet hovedet, måske lavet et par yoga øvelser inden sengetid og så får læst et par sider i en bog, istedet for at ligge med mobilen.

 56. Jeg sover allerbedst i min egen seng, og når jeg ved, jeg står op til en fridag og verdens lækreste morgenmad. Dog er min seng efterhånden ret slidt, så en ny fra Auping ville være helt perfekt ✌?

 57. Når min mand og søn ligger helt stille ved siden af mig, og temperaturen i soveværelset er lige til den kølige side.

 58. Jeg sover uden tvivl allerbedst efter en dag med smil på læben, en lang gåtur og masser af latter. Jeg går med stor glæde i seng kl 22 hver aften – det er nemlig også en del af det der skal til for at jeg sover bedst.
  Lene ❤️

 59. Jeg sover bedst når jeg ligger mig efter en lang arbejdsdag, nyvasket sengetøj og min kæreste ved siden af mig <3 :)

 60. Nøj hvor lækkert. Jeg sover bedst når mine børn ligger fredfyldt ved siden af mig og putter.

 61. Sikke en lækker præmie!
  Jeg sover bedst om eftermiddagen, når jeg lige er kommet hjem fra skole :)

 62. Jeg sover bedst i min egen seng, når der lige er kommet rent sengetøj på, som har tørret ude.
  Det ekstra hyggeligt med vinduet på klem, hvis det regner og hundedrengen putter med. ????❤️

 63. Kære Emily,
  Sikke en fin konkurrence. Min mand og jeg har netop besluttet os for en ny seng – en voksenseng ;-) Vores madras er for hård til mig, så jeg går rundt med ondt i ryggen, og det går jo ikke.
  Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, der er simpelthen ikke noget bedre. Eller det skulle da lige være en ordentlig madras.
  Kh, Amanda

 64. Jeg sover allerbedst når jeg nået alt på min to-do-liste. Dvs når alle dagens gøre mål er nået, så kan jeg slappe helt af og sove trygt og godt og med ro i hovedet.
  Ps. ALT FOR LÆKKER KONKURRENCE ???

 65. Sikke en fantastisk præmie?
  Jeg sover aller bedst, når jeg efter en lang travl dag kommer hjem til et køligt og rent soveværelse med nyt friskt sengetøj på sengen. Elsker hvis der oven i købet er tid til at komme ned i gear og hoppe under dynen en times tid før sengetid med en kop hvid tempelte fra perchs og en god bog? Sweet dreams

 66. Wow, en skøn konkurrence!
  Jeg sover selv bedst, når jeg er i egen seng i nyt sengetøj, sammen med mand og hund – og gerne en fredag, hvor er lidt ekstra træt ovenpå en lang uge, men man ved at man kan sove længere dagen efter. Dér sover jeg aller bedst :)

 67. Jeg sover allerbedst oven på en aktiv dag og ved siden af min mand, men vores seng og madras er efterhånden 16 år gammel (dog ny topmadras) og det kan mærkes i ryggen, især når vi begge med hastige skridt nærmer os de 40 ?
  Og kan jeg høre begge mine drenge små snorke inde fra deres senge, så er lykken gjort!!

 68. Jeg sover aller bedst når begge mine tvillingepiger ligger i smørhullet mellem min kæreste og jeg ❤️

  Vores nuværende seng er kun 140cm bred, så det er lidt småt når nu man lige pludselig er en familie på 4, hvor de to mindste elsker at sove i smørhullet.

 69. Jeg sover bedst i helt sprødt, hvidt, nyvasket sengetøj, der har hængt til tørre udenfor og dufter af forår :)

 70. Jeg sover allerbedst med mine børn i smørhullet og min mand på fløjen – LØGN og latin – jeg sover elendigt, men børnene elsker det og vi får (lidt mere) fred og ro – al ekstra comfort i en tid hvor søvn er jagtet guld, kunne være uovertruffent.

 71. Jeg sover allerbedst ved siden af min dejlige mand, det er trygt og rart når han ligger ved siden af :)

 72. Det bedste sted jeg sover er, som de fleste andre, i min egen seng. Helst koldt, mørkt og uden lyde.

 73. Ligesom dig, Emily, har jeg opdaget at min nattesøvn betyder virkelig meget for mig øvrige liv. Jeg sover allerbedst når der ikke er for varmt i soveværelset, når der er fuldstændig ro og jeg har en god pude og madras at ligge på. Derfor står en seng fra auping klart øverst på drømmelisten! (jeg er nemlig også lidt af en øko freak!) :-)

 74. Jeg sover altid allerbedst lige før vækkeuret ringer :-)
  Jeg sover også rigtig godt når jeg ved at begge mine piger er kommet godt hjem fra byen og nu ligger trygt og sover.

 75. Jeg sover bedst når soveværelset er koldt, når jeg kan kravle ned i frisk vasket sengetøj og når madrassen har den perfekte hårdhed.

 76. Jeg sover allerbedst, når der lige er blevet lagt rent sengetøj på og mine søde kæreste er ved min side! Den flotte seng ville passe perfekt til min nye lejlighed :-)

 77. Wauw, fantastisk konkurrence!
  Jeg sover helt klart bedst i de varmere måneder, hvor sengetøjet har hængt til tørre i gården og vinduet kan stå åbent hele natten.

 78. Jeg sover allerbedst efter en lang og skøn dag med sol, sommer og frisk luft. Når jeg så rammer de kølige lagner ved siden af mit yndlingsmenneske, er det det bedste sted i verden og jeg er klar til en god nats søvn ??

 79. Jeg sover allerbedst efter en god dag med motion. Den skal så helst slutte af med et varmt bad, hvorefter jeg kan krybe ned i sengen med helt rent sengetøj og min mand ved min side. Aaaah :)
  <3

 80. Jeg sover allerbedst, når jeg går i seng med et smil på læben – det sker heldigvis de fleste dage :) håber at jeg i fremtiden kan gå smilene i seng i denne skønhed :)

 81. Jeg sover helt klart bedst, når jeg har min kat liggende ved min fodende og min kæreste boblende ved siden af. Det giver mig helt ro i kroppen, at jeg hver nat kan få lov at sove med de to, som jeg holder mest af (Crazy catlady – I know, men sådan kender du det vel med Penny?). Og så er der selvfølgelig intet bedre end rent sengetøj og en varm dyne, når det er koldt i værelset <3

 82. Jeg sover allerbedst når jeg er træt efter at have været sammen med skønne mennesker, hvor vi har haft det sjovt, oplevet noget, lært noget mm. Hvor jeg har brugt mig selv. Og hvis det så også er efter et lækkert bad og i nyvasket sengetøj, mens jeg bliver nusset i søvn – så er det der jeg sover bedst ☺️

 83. Jeg sover allerbedst i nylagt rent sengetøj, vinduet på klem og så når vores datter lister ind til os i løbet af natten. Pladsen er træng, men lyden af hendes åndedræt, får mig til at sove tungere :)

 84. Hvor er den smuk – hvis man kan sige det om en seng ? jeg sover klart bedst, hvis jeg i løbet af dagen har været aktiv, fået masser af frisk luft og med min dejlige kæreste ved min side. Den kan toppes, hvis jeg tilmed har fået skiftet alt linned og lige været i bad ?

 85. Jeg sover allerbedst på dage hvor jeg har haft travlt (på den gode måde), med arbejde, venindebesøg og træning, men hvor jeg stadig har tid til at tå tidligt i seng, og læse lidt eller se et afsnit af en serie. Og så elsker jeg når jeg ved at jeg ikke skal noget dagen efter, og ikke behøver sætte alarm, og kan vågne helt af mig selv – det er dejligt!

 86. Jeg sover bedst når der er rent sengetøj på vores dyner og når soveværelset er luftet ud, så man kan falde i søvn i frisk luft. Bedst sover jeg dog, når min kæreste ligger ved siden af mig <3

 87. Hvor er det dog en sindssygt lækker konkurrence! Jeg sover uden tvivl allerbedst hjemme i min egen seng med min elskede dyne – og i weekenden, hvor hverdagsstresseriet lægger sig. Så jeg kan kun forestille mig, at jeg ville komme til at sove bedre i den dér skønhed, som endda er i min yndlingsfarve. Ih altså! <3

 88. Jeg sover allerbedst i sommerhuset hvor der er dejligt køligt og simpelt indrettet. Jeg kan slet ikke sove, hvis jeg ser tv/computer lige inden, så jeg falder bedst i søvn med en bog.
  Kh Katrine

 89. Åh jeg har drømt om den seng i evigheder✨? jeg sover bedst, når jeg kan falde i søvn med vinduerne åbne imens jeg hører fuglekvidder. Og så bliver det allerbedst, hvis jeg samtidigt har ferie med dem med dem jeg elsker mest.

 90. Jeg sover allerbedst, når jeg har gået en tur, taget et bad og sengen er redt med rent sengetøj. Og så skal der være et vindue åbent, så den friske luft kan komme ind (og så skal min søn sove heeeeele natten, sagde vi!)

 91. Jeg sover allerbedst efter træning, med min kæreste ved siden af og i knasende rent (lufttørrede) sengetøj.

 92. Wauw en vild konkurrence! :D Og så en seng i min yndlingsfarve! Jeg sover klart bedst hjemme ved mine forældre, der er en tryghed og ro jeg ikke finder andre steder. Derudover hjælper det altid med rent sengetøj, og hvis jeg har været fysisk aktiv i løbet af dagen :-)

 93. Lige nu sover jeg desværre bedst, når jeg ikke sover i min egen seng. Den var lidt et panik køb, men man kan desværre købe for billig en seng. Men nogen gange må man sætte tæring efter næring :) Så det var hvad det lige kunne blive til dengang! Og så sover jeg selvfølgelig bedst med min lille jack russell i fodenden. Han kommer simpelthen med de med sjoveste små brummelyde, når han har det godt.

 94. Skøn konkurrence ? Jeg sover allerbedst når jeg putter min datter og vi snakker om dagen der er gået og læser godnathistorie. Så er det helt sikkert at jeg også sover inden der er gået særlig længe

 95. Jeg sover allerbedst, når jeg har været ude en hel dag. Når der er lagt nyt sengetøj på – og selvfølgelig, når sengen er lyserød :-)

 96. Jeg sover bedst når min krop er fysisk træt, og der er ro i mit hovede – og så hjælper det en hel del, hvis det er i armene på min kæreste E. Jeg har altid gerne ville vågne med lyset, og haft helt hvide gardiner – hvis nogen. Men vi skal flytte sammen om en måned tid, og han har det lidt sværere med lys i soveværelset. Så jeg har byttet morgenlyset ud for morgenkys. Det er vel egentlig et ret godt byt :)

 97. Hold nu op! Det er lige præcis den seng som min kæreste ønsker sig! Jeg sover bedst med åbent vindue og nyt sengetøj.

 98. Ej, hvor er den smuk! Jeg sover bedst som regel lørdag nat, efter en dag hvor jeg har lavet alle de ting jeg elsker. Stået op og spist god morgenmad, trænet, været sammen med mine veninder, ordnet praktiske pligter, mødtes med andre veninder til mad og vin, og så gå senere i seng, end alle de andre dage og vide at vækkeuret ikke behøves at blive sat til om søndagen, på trods af at jeg er typen der altid vågner inden klokken syv. Når jeg har styr på mit liv, ikke føler mig stresset, fylder mine dage med ting jeg elsker, husker at få presset træningen ind – så sover jeg fantastisk :-)

 99. Jeg sover aller bedst, når vi alle 4 er hjemme! Jeg elsker trygheden ved at have min mand ved min side, og at ungerne snorker på værelset ved siden af.
  Jeg håber det bliver os, der vinder sengen!

 100. Har efter 5 år i samme lejlighed stadig ikke taget mig sammen til at få gardiner op. Men når jeg sover et sted med mørklægningsgardin er det bare FANTASTISK! Så dét, åben dør, rent sengetøj, god seng og en træt krop – og så min mand ved siden af. Dét er god søvn!

 101. Sikke en gevinst ❤️
  Jeg sover godt i weekenden, mår der ikke ikke er et vækkeur som forstyrrer ?

 102. Hold nu op, en sindssyg lækker præmie!

  Jeg sover som regel allerbedst, når jeg er i sommerhus. Efter en lang dag med lange gåture og frisk luft, masser af dejlig mad, afslapning og godt selskab er jeg ofte putklar allerede ved en 22-tiden. Og så sover jeg simpelthen så tungt til næste morgen. Jeg tror, det er hele sommerhusstemningen og alle de rare indtryk, der har den helt rigtige effekt.

 103. Jeg sover allerbedst efter en dag, hvor alt bare er gået lige som det skal, og tankerne derfor ikke myldrer rundt i hovedet.

 104. Har bare generelt et stort sovehjerte, men ellers er det faktisk når min kæreste står tidligt op og jeg ikke behøver stå op endnu ;P

 105. Jeg sover allerbedst når jeg har gjort gode ting for mig selv inden sengetid. Jeg elsker at dyrke yoga inden sengetid, da man får strukket kroppen helt igennem. Derefter renser jeg mit ansigt og laver en god ansigtsmassage inden jeg jeg børster tænder og gør mig klar til sengetid. Jeg elsker at høre lidt god stille musik inden sengentid og tænke på de gode ting der er sket i løbet af min dag.
  Jeg håber så meget jeg vinder denne smukke seng <3

 106. Jeg sover allerbedst med vinduet på klem og min kæreste under armen. Sover især godt hvis det sommerregner udenfor og duften er tydelig i hele soveværelset. Og så skal der selvfølgelig også helst være ryddet op og måske en lydbog i baggrunden. Vi sover i en 15 år gammel seng, jeg har haft siden, jeg var teenager, så sengen fra auping ville være en gevaldig (og tiltrængt opgradering). Vi har ønsket os en i bryllupsgave (vi skal giftes D. 23. September), men hvis vi vandt kunne pengene gå til en rejse i stedet ?

 107. På min højre side. I rent sengetøj. Ved siden af min kæreste. Med vores babydatter i mellem os<3

 108. Jeg sover godt.
  Jeg går tidligt i seng, og jeg står tidligt op. Jeg sover mindst 8 timer, ellers snupper jeg mig en lækker lur, og det er netop i denne lur, jeg sover bedst.
  Det er efter skole, hvor jeg er stået op 5:30 for at nå til efterfulgt af en træning med glade venner, så jeg er hjemme ved en 17-tiden, da snupper jeg mig en lur imellem 1-2 timer, inden jeg begynder på mad, og som efterfølges af lektier eller læsning med en varm kop te.

 109. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en dejlig og produktiv dag og selvfølgelig med min kæreste ved min side ?

 110. wow hvor ville det være en pragtfuld præmie at vinde og vil elske at sove godt <3 drømmen om at vinde en ny seng vil være det bedste der skete . perfekt til vores nye hus som vi snart skal flytte i <3 ønsker at blive den glade vinder <3 <3 <3

 111. Sikke en lækker konkurrence !!!!

  Jeg sover bedst når jeg har haft en lang dag. En dag hvor jeg står tideligt op og er i skole til sen eftermiddag – Gerne efterfuldt af yoga eller løb inden aftensmad. Efter aftensmad sørger jeg for at hygge lidt med te og en bog til jeg er træt og så går jeg i seng. Så sover jeg godt !

 112. Jeg sover bedst, når sengetøjet er skiftet og dufter af frisk luft. Mit soveværelse ligger højt oppe, så jeg kan kigge ud på stjerne og søen fra mit soveværelses vindue. Når jeg så samtidig ved at min familie har det godt og sover tungt, har jeg de bedste nætter.

 113. Sikke en konkurrence!! Jeg sover allerbedst, når jeg har været fysisk aktiv, været i bad og lavet lidt hjemmespa behandlinger, og så ind og ligge i en seng med frisk nattøj og nyt senge sengetøj på :)

 114. Åh jeg sover bedst når jeg er hjemme på besøg ved min familie. De sidste par år har vi kun ejet en sovesofa, så når vi er hjemme på besøg er det helt fantastisk at sove i en rigtig seng ?

 115. Lækker konkurrence! Jeg sover allerbedst efter en dejlig dag ude i haven, skoven eller ved vandet..

 116. Åh Emily. Jeg kan kun fortælle dig, at jeg med garenti kommer til at sove godt i den flotte Essential seng.
  Lige nu sover jeg på en boksmadras der er 12 år gammel (fik den til min konfirmation). Den har nogle meder der er i stykker og en topmadras jeg helst ikke vil tænke på hvordan ser ud. Jeg sover bare SÅ dårligt. Jeg ligger for blødt og vender mig så mange gange, grunder smerter i min hofte. Så en ny seng er i den grad tiltrængt.
  Men mentalt…. så sover jeg aller-allerbedst når jeg har været i kontakt (i en aller anden form) med min lillesøster i løbet af dagen. Hvis jeg ved hun går i seng med et let sind, så gør jeg også <3
  Sov godt,
  Den evige bekrymrede storesøster

 117. Efter fodboldtræning plejer jeg at sove som en drøm!
  Derudover sover jeg helt sikkert bedst med min egen dyne+hovedpude og en rimelig hård madras, ellers får jeg så ondt i kroppen :)

 118. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en god dag med motion og godt selskab, så jeg kan gå glad i seng :)

 119. Jeg sover allerbedst i weekenden, når jeg ved, at jeg ikke bliver vækket af et larmende vækkeur. Eller om sommeren efter en dag ved stranden og et kølende brusebad, så kan jeg næsten ikke vente med at komme i kassen :- )

 120. Min kæreste arbejder ude i hverdagene, så jeg sover bedst i weekenden, når han er hjemme (kæmpe tryghedsnarkoman). Og så helt børne-agtigt, når man har været i svømmeren ?

 121. Hold nu fast for en lækker konkurrende! ????
  Jeg er et udpræget A-menneske, og jeg sover allerbedst inden kl 00, og når jeg netop har skiftet sengetøj. Så svæver jeg på en sky ?

 122. Jeg sover bedst, når mine børn sover igennem (hvilket er sjældent) og jeg har styr på alle aspekter vedrørende mit arbejde (hvilket er svært, da jeg er lærer og der er altid noget…) Så ja! Jeg sover alt for ofte ikke så godt, desværre.

  Vild præmiere!!!

 123. Jeg sover allerbedst, når jeg har været god ved mig selv i løbet af dagen. Dyrket motion, spist sundt, mindst mulig stress og prioriteret faste sengetider. Det betyder faktisk alt for min søvn. ?

 124. Jeg sover ærlig talt bedst i en seng uden børn. Men jeg prioritetet stsdig samsovning højere.

 125. Jeg sover aller bedst, når både min kæreste og lille søn på knap 4 mrd ligger ved side af mig <3 En stor seng er derfor en nødvendighed og så må den jo meget gerne være i både lækre og bæredygtige materialer :-)

 126. Orv en lækker præmie ?
  Jeg sover aller bedst i helt rent crispy sengetøj, godt udluftet soveværelse og efter et dejligt bad.
  Faktisk har jeg lige investeret i noget super lækkert sengetøj fra Georg Jensen, ville da være skønt at forbedre søvnen med en lækker seng også??

 127. Jeg sover allerbedst ved siden af min kæreste ? Men vi kunne virkelig godt bruge en ny seng. Plus det kunne være lækkert med en ny seng, når vi flytter i ny lejlighed ?

 128. Jeg sover bedst, når min dag har været aktiv, sjov, social – og jeg har spist mad af gode råvarer ??

 129. I mine forædres have i deres gamle brasilianske hængekøje under et stort æbletræ med tæpper og puder og med katten på maven! Ha! ???? Men min drøm er nu Auping seng, er nemlig højgravid, og der er ikke så mange steder, man sover sådan helt perfekt pt.

 130. Hold da ferie en lækker seng. Smuk og bæredygtig, så bliver det ikke bedre. Jeg sover bedst når jeg har været udenfor hele dagen. Gerne sammen med min søn og hund, vinter og sommer. For 5 år siden ville jeg nok ha sagt efter Roskilde festival. Men i dag er det frisk luft, familietid og nærvær som får mig til at sove sødt. Og så elsker jeg nyvasket sengetøj som har hængt udenfor ?.

 131. Jeg sover bedst når jeg ved at mine børn er kommet glad i seng. At de er blevet puttet på en god og omsorgsfuld måde ❤️?

 132. Jeg sover Aller bedst, når jeg har udfordret min krop til en hård løbetur inden aftensmaden. Så er man både dejlig mæt og fysisk træt ved sengetid!

 133. Av for en fantastisk konkurrence ?
  Jeg sover allerbedst, når mit vindue er åbent, sengetøjet nyvasket og jeg er glad.
  Krydser lige fingre indtil d. 18 ??

 134. Jeg sover allerbedst natten mellem fredag og lørdag, hvis jeg har haft en dejlig rolig fredag aften.
  Min kæreste står meget tidligt op i hverdagene, så det er skønt at kunne sove længe sammen :-)

 135. Jeg sover allerbedst, når vinduet er åbent, der er køligt i rummet og HELT mørkt. Nåh, ja – og så når jeg falder i søvn med min kat under min dyne. Guld!

 136. Åh, hvor er den lækker. Den ville passe perfekt ind, når jeg snart flytter hjemmefra. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger ved siden af en, som jeg holder af. Det føles simpelthen så trygt. Men hvis jeg ikke kan være så heldig, så sover jeg bedst, hvis jeg har mediteret inden sengetid, og/eller hvis jeg forbereder mig på “lucid dreaming”. Jeg sover altså bedst, når jeg er faldet helt til ro, og dernæst kan styre mine drømme – så er det jo ligesom at være vågen, bare lidt mere syret og action-agtigt, haha, men det kan jeg nu meget godt lide.

 137. Sengen ser rigtig dejlig ud.
  Hvis jeg vandt skulle det være en str. 120.
  ?????

 138. Jeg sover bedst når dagen har været god, og jeg går i seng med ro i sindet, og min kæreste liggende i en ske sammen med mig. Et hoved der er ovenpå og en arm omkring mig, så er alt godt.

 139. Jeg sover allerbedst når jeg tager eftermiddagslur med min datter (17 mdr) i weekenden. Lure midt på dagen er noget at det bedste?

 140. Jeg sover allerbedst i nyvasket, lufttørret sengetøj i et køligt soveværelse? Og selvfølgelig ved siden af min kæreste ?

 141. Jeg sover den søde søvn i rent sengetøj, bløde tunge dyner og med min mand ved min side. I et soveværelse der er simpelt og hyggeligt indrettet, med mørklægnings der skærmer for solens stråler. For 4 mdr siden blev vi forældre til en fantastisk lille dreng, men han er også en lille søvn tyv. Både den manglende søvn og krops belastningen efter en hård graviditet og kompliceret fødsel, står en stor ny seng med en lækker madras øverst på min ønskeliste???

 142. De sidste par år har vi simpelthen brugt så mange penge på madrasser og vi ligger stadig ikke godt. Jeg sover faktisk bedst, når jeg ligger på en skummadras på gulvet. Det er så ærgerligt, at vi ikke har fået opfyldt vores behov med de madrasser, vi har købt. En auping seng ville derfor falde i rigtig god jord herhjemme ?Krydser alt hvad jeg har ?

 143. Jeg sover bedst, når jeg er i mine forældres sommerhus, hvor jeg kan have vinduet åbent og høre lydene fra naturen, i et rum der er helt mørkt og køligt, og hvor jeg er i et mindset af afslapning og ro, så jeg ikke har todolister i hovedet. Med nyvasket sengetøj og en tung dyne. Og aller bedst hvis jeg også fletter ben med min kæreste.

 144. Ahh men hvor skal jeg starte! Jeg elsker. Elsker! At hygge i min seng. Jeg ser serier, spiller spil på mobilen, læser bøger og spiser pizza i SENGEN! Problemet er jeg har en rigtig dårlig en af slagsen. Jeg har derfor købt gode dyner, og så blir søvn og hygge lidt bedre. Jeg tror jeg må droppe ud af studie hvis denne seng er hos mig?. Ikke muligt at stå op.

 145. Jeg sover bedst når jeg har været meget udenfor i løbet af dagen, når der er lidt køligt i soveværelset og under en dobbeltdyne ?

 146. I et koldt soveværelse med en let dyne. Gerne rent sengetøj og liggende med hovedet på kærestens bryst.

 147. Det er efter en dag som i dag: Fejring af min søns 3-års fødselsdag i vores dejlige baggård med familie, søde venner og små kammerater fra gården, sol, vandmelon, jordbær, hjemmelavede sodavandsis og fynsk brunsviger ❤️

 148. Min søvn i øjeblikket er præget af mange overvejelse, spændning, bekymring, glæde og sommerfugle i maven.
  Jeg har nemlig netop besluttet at flytte tilbage til Danmark efter at have boet 5 år i London. Har nemlig fundet ud af det er i Danmark jeg sover bedst <3
  Men da jeg ingen seng i Danmark har – synes jeg selv jeg er en oplagt kandidat til denne konkurrence :)

 149. Jeg sover allerbedst lige nu midt på dagen. Jeg er gravid og halvvejs i min graviditet og luren midt på dagen(de dage det kan lade sig gøre) er den vildeste luksusfølelse og krydret med et lille puf inde fra maven, nyder jeg så meget at lure den???

 150. Når sengetøjet er nyvasket, vinduet står på klem en sommeraften og det regner stille udenfor. Så er jeg sendt godt på vej til drømmeland og sover som en sten ✨

 151. Jeg sover allerbedst når der lige er kommet rent sengetøj på, en dejlige kold brise som strømmer ind ad det åbne vindue og med min søde kæreste ved min side ❤. Så må det ikke være fuldmåne, for så er jeg sikker på en urolig nattesøvn.. Hehe

 152. Jeg sover allerbedst om fredagen. Efter en hele uge elsker jeg og kunne ligge sig og slappe af i min seng under min dyne, og falde stille og rolig i søvn, i min yndlings højre side <3

 153. Jeg sover allerbedst, når jeg kommer hjem fra ferie og har sovet i en fremmed seng i længere tid. Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem i sin egen seng, synes jeg? Når det så er sagt, kunne vi virkelig godt trænge til en ny seng, da vores nuværende er ved at være slidt og gammel. Det står højt på ønskelisten, i hvert fald??

 154. Ej nej nej, sikke en fantastisk præmie. Min drømmeseng – get it? Haha.

  Jeg sover bedst med min kærlighed ved siden af mig – heldigvis er det langt de fleste nætter ❤

 155. Jeg sover allerbedst når jeg besøger min familie i jylland, eller min svigerfamilie som holder til på idylliske Ærø. Det er som om at min vejrtrækning bliver roligere, og hovedet tømmes for alle tanker om arbejde og hverdagspligter så snart jeg rammer puden. Vil stræbe efter at genskabe samme fornemmelse hjemme hos mig selv ?

 156. Uhh jeg sover allerbedst når min elskede kæreste og vores nye lille pige sover sødt ved siden af mig. Det bedste i verden!

 157. Nu sidder jeg, som så mange andre, midt i eksamensperiode, og der kan det godt knibe lidt med den gode søvn desværre. Både af den ene og den anden årsag: lidt for flittigt læseri og lidt for meget nervøsitet. Når disse perioder er over mig, er der ikke så meget andet at gøre end at gøre sit bedste (med søvnen altså) og så vide, at alt bliver bedre – inkl. søvnen – når eksamen er overstået :-) Aka. Der sover jeg bedst ;-) Mvh. Charlotte

 158. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en lang dag på gymnasiet, og ekstra godt i min kærestes arme ❤

 159. Jeg sover bedst, når jeg er begravet i HELE dynen, og kun næsen stikker frem, og med manden min ved min side! Må indrømme at det faktisk også er meget hyggeligt, når børnene kommer op og sover – selvom pladsen bliver trang, bliver søvnen tryg:-)

 160. Jeg sover allerbedst når jeg går glad i seng – og i min egen seng. Som jeg ikke længere har, grundet et brud med min kæreste. Jeg krydser derfor ALT, for denne konkurrence kommer som kaldet. ✨

 161. Okay sådan en seng gad jeg godt at vinde? Jeg sover allerbedst når der er lagt rent sengetøj på, og jeg ved at min mand tager sig af evt vågne børn i løbet af natten, så jeg kan sove uforstyrret?

 162. Jeg har til alle tider haft rimelig svært ved at falde i søvn og vågner samtidig ved den mindste lyd. At have følelserne i orden sidst på aftenen er vigtigt for min søvn, ved jeg. Men derudover sætter jeg gerne rolig musik på i laveste tone og åbner vinduet. Og så er det allermest rart at sove ved ham, jeg nu godt kan lide :-)

 163. Jeg sover bedst når mine muskler slapper af og mine tanker er faldet på plads. Derfor tager jeg ofte er dejligt varmt bad inden jeg skal sove. Det giver ro i kroppen. Når jeg ligger i min seng, bruger jeg ofte et par minutter på at tænke på de gode ting, som er sket i løbet af dagen. De positive tanker får mig til at slappe af og falde til ro. ??

 164. Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg sover allerbedst når jeg har bevæget mig hele dagen enten i form af motion, almindelig havearbejde eller en god lang gåtur.
  Motion giver mig ro i sindet, og får min krop til at være lige så træt som mit hoved efter en lang dag. På den måde sover både min krop og mit sind godt. Det handler om at være i balance med sin krop.

 165. Jeg sover aller bedst, når jeg kan få lov til at gå i seng klokken 22, sengetøjet er rent og jeg har været fysisk aktiv i løbet af dagen ?

 166. Jeg sover allerbedst når hjerne såvel som krop er blevet udfordret og stimuleret i løbet af dagen. Dertil hører selvfølgelig også nyvasket, lufttørret sengetøj og et udluftet soveværelse, hvor der for alt i verden ikke må være for varmt!

 167. Jeg sover allerbedst med med let åbent vindue, nyvasket sengetøj, lavendel-sprøjt på puden, ørepropper i ørerne, sovebriller og en god krimi on the side. Dog skal Hella Joof’s bog ligge indenfor rækkevidde, da hendes ord redder mig fra krimi-paranoia lige inden jeg skal lukke øjnene ?

 168. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved siden af mig – så er jeg både glad, når jeg falder i søvn og når jeg vågner. Ellers gør det underværker med en lækker dyne og en omgang træning inden.

 169. Jeg sover allerbedst i mit kølige soveværelse med altandøren åben, så jeg kan hære fuglene når jeg vågner. Tilsat rent lufttørret sprødt hvidt sengetøj. Ahhhh det er hverdags luksus. ?

 170. Jeg elsker farven!
  Jeg sover aller bedst når jeg har udrettet noget i løbet af dagen og ikke har nogle løse ender. Og så hvis Sengetøjet er nyvasket! Det er vigtigt for mig at få min søvn, da jeg har kroniske smerter i hele ryggen, primært ryggen. Så en god madras betyder alt!

 171. Jeg sover helt klar bedst, når min kæreste ligger ved siden af, mens sengetøjet dufter rent af sommer, og når jeg har brug en halv times tid på at læse og falde til ro efter en travl dag ?

 172. Jeg sover allerbedst, når der er nyvasket sengetøj på dynen, køligt i rummet, og jeg har haft en god dag. Og så elsker jeg at blive lullet i søvn af regnvejr over København, da byen lyder og dufter helt anderledes, end den plejer :-)

  1. Hov hov, kom vidst til at trykke send for tidligt ;)
   Som sagt sover jeg oftest godt, da jeg er velsignet med er godt sovehjerte OG sover meget tungt. Men jeg sover allerbedst, når jeg har løbet en lang tur, taget et langt bad og hopper i seng med rent sengetøj. Uh det er skønt!! :-)

 173. Jeg holder lige så meget af at sove som at spise Chips med dilddip eller iføre mig nyt undertøj. Når jeg sover kan jeg finde ro og hvile, noget som jeg har svært ved at gøre i løbet af dagen. Når jeg kommer hjem fra arbejde, tager jeg altid en lille lur, og det er netop denne her lille lur som jeg sættet så stor pris på. Her sover bedst.

  Jeg krydser fingre!

 174. Jeg sover allerbedst i en seng med nyvasket sengetøj, der er lufttørret i udenfor i den danske sommer. Liggende på siden med et knæ over en mand. Mit hoved i smørhullet mellem hans brystkasse, overarm og armhule. Med et smil på læben i visheden om at være elsket.

 175. Jeg sover bedst med min kæreste ved min side, knitrende, rent sengetøj og et vindue på klem. Krydser fingre!

 176. Efter et varmt bad og i nyt sengetøj – ah!
  Har dog tre børn under seks år og har derfor haft små børn i sengen de seneste år; lige nu min to uger gamle datter. Og når man ligger i mærkelige stillinger, klemt op i et hjørne af et eller flere børn, så kommer man til at sætte stor pris på en seng med god plads – og en seng som hverken er for hård eller for blød eller for varm. Varmt bad og nyt sengetøj er stadig rart, men sengens komfort allervigtigst. (Og derfor ville jeg blive helt sindssygt glad for at vinde en ny lækker seng!!)

 177. Jeg sover bedst i min egen seng med altan døren på klem, så jeg kan høre dagen vågne.

 178. Jeg sover bedst i sprødt, rent sengetøj der er hentet direkte ind fra tørresnoren, og gerne efter en dag med en lang løbetur, afslapning og ro i hovedet.

 179. Jeg sover aller bedst til lyden af en søvndyssende podcast, som får mit hoved til at slappe helt af?❤️

 180. Hej Emily, sikke en lækker præmie, det er bestemt noget jeg godt kunne tænke mig! Den seng min kæreste og jeg sover i nu, har jeg indkøbt med min ekskæreste, og den synger efterhånden på sit sidste vers. Desuden er der familieforøgelse på vej, og jeg spår, at der godt kunne ende med, at blive lidt trangt i sengen :)

  Jeg sover allerbedst sammen med nogen, jeg ender næsten altid i en eller anden form for ske, og når jeg er alene hjemme lukker jeg mine to katte ind i sengen, for at få fornemmelsen af, ikke at være helt alene. Lyset skal helst være slukket, og lyden minamal. Jeg sover som regel ikke i nattøj, da jeg får det frygteligt varmt i løbet af natten.
  Jeg har de vildeste drømme, både gode og knap så gode, og det er sket mange gange, at min kæreste har måttet vække mig, fordi jeg lå og tudede i søvne. Heldigvis for mig, kan han altid berolige mig!
  Den allerbedste soveluksus, er nær man lige har skiftet sengetøj, pg har været i bad lige inden sengetid, så alt er rent, blødt og lækkert, det eeeelsler jeg!

 181. Wow!
  Jeg sover bedst om morgenen, når min mand står op med vores to små piger og jeg lige kan få et par timers uforstyrret søvn. Det er guld værd :)

 182. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og med min nyfødte søn på den ene side og min kæreste på den anden <3

 183. Jeg sover allerbedst, når jeg har brugt min dag med folk, jeg elsker. Dem jeg elsker allerhøjest er min familie, og derfor er det faktisk slet ikke mig, der skal have ny seng, såfremt jeg vinder.
  Det skal min bror nemlig! Han har lige købt hus med sin skønne kæreste og lille søn, og de står faktisk og mangler en seng. Når man har små børn, bliver nattesøvnen vist ret vigtig, og hvis jeg kan hjælpe dem til en, der er bedre, gør jeg selvfølgelig det.
  Og SÅ tror jeg faktisk, at jeg selv ville sove endnu bedre – men rigtig god samvittighed

 184. Tusind tak for muligheden!
  Jeg sover aller bedste i er dejligt køligt soveværelse. Det er desværre ikke muligt lige pt, da jeg netop har født og derfor ikke sove i vores vanlige soveværelse. Normalt sammensover vi med vores 2,5 årige søn og jeg savner det SÅ meget.

 185. Den ultimative lyserøde sky er når min lille labrador hvalp Aske ligger lige imellem min kæreste og jeg, helst med vinduet lidt åbent, da det godt kan blive lidt varmt. Men her om sommeren er det jo fantastisk, når man kan høre vinden og fuglene udenfor, og Aske er tosset med det. Jeg er sikker på, at vi alle tre vil værdsætte den flotte lyserøde lækre seng. <3

 186. Skøn præmie ? Jeg har brug for min gode nattesøvn for at fungere. Og jeg elsker at gå tidligt i seng. Der finder jeg ro efter en hektisk dag. Min seng er mit helle. Det ville være FANTASTISK at vinde

 187. Jeg sover uden tvivl aller bedst når min kæreste ligger ved siden af mig! Jeg har vænnet mig til at han skal være der; hans vejrtrækning, hans små lyde og når han spjætter lidt, lige inden han falder i søvn… Og så kan det forresten være hvor som helst; i vores seng, i telt, i sommerhuset eller i vores shelter. Bare han er der, så sover jeg godt alle steder <3

 188. Jeg sover ALLERbedst i sommerhus med åben terrassedør, så man kan høre bølgeskvulp i baggrunden; det føles simpelthen så skønt og afslappende med havet som lydspor til søvn… Kunne godt bruge en seriøs opgradering af min boksmadras i min lejlighed, så krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder af en rigtig ‘voksenseng’ :)

 189. Vi skal lige til at skifte både senge og værelser herhjemme. Så det kunne ikke komme mere belejligt med en helt ny seng <3.

 190. Jeg sover allerbedst når jeg har ro i både krop og sjæl! Dvs. når jeg har været fysisk aktiv, fået luftet mine tanker og omgivet mig med gode mennesker. ????

 191. Jeg sover allerbedst når vores tre hunde og min kommende mand ligger ved siden i sengen af mig og snorker..

 192. Jeg sover allerbedst i et køligt, mørkt rum med god plads til at brede mig, men med min kærestes hånd i min ❤️

 193. Jeg sover bedst, når jeg går glad i seng og har en rar dag i vente ?? Rare dage kan inkludere mange ting, men oftest min lillesøster eller mine søde veninder ?
  Jeg flytter hjemmefra til studiestart i august, og hvor ville det dog være vidunderligt med en søvnopgradering i form af en seng fra auping ?

 194. Jeg har fået mine allerbedste lurer da mine børne var babyer – at sove med en sovende baby på maven mens ens hjerter slår i takt er helt helt fantastisk

 195. Køligt rum, stilhed, mørke, hård madres, rent velduftende sengetøj og ditto nattøj, fysisk træthed i kroppen, plads at møve rundt på, men dog også plads til min skønne mand – og som en ekstra luksus; visheden om at kunne sove lige til jeg vågner af mig selv (sker ikke så ofte pt med baby i huset??)

 196. FED præmie, min kæreste og jeg er netop på udkig efter en ny seng :-) Jeg har generelt bare et godt sovehjerte, så kan nærmest når som helst, hvor som helst. Men efter vi lige har fået mørklægningsgardiner sat op i soveværelset, har søvnen i de lyse timer været endnu bedre end normalt. Nu mangler vi også bare den gode seng (vi har en 12 år gammel en fra Jysk).

 197. Øj, den vil jeg virkelig gerne vinde!
  Jeg sover allerbedst når sengetøjet lige er blevet skiftet, der er helt mørkt i rummet og temperaturen ikke er for høj. Og så selvfølgelig når min kæreste ligger ved siden af mig <3

 198. Som gravid med 4 dage til termin går min nat med at pendle ml. seng, køleskab og sofa. Men så sover jeg til gengæld dejligt midt på dagen når solen skinner, fuglene synger og man kan høre børnene lege i gården.

 199. Jeg har tit problemer med at sove, men det hjælper altid hvis mit soveværelse er køligt, jeg putter et par dråber lavendelolie på hvert håndled og i yderste nødstilfælde, tager et par kapsler med baldrian og humle inden sengetid. Ellers sover jeg altid bedst, hvis jeg kan falde i søvn som “den lille ske” ❤️??

 200. Jeg har haft søvnproblemer så længe, jeg kan huske. Vågner ofte, men falder heldigvis som regel hurtigt i søvn igen. Men når jeg så ligger vågen, så er det beroligende med sengetøj, der er rent, et vindue, der står på klem, og måske lidt sommerregn på ruden. Det bliver nærmest små lykkeøjeblikke! Og så er det ikke så slemt at vågne igen.

 201. Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg sover allerbedst når jeg ved at der ikke er noget vækkeur der ringer og jeg derved kan sove til jeg er helt udhvilet. Det sker desværre alt for sjældent :-)

 202. Ååårh – jeg, og min mega dårlige ryg, DRØMMER om en Auping seng – jeg er sikker på, at den ville gøre underværker ? Jeg sover desværre ikke fantastisk for tiden pga virkelig dårlig ryg, men når jeg gør, så er det i min egen seng (frem for i fodenden af ungernes dele-dobbeltseng ?) ❤ Ofte ender det dog med, at der går kluddermor i sengepladserne, så det kan næsten være en overraskelse, hvem der ligger ved siden af én, når man vågner. Det er nu egentlig meget hyggeligt, men glæder mig også til at få mit soveværelse og min mand for mig selv igen ?
  Kh Rikke

 203. Jeg sover allerbedst, når jeg i løbet af dagen har været fysisk aktiv, spist godt og fået en del frisk luft. Derudover gør det mig godt, når jeg kommer i seng til ordentlig tid og når at falde lidt til ro med lidt læsning.

 204. Jeg sover allerbedst hjemme i min egen seng, i nyvasket sengetøj efter en lang rejse og dårlige sovetimer på et fly. Sø er hjemme altså bedst <3

 205. Wauw. Sikke en konkurrence! Jeg sover bedst, når min søn sover godt. Vi vågner 3-5 gange om natten (han er 11 mdr), og det er fantastisk! For han plejede at vågne meget oftere. Det er faktisk den største omvæltning ved at få barn, for mig, at jeg ikke selv kan bestemme, hvornår jeg vil sove/hvile. Så nu er jeg blevet god til at sove godt om natten (for det meste), når han sover.

 206. Wow en fed præmie ???? Jeg sover allerbedst i et køligt og mørkt soveværelse, i nyvasket sengetøj som har fået lov til at tørre ude i den friske luft ❤️❤️

 207. Jeg sover allerbedst, når jeg har været fysisk aktiv om dagen. Efter en god gang træning, så er det helt fantastisk at lægge sig ind i en blød seng og hvile de ømme muskler! Lige pt. bor jeg på meget lidt plads og har derfor kun plads til en sovesofa. Men efter sommerferien flytter jeg ind i en stor lejlighed med eget soveværelse og plads til en stor “rigtig” seng – og jeg håber SÅ inderligt at denne fine Auping-sag kan flytte med mig :-)

 208. Novra altså!

  Jeg sover aller bedst, når jeg har været ude i luften i nogle timer i løbet af dage – gerne sammen med min familie eller kæreste. Så skal jeg også gerne have løbet en lille tur eller styrketrænet, og drukket en kop te med en bog i hånden. Så går jeg glad og rolig i seng – det er skønt ?
  Og så sover jeg endnu bedre, når jeg ved, at jeg vågner op til en weekend fyldt med en masse dejlige gøremål.

  Jeg håber, du får det bedste bryllup næste weekend! Det er skønt at følge med i dine forberedelser ?

 209. Jeg har et fantastisk sovehjerte så jeg sover godt stort set altid og alle vegne! Men jeg ELSKER at sove i nyvasket sengetøj der har hængt til tørre i haven – det bliver ikke bedre :)

 210. Jeg sover allerbedst ovenpå en dag med latter, smil, fjollerier og en masse frisk luft med mine kæreste 3 små børn ❤️

 211. Jeg sover allerbedst om sommeren i de lyse nætters tid hvor vinduet kan stå lidt åben, fuglene synger morgensang og man har energi til at springe ud af sengen tidligt om morgen og i weekenden kam tage den lidt mere roligt med kaffe, rundstykke og avis i sengen

 212. Rigtig fin seng. Jeg sover allerbedst efter en dag som i dag – en aktiv, men afslappende dag med god tid til det hele, hvor jeg har fået sol på næsten, spist god mad på altanen sammen med én, jeg holder af.

 213. Jeg sover allerbedst når jeg ligger i armene på min kæreste efter en lang dag med sport og motion i den friske luft. Nu har vi dog kun en ramponeret box madras med flere sprungne fjedre, så en opgradering er på sin plads :)

 214. Sikke en skøn præmie?
  Det ville være fantastisk at vinde en Auping seng, som man kan sove i med god samvittighed pga. deres flotte indsats på området omkring bæredygtighed❤️♻️
  På trods af at jeg elsker at rejse, og gør det så ofte jeg kan slippe afsted med det, sover jeg allerbedst når jeg igen er hjemme i min egen seng? Der er bare noget specielt ved ens egen seng, dyne og pude?

 215. Jeg sover allerbedst, når jeg ved der ikke er ur til dagen efter! Så kan min krop rigtig slappe af, SKØNT! :-)

 216. Jeg sover aller bedst i en god seng med nyvasket sengetøj, og med min søde kæreste ved min side :-)

 217. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger i nyvasket sengetøj, mens mørket falder på og holder min kæreste i hånden. Det er fantastisk.

 218. Ej en dejlig seng! Jeg sover allerbedst derhjemme ☺️ Især når man en gang imellem kan sove længe med kæresten og bare nyde en blød madras, nyvasket sengetøj og hinandens selskab. Synes ikke det bliver meget bedre end det! ?

 219. Jeg sover bedst i mine forældres sommerhus i Tisvilde. Ikke fordi sengen selv er noget specielt, men fordi jeg vågner op til fuglekvidder, sollys og oceaner af tid, og ingen planer, foran mig ?

 220. Av en vild præmie… Hvis det er mig, der vinder, vil sengen virkelig falde på et tørt sted. Jeg er ny mor med alt hvad dertil hører- inkl dårlig/manglende nattesøvn. Som A-menneske med et rimelig stort søvnbehov gik jeg førhen altid i seng (hvis muligt) mellem kl 21 og 22. Så havde jeg nemlig fået al den søvn, jeg behøvede, når træningen kaldte kl 6. Soveværelset skulle være 18-19 grader, så jeg kunne putte mig under min dyne og så var jeg i drømmeland. Nu er er verden anderledes. Jeg ligger nok i sengen i nogenlunde samme periode (mellem kl 21 og kl 6), men søvnen er afbrudt pga en baby, der skal have mad, men også fordi jeg ikke længere ligger godt i vores seng. Folk siger at en graviditet ændrer end krop (og de har ret) – jeg havde dog ikke lige regnet med at også betød, at man ikke længere ligger ordentligt i sin egen seng

 221. Jeg sover allerbedst når mit soveværelse er køligt og min kæreste er ved min side:)

 222. Når der er en kølig vind der blæser ind i soveværelset om sommeren og der er nyt frisk sengetøj på sengen!??

 223. Jeg sover allerbedst, når jeg sover sammen med min kæreste. Han er sømand og jeg agerer derfor græsenke hver anden måned. Der når jeg virkelig at mærke hvor stor en forskel det gør for min søvn at han er der.

 224. Efter jeg har fået min lille søn er det sjældent at det bliver til en fuld nats søvn. Så er det tilgengæld vigtig at man sover godt når man endelig kan det og det må helt sikkert være i nyvasket sengetøj der har tørret udenfor i frisk luft – bliver ikke bedre! Held og lykke med bryllup næste weekend:-)

 225. Lige for tiden sover jeg bedst hvis jeg har fået et varmt fodbad. Det virker dejligt beroligende på min stressede krop og gør at jeg kan gå tidligt i sin, så jeg kan klare at blive vækket af min yngste søn på fire måneder. Jeg vil helt sikkert ønske mig sengen i 180cm brede så der også er plads til at han kan ligge der uden at blive mast.

 226. Hvor ser den lækker ud!
  Ville passe så fint ind i min kærestes og min nye lejlighed ;)

  Jeg sover allerbedst når jeg sover sammen med ovennævnte kæreste, hvilket heldigvis er næsten hver nat. Hvis det er en dag, hvor der også har været træning programmet, hjælper det også.

 227. Pt sover jeg dårligt – lillebror på 4 uger forstyrrer en del. Det bliver forhåbentlig bedre! Min mand sover på sofaen da vores seng er for lille til mig, ham og lillebror. Så jeg vil virkelig gerne vinde en ny seng på 180 cm så jeg igen kan sove sammen med min mand. Så sover jeg nemlig bedst :)

 228. Jeg sover bedst, når jeg har taget mig tid til falde ned efter dagen der gik. Langsomt rense af og smører mig, lave strækøvelser.

 229. Jeg sover bedst hjemme, selvom vores seng har været lidt af et fejlkøb. Den er lige en anelse for hård til mig, så det ville da være fuldstændig fantastisk, hvis jeg blev den heldige vinder.

 230. Jubiii – jeg er kæmpe fan. TopDollar og Highfive fra to (mætte af HomeMade burger) kærester der lige er flyttet under samme tag! (Bogstavelig Talt: “lige”)
  Vi sover allerbedst efter en pose plandselvslik – en godnatkrammer og sjove videoer på youtube. Smiler
  Xx Taastrup

 231. Jeg sover bedst, når jeg efter en rolig aften har ligget og læst inden jeg slukker natlampen.

 232. Jeg sover allerbedst, når dynerne har hængt på havestolene dagen lang i solen, og når jeg er træt, fordi jeg har lavet noget, der har bidraget til positiv energi. ?

 233. Jeg sover allerbedst når jeg går tidligt nok i seng til at jeg kan få mine 8 ønskede timer og ikke har drukket for meget vand inden sengetid (jeg er typen der snildt kan stå op 3x om natten for at tisse)

 234. Jeg sover bedst de dage hvor man tilfældigt falder i søvn (når man blot ville tage et 5 min. hvil), mens mand og barn er på tur, og vågner med skævt hår og en dejlig savlvåd pude <3

 235. Jeg sover allerbedst i vores familie sommerhus på Rømø. Typisk er det efter en dag, hvor vi har været udenfor hele dagen, gået en lang tur langs stranden og ens hoved er clearet fuldstændig efter en dag i blæsevejr. Det er en vidunderlig følelse at ramme hovedpuden om aftenen.

 236. Det her er en perfekt konkurrence! Min kæreste og jeg er på udkig efter en rigtig god seng – jeg er vild med lige nøjagtig denne her fra Auping – min kæreste er til klodsede kontinental senge. Tænker jeg vinder den diskussion, hvis jeg vinder denne?

 237. Jeg sover allerbedst, når jeg hører min datters små buttede barnefødder liste henover gulvet og putte sig ind under min varme dyne. Samtidig med at jeg mærker babypige sparke i maven kun afbrudt af min mands tilfredse snorken.
  Så får jeg en klump i halsen og fyldes af uendelig taknemmelighed og de dejligste tunge drømme.
  …Og så hjælper knasende sprødt sengetøj og en sovemaske med lavendel også søvnen godt på vej ;)

 238. Jeg sover bedst hjemme i min egen seng, hvor jeg er tryg og ved at jeg har gjort alt hvad jeg kan for at dagen idag har været god.

 239. Skøn konkurrence ? Jeg sover aller bedst når min lille søn på 1,5år midt om natten kalder “mooooaaar, in ttttt diiig” ❤ Lige så snart han lander på puden i midten mellem mor og far, så putter han sig helt tæt ansigt mod ansigt ind til mig og siger “tak mooar”. Så falder vi alle 3 i søn med det samme og sover fantastisk ❤❤❤

 240. Jeg sover aller bedst med min søn ved min side.
  Han skal til at være delebarn, og sådan en lækker seng ville slet ikke være dårlig midt i ‘dit og mit-processen’..

 241. Nøj en fin konkurrence!! Og endnu smukkere seng?

  Jeg sover allerbedst når jeg har været fysisk aktiv i dagens løb, og har ro til at falde i søvn til en god bog. Med manden min, på den ene side og min elskede kat på maven. Det er netop dér, jeg finder mest ro.⭐️

 242. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved min side i et soveværelse der hverken er for varmt eller koldt. Og så i rent lækkert sengetøj.

 243. Jeg sover bedst når min mand ligger sig tæt ind til mig. Sengen skal være forholdvis fast , dyner og puder af natur materialer og linned skal være 100%ny strøget bommuld

 244. Jeg siver faktisk ikke så godt, da jeg vågner flere gange om natten med ondt i hoften, og hvis jeg ligger for længe i sengen (mere end 6-7 timer). Så vågner jeg faktisk også op med ondt i ryggen. Så som du kan høre, så ville det være så fedt at vinde en ny seng, så jeg kan få en der passer til mig.
  Men ellers sover jeg nok bedst når den står på ferie, at være helt afslappet og uden stress, så sover man bare bedre.

 245. ?? Jeg sover allerbedst, når jeg lige har lagt nyt sengetøj på, og når der er køligt og rent i mit soveværelse. Desuden betyder det også virkelig meget, at min dyne ikke bliver alt for varm. Alt dette gør virkelig en kæmpe stor forskel!

 246. Når gardinet blafrer, soveværelset er luftet godt ud og dynerne dufter af sommer. At lægge sig til at sove i nyvasket sengetøj efter et langt varmt bad. Efter en dag med oplevelser, hyggelige sammenkomster og nye minder. Alt dette kombineret med en seng som passer til netop mig. Der sover jeg som en drøm.

  Krydser fingre kunne så godt bruge mig en ny seng.

 247. Jeg sover bedst, når jeg er glad og tilfreds med mit liv og har et minimum af bekymringer. Derudover bliver min søvn ekstra god efter en hård træning (ikke for sent på aftenen), hvor jeg er helt smadret igennem, efterfulgt af et dejligt bad, og hvor jeg lander i en seng med rent sengetøj i et køligt rum, og allerhelst med en sovemakker. Jeg sover skønt når jeg kan mærke sengen blive tynget ned af andres vægt og ikke kun min egen og jeg samtidig kan lytte til den andens vejrtrækning. Det er meget beroligende at lytte til andre og ikke kun sin egen vejrtrækning :’)

 248. Sover allerbedst når min mand snuggler mig, og altid med en ekstra dyne under dobbeltdynen. Os så skal jeg have ekstra fluffy sokker på – der må jo ikke bliver fodkoldt :)

 249. Når jeg i disse tider ved, at der venter morgen SUP session og solopgang på stranden næste morgen :-)

 250. Jeg sover allerbedst ugen efter Roskilde Festival – både pga. en uges fest og spas, men også fordi mine bedste veninder og jeg tager i sommerhus et par dage efter festivalen slutter. Jeg sover SÅ godt i det lækre sommerhus, både fordi jeg er sammen med dem jeg allerbedst kan li’, fordi vi spiser lækker mad, bader i havet og går lange ture – og snakker om alle de fyre vi har kysset på, koncerter vi har set, planer for resten af sommeren og alt andet.
  Lige dér sover og drømmer jeg allerbedst :-)

 251. Jeg sover bedst, når jeg har bestemt mig for det.
  Jeg reder mit hår lidt ekstra, tager en god natcreme på, drikker et glas vand og lover mig selv, at det bliver en god nats søvn

 252. Jeg sover allerbedst, når min søde kæreste hiver mig ind i en ske, og jeg falder i søvn i hans arme. Efter en god lang dag med en løbetur og åbent vindue om natten, så man kan høre fuglene kvidre om morgenen. Og så gør frisk luft også vindundre for nattesøvnen. Aller helst i min egen seng, uden en alarm, som vækker mig om alt for få timer. Det er den perfekt nattesøvn for mig. :)

 253. Jeg sover allerbedst med vinduet åbent så der er helt koldt i rummet men så med to dyner til at holde varmen, det er den helt perfekte kombination! Især her om sommeren når der er lyden af fuglesang udenfor mit vindue :)

 254. Jeg sover aller bedst med helt rent sengetøj på, i et køligt udluftet rum og med begge mine to dejlige børn og min mand i sengen sammen med mig!

 255. Vild præmie.
  Jeg sover allerbedst om morgenen, i en seng med rent og lufttørret sengetøj fra haven, lige når vækkeuret ringer.

 256. Jeg sover allerbedst, når min dag har været fyldt med dejlige oplevelser og fysisk aktivitet, gerne sluttet af med et varmt bad og nyvasket sengetøj. Og så selvfølglig med min dejlige mand ved min side!

  Dog er det ikke pt. det, jeg oplever mest af, da jeg er gravid og kroppen værker – så en ny seng ville gøre underværker. Jeg forestiller mig specielt også til de kommende nætter med amning.

 257. Jeg sover allerbedst i min kærestes arm – med to små børn er det sjældent, at det sker. Og så har vi en utrolig dårlig seng nu, så en ny ville være kærkommen.

 258. Wauw! Den seng ville virkelig gøre lykke herhjemme.
  Min mand og jeg har aldrig nogensinde haft en ny seng – arvestykker er det blevet til. Men vi kunne virkelig godt trænge til en bedre seng med nye madrasser, som ikke er ligget helt deforme :)
  Jeg sover aller bedst når jeg sover sammen med både mand og børn. Samsovning er i højsæde her og for vores familie giver det rolige nætter ❤️

 259. Sikke en fantastisk præmie! Jeg lægger et lod i puljen :)

  Jeg sover allerbedst i mit lille sommerhus. At falde søvn med bølgernes brusen som underlægningsmusik og med en viden om, at jeg kan sove til jeg vågner, er en sand fryd og er desuden meget mere effektivt end at tælle får :)

 260. Rigtig fin konkurrence ?? jeg sover bedst sammen med min kæreste. ? Eller efter en travl og hektisk dag. ?

 261. Wow en lækker seng!! <3
  jeg sover helt fantastisk sådan en efterårs dag, hvor jeg har været ude det meget af dagen, og hvor det nyvaskede sengetøj har hængt til tørre udendørs, og jeg småfryser lidt når jeg ligger mig.. så går jeg ud som et lys:) og som et ekstra plus er det bare helt fantastisk at putte med min lille datter og lytte til hendes åndedræt <3 vi ville elske at putte i sådan en fin seng :)

 262. Når soveværelsevinduet har været åbnet hele dagen og der er lækkert rent sengetøj på!!!! Mmmhh

 263. Sikke en fantastisk konkurrence! ?
  Jeg sover allerbedst når rummet er fuldstændig mørkt, vinduet står på klem og min kæreste putter sig ind til mig og med ansigtet i mit hår, så falder jeg i søvn på 0,5! ??

 264. Jeg sover aller bedst i en nyredt seng :) Hvis man kan være så heldig at høre lyden af lidt bølger (dette sker dog kun på ferier) så sover jeg som en drøm :)

 265. Jeg sover bedst, når jeg lige inden jeg falder i søvn, ligger og lytter til mine vidunderlige børns rolige vejrtrækning ♥️

 266. Drømmepræmie!!!
  Vi går og bander lidt over, at vi valgte en 160 cm bred model, da vi for to år siden købte ny seng. Nu er der nemlig flyttet en sød baby ind, som forvandler sig til lidt af en sprællemand om natten. Drømmer tit om de ekstra 20 cm!
  Jeg elsker at sove mellem mine to yndlingsmennesker, men ligger også tit vågen pga mosleri fra den ene side og snork fra den anden ;-).
  Jeg sover allerbedst, når min søde mand står tidligt op med vores datter, og lader mig få er par timers helt dyb søvn <3

 267. Pt. sover jeg allerbedst på vores sofa. Vores seng er en gammel IKEA sag, der har fulgt os i det meste af vores forhold og har været igennem er par flytninger. Og med 140 cm og to børn, der kommer snigende ind i midten i løbet af natten, så ville der være fantastisk at udskifte til en nyere, bedre og større model ??

 268. Jeg sover allerbedst, når jeg lægger mig ned i det nyvaskede sengetøj, værelsets vindue er på klem, så lidt af nattens lyde fra byen lukkes ind og jeg får en lun skulder at putte mig ind til..

 269. Jeg sover bedst i min egen seng – og når jeg ved, at mine piger ligger trygt i deres senge!
  Hvis jeg vinder denne seng, skal min datter, Caroline, ha’ den på sit nye værelse.
  Hun har været på efterskole det sidste års tid – men, nu kommer hun snart hjem igen.
  Hun har været savnet – så derfor vil jeg gerne glæde hende med et nyt lækkert indrettet værelse… ?

 270. Sikke en flot konkurrence :-)
  I vores familie sover kæresten og jeg sammen med ungerne. Og lige om lidt er der tre af dem, så en seng med masser af plads, vil være en drøm :-)

 271. Jeg sover allerbedst under min dobbeltdyne med rent, lufttørret sengetøj i et køligt soveværelse med mørklægningsgardiner – og helst med min kæreste ved siden af mig :)

 272. Jeg sover allerbedst i en seng med helt rent sengetøj ved siden af min kæreste og med vores hund, Agnes i fodenden. Det bedste i verden :-)

 273. Virkelig fedt bæredygtigt koncept, Auping har gang i! Så fint at de vil genbruge ens gamle madras.
  Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en rolig aften – været produktiv i løbet af dagen, og så kommet ned i gear i løbet af aftenen. Været i et bad og lavet lidt “hjemme-wellness”, taget mit yndlingsnattøj på og så ind i et gennemluftet soveværelse med rent sengetøj. Ved siden af verdens sødeste kæreste. Så er jeg afslappet både mentalt og fysisk og sover som et lille barn – og helst i 8-9 timer, så er jeg klar til hvad dagen end byder på <3

 274. Efter et hyggeligt putteritual med godnatlæsning, masser kram med mine skønne piger og en lang gåtur med Yoda-vovsen, er jeg klar til en god nats søvn.

 275. Jeg sover bedst når jeg har haft en dag ude i den friske luft, og har formået at lægge dagens strabadser fra mig, og give mig hen til søvnen :) Men jeg er nu sikker på, at så lækker en seng ville gøre søvnen endnu mere behagelig ;)

 276. Når jeg ligger og sover middagslur i dobbeltsengen med armen om min søn på 2,5 år… sidste weekend måtte min kæreste vække os efter tre timers himmelsk lur??

 277. Jeg har desværre haft en del søvnproblemer de sidste par år, men jeg sover klart bedre, når sengetøjet er skiftet, og der er luftet ud i soveværelset. Når jeg forkæler mig selv med en times zoneterapi, kan min søvn også være bedre.. ellers hvis jeg ligger i solen og lukker øjnene et kort øjeblik. Der kan søvnen også føles skøn med solens varme og alt lyset – selvom søvnen kun er let ☁️☁️☁️ Skøn konkurrence. Har hørt rigtig godt om Aupings senge ??

 278. Man sover selvfølgelig rigtig dejligt i frisk luft med rent lufttørret sengetøj osv.
  Men ærlig talt så sover jeg allerbedst efter lidt love making og derefter ligge i ske ❤️❤️❤️

 279. Jeg sover bedst hvis jeg har haft en god, lang dag hvor jeg har nået at morgensvømme og cykle rundt, så jeg er fysisk udmattet og ikke kun træt i hovedet. Og så i en dejlig seng med rent sengetøj, så bliver det ikke bedre :-)

 280. Jeg ELSKER at sove – jeg syntes virkelig man kan mærke, hvordan det fremmer livskvaliteten!!

  Og skal det være ekstra godt, må det gerne være en middagslur på en sløv søndag som i dag omgivet af (nylig ægte-) mand og barn❤️

 281. Hold op en lækker præmie. Jeg sover allerbedst når det er på en god madras og i smørhullet mellem min mand og søn ? Rigtig meget held og lykke med brylluppet når du kommer dertil. Julie

 282. Jeg sover bedst når jeg sover sammen med min mand og allerbedst når en af mine børn sniger sig ind hen af natten og finder min hånd og sover videre :-)

 283. Jeg sover allerbedst sammen med min dejlige kæreste! Gern enes vores dejlige datter i midten! Hvilket også er derfor jeg ville ønske mig en seng i størrelse 180! Så der er plads til hele min dejlige familie ❤️

 284. Jeg sover bedst, når jeg inden sengetid lige gennemgår dagen og gør den op i taknemmelighedspunkter. Det gør ofte at jeg falder i søvn med en følelse af, at selv de svære dage indeholder så mange gode ting. Og så hjælper rent sengetøj, et køligt lokale og min kæreste ved min side altid på kvaliteten af min søvn :)

 285. Jeg sover allerbedst med min dejlige kæreste ved min side, og vores lille yorkie sovende i knæhaserne.. Så bliver det bare ikke bedre ☺️

 286. Jeg sover bedst, når jeg går tidligt i seng og har puttet mine piger i hver deres seng ? men elsker at vågne veludhvilet ved at de begge ligger i sengen med arme og ben strittende i alle retninger ❤️?

 287. Ej, en skøn og vild konkurrence.
  Lige nu sover jeg alt for lidt – og dårligt – med et speciale hængende over hovedet, men når jeg sover allerbedst er det efter en lang og hård træning!
  God søndag! (:

 288. Uhh det var faktisk et spørgsmål som krævede overraskende meget eftertanke.. Men svaret må blive, at jeg sover allerbedst efter en dejlig dag med mand og børn, et langt bad lige inden sengetid og så helt nyvasket sengetøj på ?

 289. Sikke en vild præmie.
  Jeg sover bedst ovenpå et dejligt bad og i et køligt soveværelse.

 290. Jeg er en tænker, og det er ekstra slemt om aftenen, når jeg ligger i min seng og skal sove. I mange år har jeg af den grund bøvlet med ikke at kunne falde i søvn om aftenen. En kollega foreslog, at jeg havde papir og pen

  1. (Fik trykket sendt for tidligt) .. papir og pen til at ligge på mit natbord og skrive det, jeg spekulerer på ned. Det har hjulpet virkelig meget, og nu falder jeg stort set altid hurtigt i søvn. Jeg sover altså bedst med pen og papir ved min side.

 291. Jeg sover allerbedst, hvis jeg enten har læst lidt i en god bog eller løst (!) krydsord/sudoko.

 292. Sover allerbedst når jeg er fysisk træt, f.eks. efter træning, og gerne i knitrende rent sengetøj og uden vækkeur til næste dag :-)

 293. Jeg sover ekstra godt, når jeg har haft en lang og dejlig dag, hvor jeg har brugt masser af energi sammen med dejlige mennesker og sluttet af med en masse fysisk aktivitet <3 sådan en seng ville gøre godt, nu når jeg flytter hjemmefra

 294. Sikke en lækker konkurrence. Den fine seng ville bare passe perfekt ind i mit semi lyserøde univers ? Jeg sover allerbedst når jeg har været tidligt oppe til træning, og husker at få drukket ca 2 liter vand om dagen.

 295. Jeg sover bedst i et helt mørkt og lidt køligt rum – noget der godt kan være lidt vanskeligt at opnå om sommeren i mit soveværelse. En lækker madras i en flot ramme ville heller ikke skade :)

 296. Jeg sover allermest, når jeg har efterladt alt mit arbejde på kontoret, været fysisk aktiv og kan falde i søvn med min kærestes hånd i min <3

 297. Jeg sover aller bedst i en nyredt seng, efter en skøn arbejdsdag efterfulgt af træning og en hyggelig aftengåtur med min kæreste! :)

 298. Uhh hvornår jeg sover allerbedst? Jeg sover allerbedst når vinduet står på klem og hvor jeg kan mærke en brise i mit ansigt. Der må samtidig også gerne være mørklagt og min småsnorkende mand ligge ved siden af. Hvis jeg skal sove helt perfekt må det gerne være uden afbrydelser. Nu har jeg 2 sønner hvoraf den yngste er 14 dage idag så savner især søvn over 3 timer pt.. en ny seng vil være guld værd!!!

 299. Selvom jeg ved at det måske er en snyde-følelse, så føler jeg at jeg sover aller, allerbedst når jeg ligger og snoozer om morgenen. Eller når min kæreste skal op før mig og jeg kan høre ham gøre sig klar, imens jeg ligger og halvsover under dynen – som selvfølgelig har helt nyvasket sengetøj på sig. Det er det bedste.

 300. Jeg sover allerbedst efter at jeg har været fysisk aktiv; feks efter en dags havearbejde.
  Gerne med min lille lavendel pude indenfor rækkevidde ?

 301. Hold op, hvor ser den fin ud!
  Jeg sover bedst med mange puder, en stor, blød dyne og gerne sammen med de allernærmeste.

 302. Jeg sover allerbedst helt alene i soveværelset, men virkeligheden med en mand og to børn er anderledes! så derfor er en seng, der er 180 cm bred tiltrængt, når alle fire sover der! ?

 303. Jeg sover allerbedst på ferier – i et lyst rum, med åben dør ud til en balkon ved vandet, og med en blid brise der dufter af sommer og ro og overskud, og små fuglepip til at vække én sammen med en solstråle.

 304. En god nats søvn kan virkelig afgøre om en dag bliver god eller ej. Derfor har min kæreste og jeg brugt enormt meget krudt på at holde vores nyistandsatte soveværelse så enkelt som muligt. Alt er holdt i hvide og lysegrå nuancer, og der er ingen unødige ting der flyder. Der skal være køligt om natten og helst med knitrende sengetøj der har lufttørret udenfor. Da vi også er nybagte forældre tilbringer vi en hel del i tiden med vores lille dreng, hvorfor der nu også har sneget sig krummer, gylp og andet spændende ind i vores soveværelse. Det er nu også hyggeligt, og intet slår at ligge og nulre tæer med kæresten på den ene side og min lille søn på den anden. Og høre deres åndedrag – SÅ sover jeg trygt! Sengen er i øvrigt det eneste vi ikke har fået skiftet ud i renoveringen, og da den er fra min teenagetid, kunne den efterhånden godt trænge til en udskiftning?

 305. Jeg sover allerbedst i sommerhuset efter en aktiv dag udenfor, når mine to drenge sover trygt i værelset ved siden af, min kæreste holder om mig og jeg ved at jeg ikke har de store planer for den næste dag.

 306. Vi er forældre til en dreng på godt 1 år. En dreng der tilsyneladende ikke værdsætter søvn som vi. 12 mdr uden en hel nats søvn sætter sine klare spor, og vi prøver alt. Og nu går konkurrencen ud på at fortælle hvornår jeg sover bedst. Sidste gode søvn je kan huske, var for nogle mdr siden, hvor min kæreste og jeg på skift fik 3 timers fred og ro, mens den ene sov, tog den anden på tur/udflugt med den lille nattetyv. Åååh jeg siger dig, det var skønt! Trygheden i at lillemanden var i gode hænder mens man kunne slappe heeelt af! Nu er planen at opgradere sengebredden, når vi om lidt skal flytte, og hvor ville det være lækkert, hvis den fremtidige (forhåbentlig) søvn, skulle foregå i denne smukke Auping seng! Jeg håber (drømmer) ??

 307. Jeg sover aller bedst efter en dag tilbragt med masser af grin, glæde og lykke sammen med min familie og kæreste. <3

 308. Jeg sover bedst med alle mine yndlingsmennesker – min mand, min 2-årige Alma og lille baby Lili på 8 uger. Så det er 180 sengen jeg ville vælge, kan du nok forstå! ??
  Jeg krydser fingre – den vil både være møgpæn i soveværelset og garanteret mega dejlig at sove i!

 309. Din blog er altid inspirerende, tak for den.

  Jeg sover allerbedst, efter en dag med masser motion og frisk luft.

  Kh Marlene

 310. Jeg sover allerbedst i et koldt soveværelse med rent sengetøj efter en fodboldkamp med pigerne eller en dag på havet ⚽️??‍♀️? ? ??? Jeg er lige flyttet i en skøn lejlighed hvor Auping sengen ville passe perfekt ind ??????

 311. Jeg sov allerbedst for nogle dage siden.
  Jeg er pt. praktikant i en virksomhed og arbejdstimerne er mange og lange. Heldigvis følger der massage med en gang om måneden. Min ryg var helt forfærdelig, sagde massagedamen og knækkede min ryg og løsnede op. Jeg har aldrig været så let! Da jeg endelig kom hjem og i seng, sov jeg simpelthen som en drøm. Tror det var en blanding af at få løsnet op og få masseret gammel energi væk. Nu har jeg besluttet at starte min egen virksomhed og satse på mig selv <3 Siden den beslutning, har jeg kun haft gode netter. En smuk seng ville sætte prikken over i'et! Nogle gange tror jeg ikke det er sengen, men mere den tilstand man selv er i. Men mon ikke min dårlige ryg ville elske en flot ny seng.

 312. Jeg er helt vildt stor fan af den her konkurrence!
  Jeg er lige flyttet for mig selv for aller første gang, og i den forbindelse gik mig seng af led, så eg sover pt. i en skæv knirkende en af slagsen. Nok om det. Jeg sover aller bedst efter en lang fysisk aktiv dag, du ved, hvor fødderne summer helt og man bare ryger langt ned i madrassen. Gerne i ske med min kæreste.

 313. Hej:-) jeg sover allerbedst efter en omgang motion i vand. Musklerne bliver godt trætte og så er det bagefter dejligt at ligger sig under en luftet dyne med rent sengetøj og en god bog. Sengens kvalitetet betyder også rigtig meget for min ryg så en ny Auping seng ville være lykken! Kh Betina

 314. Sikke en lækker præmie :-) Jeg sover allerbedst, når der lige er blevet lagt nyt sengetøj på. Det er den bedste følelse.

 315. Sikke en fin konkurrence!!

  Jeg sover allerbedst, når det er i ske med min søde kæreste.. og næstbedst på maven :-)

 316. Min allerbedste søvn !

  Den finder jeg, når jeg som den eneste og sidste der er vågen, lister mig rundt på mine 4 børns værelser, kysser dem og ser at alt er godt

  Så har jeg ro i hjertet og derefter kommer den gode søvn også til mig

  Kærlig hilsen ” En mor “

 317. Jeg sover bedst, når der lige er lagt rent sengetøj og når min forlovede sover ved min side ? Og så er madrassen helt afgørende for en god nats søvn!

 318. Jeg sover bedst, når jeg ved min søn sover trygt inde ved siden af og min kæreste ved siden af mig. Følelsen af tryghed og kærlighed når sit højeste lige dér.

 319. Det er præcis sådan en seng jeg vil købe når jeg flytter om et par måneder! Jeg sover bedst når jeg har en sund døgnrytme og får mine 8 timers søvn. Gerne mellem 22-06 – i hvert fald i hverdagene. Det er bedst når jeg vågner af mig selv fordi jeg er helt veludhvilet :-)

 320. Jeg sover allerbedst når jeg ved mine døtre sover godt og trygt i deres senge – det sker dog (ved sygdom), at de kommer ind til os, og dér ville det være rigtig rart med en lidt bredere seng. ? At den så også er bæredygtig er jo kun et kæmpe plus. ??

 321. Jeg sover allerbedst under en kold dyne med en varm mand (min mand, for at være specifik ;-)). Og så uden at have vækkeuret sat til ?!

 322. Orv, en fuldstændig fantastisk konkurrence! Og den smukkeste seng. Farven Skin matcher et soveværelse med den blide farve.
  Jeg sover faktisk bedst på denne årstid, hvor man kan sove med åbent vindue og det er lyst, når man vågner.

 323. Jeg sover aller bedst efter en times yoga, og et bad. Tilsæt nyvasket sengetøj og et åbent vindue så der kommer frisk luft ind, og du har for mig den perfekte søvn :-)

 324. Vild konkurrence!
  Jeg sover allerbedst når jeg sover hjemme i min egen seng. Jeg arbejder på en døgninstitution og sover derfor nogle dage om igen på mit arbejde. Selvom jeg elsker mit arbejde – så sover man altså bare bedst derhjemme sammen med sin kæreste ❤️

 325. Når jeg ikke lige er hjemme i min seng, sover jeg fantastisk på mit liggeunderlag i en shelter med udsigt til stjernerne eller under regnens trommen.

 326. Jeg sover bedst i nyvasket, knitrende sengetøj med min lille, snorkende hund ved min side.

 327. Hold da op en konkurrence ??? Jeg sover aller bedst når jeg har haft en god dag – ikke har nogle bekymringer eller ting jeg ikke har nået – og så selvfølgelig når min kæreste ligger ved siden af!

 328. Jeg sover allerbedst, når jeg egentligt skulle læse højt for min yngste søn. Jeg falder aldrig i søvn sammen med ham, og kommer godt groggy ud en halv time senere.

 329. Jeg sover allerbedst, når jeg går tidligt i seng…..men jeg vil helt sikkert sove bedre i en Auping seng (og særligt hvis jeg også fik taget mig sammen til at sætte mørklægningsgardiner op….) :-)

 330. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal min søn have sengen. Han sover utrolig dårligt, og flytter hjemmefra 1. juli, så jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe ham, også til bedre søvn.

 331. Jeg sover allerbedst i min egen seng. Og ekstra godt efter en skøn sommerdag som i dag, hvor jeg har været udenfor stort set hele dagen og derfor er ekstra træt efter al den friske luft ☀️

 332. Jeg sover allerbedst, når jeg har min kæreste på den ene side og vores lille datter på den anden side. Vi sover alle sammen i en seng og det er en smule klemt, så en større model vil være luksus!

 333. Efter et par gode flasker rødvin og en rigtig “hyggelig” aften i sengen med hende jeg elsker, så sover jeg som en lille baby..

 334. Jeg sover allerbedst, når det er sommer og alle vinduer åbne. Når min dag har været fyldt med lyden af glæde og luften tung af sol.

 335. Sikke en skøn konkurrence! Jeg sover bedst når jeg har fået taget mig af alt det svære i løbet af dagen, fået taget den svære konflikt og givet de vigtige kram. Fået sagt hvad jeg havde brug for og hørt de andres perspektiv. ??

 336. Jeg sover allerbedst, når der ikke er vækkeur slået til, i rent sengetøj og med min kæreste ved min side

 337. Wauw, sikke en fantastisk præmie! Jeg sover aller bedst i min kærestes arme til lyden af vores to små børns rolige åndedræt;)

 338. Jeg sover bedst når jeg efter en hård dag, laver 10 min. yoga og gør vores soveværelse til en hyggeoase. Nyt sengetøj og tænder for mit hyggelys og kigger rundt i rummet og bare nyder at jeg kan slappe af her. Elsker lyse farver i rummet, det gør at jeg slapper af og kan nyde min søvn.

 339. Wow sikke en vild konkurrence.
  Jeg sover allerbedst i en stor kluddermor med min mand og vores to fine piger – så bliver det ikke meget bedre ?

 340. Din seng er utrolig lækker. Lige sådan én jeg kunne falde omkuld i. Eller det kan jeg egentlig de fleste steder. Som regel er jeg som en udmattet hundehvalp, når urviserne rammer 21. Jeg sover unægtelig godt, når jeg kan udfylde HELE sengen og ligge på kryds alene, men allerbedst er det, når jeg falder i søvn med kærestefingerfletteri. Og vågner med let svedig håndflade … :-)

 341. Ej hvor en lækker præmie – og den kommer helt perfekt, jeg mangler nemlig en ny seng.

  Jeg sover allerbedst efter et dejligt varmt bad i nyvasket nat- og sengetøj. Så bliver det vitterligt ikke bedre.

 342. Nøj den ser skøn ud. Det allerbedste er, når man vågner og tror, det er lige før vækkeuret ringer – og det går op for en, at det er midt om natten. Når man så kan vende sig om og sove videre, dét er den bedste søvn :-) Vi leder efter en større seng end vores 1.20, som bliver lidt trang med baby på vej.

 343. Jeg sover allerbedst, når der ikke er noget, jeg skal bekymre mig om. Så jeg glæder mig utrolig meget til, at jeg om et par dage skal forsvare min bachelor, så jeg igen kan få styr på nattesøvnen.

 344. Jeg sover bedst når jeg ligger mig i sengen og føler at jeg har haft en god dag, der behøver ikke at være sket noget specielt.. Det kan være at jeg har haft nogle hyggelige timer sammen med veninderne eller kæresten, eller gjort noget godt for mig selv.

 345. Jeg sover allerbedst oppe i vores sommerhus. Væk fra byens larm og sussen. Her kan man kigge ud på alle de grønne træer og komme helt ned i gear… Det er det mest afslappende og her lader jeg mine batterier op!

 346. Læser medicin og arbejder som sygeplejevikar. Jeg sover allerbedst når jeg skulle ha’ været på nattevagt, men den bliver aflyst ?

 347. Jeg sover allerbedst i mit eget mørklagte soveværelse, når jeg har formået at gå i seng omtrent ved 22-tiden, når jeg har brugt en smule af min aromaterapispray fra “this works” på min pude, når jeg er iklædt mit allerblødeste jerseynattøj og endelig når jeg både kan sove uforstyrret i 7-8 timer og formår at holde temperaturen i soveværelset omkring de femten-atten grader (tror jeg nok). Jeg sover ikke så godt i et iskoldt rum, som mange andre gør. Bare lidt koldere end min stue er perfekt. Og hvis jeg har fået en lille kop af min godnatte fra Fredsted med pebermynte inden sengetid, så er rutinen fuldkommen. I øvrigt er det bare vigtigt at jeg ikke falder i søvn på eftermiddagen ved fem-tiden hah. Jeg vil krydse fingre for den flotte flotte præmie.

 348. Wow sikke en fed præmie – drømmesengen! Jeg sovet bedst hjemme sammen med min mand og datter på 18 måneder. Elsker samsovning ?

 349. Wauw en seng ❤️… jeg sover allerbedst og falder allernemmest i søvn når jeg putter min søn… hvad sådan en godnat historie ikke kan gøre ? Men jeg tænker tit over hvor godt jeg har sovet når jeg vågner lidt senere.

  ? Mette

 350. Sikke et vidunderligt samarbejde! Dét må absolut være drømmen!! ?
  Ville sådan ønske, jeg kunne unde mig selv at spare sammen til sådan en smuk omgang drømmesøvn – er ikke i tvivl om, at det er givet godt ud. ??

  Den bedste søvn, får jeg ovenpå en rigtig aktiv dag, efterfulgt af et langt bad, cremer og forkælelse – så er der ikke langt til drømmeland! ?

 351. Jeg sover allerbedst når en eksamen er overstået. En kæmpe sten fra skuldrene ;-)
  Det kunne virkelig være lækkert med en ny seng. Den anden er godt nok slidt!

 352. Jeg sover bedst, når jeg har ferie og ro på tankerne. Gerne i et køligt soveværelse og i nyvasket sengetøj med min kæreste på den ene side og min lille søn på den anden side (sidstnævnte måtte dog gerne snart tillade mig lidt mere sammenhængende søvn…).

 353. Jeg sover aller bedst, når jeg ligger helt tæt op ad min forlovede, og føler, at alt er trygt.
  Samtidig sover jeg rigtig godt, når jeg ligger i en en god seng i pæne omgivelse ?

 354. Jeg sover allerbedst når jeg har løbet en lang tur og derefter kan putte mig ind til min kæreste

 355. Sover allerbedst med helt knasende rent sengetøj, og min søde kæreste ved siden af mig :-)

 356. Wauw! Jeg har længe drømt om en seng fra auping, men pengene er der ikke til det. Selvom søvn selvfølgelig er svært at sætte en pris på.

  Jeg sover bedst, når jeg har haft en fysisk aktivdag, hvor jeg har fået set mine venner og sludret. Hvor jeg har slappet mentalt af og fyldt dagen med hjertegodtgørende ting. Og så når vinduet er åbent og der er sprøjtet med lavendel på puden :)

 357. Aldrig har jeg krydset mine fingre så meget! Jeg sover bedst med kæresten (og min kommende mand) i hånden og vores Cocker Spaniel i fodenden ❤

 358. Jeg sover allerbedst når jeg sover i egen seng efter en dag hvor jeg både har været fysisk aktiv og ude i den friske luft.

 359. Jeg sover aller bedst på de dage hvor jeg har nået hvad jeg skulle, uden at skulle stresse.
  Hvis jeg har løbet en lille tur og kommer i seng i ordenlig tid.
  Top det med et udluftet soveværelse og nyvasket sengetøj – så er man jo i drømmeland ?

  Det er en fantastisk præmie som er på højkant!

 360. Jeg sover aller bedst, når der er blevet luftet ud først. Og så er det helt fantastisk hvis der er også er kommet nyt sengetøj på. Hvis det hele skal være helt perfekt, så regner det udenfor og det er varmt nok til at jeg kan sove med vinduet åbent, så jeg kan høre det. Når det ikke regner hører jeg regn på en podcast på min telefon, det luller mig i søvn :-)

 361. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj med min mand ved min side -selvom han nogle gange snorker.

 362. Jeg sover bedst når min forlovede ligger ved siden af, helt fredfyldt.

  Det ville være den ultimative bryllupsgave at kunne give hende, nu hvor vi starter et nyt kapitel som mand og kone

 363. Det kunne være en mega lækker ekstra fødselsdagsgave til mig selv (+ min kæreste og til tider også vores datter) ??? Selv om jeg nyder sjældne stunder alene i seng, så sover jeg nemlig allerbedst, når vi ligger tre på stribe ❤️

 364. Lækker lækker konkurrence :D

  Jeg sover aller bedst, når der ikke er noget der stresser i hverdagen, som eksamen og bekymringer. Nyt sengetøj, skyder i den grad også søvn kvaliteten helt i vejret :)

  Vi skal snart flytte, og i den forbindelse ønsker vi os en ny seng, så jeg håber virkelig at vinde :D

 365. Jeg sover allerbedst, når jeg har fået masser af frisk luft i løbet af dagen. Og selvfølgelig når soveværelset har den rette – lidt kølige – temperatur. Og når sengetøjet er nyvasket og sprødt – og jeg selv ligeså ;-) Og når min kæreste ligger ved siden af (og husker at trække vejret let). Og når fuglene er stille (!). Og når hovedet er tømt. Og når alle er glade. Men mest af alt – NÅR BABY SOVER!!! ;-)

  Ps. Så sover jeg faktisk også skide godt, når jeg har haft en ordentlig god tudetur inden sengetid (ja, det lyder depri, og det er da det også, mens det står på….men det er fandeme lækkert bagefter ;-))

 366. Jeg sover bedst, når min lille søn sover :-) ser frem til sammenhængende søvn, når den engang vælger at indfinde sig..

 367. Jeg har godt nok været forelsket i netop den her seng, siden du viste den første gang <3

  Jeg sover personligt bedst tæt puttet ind til min søde kæreste og da vi nu endelig skal flytte sammen så ville en ny og lidt større seng gøre stor lykke. Da vores studenterliv desværre ikke har budget til det..

 368. Sikke en konkurrence!
  Jeg elsker at sove! Og jeg sover allerbedst med min mand lige ved siden af. Faktisk er det så afgørende for min (vores!) søvn, at vi inden vores bryllup sidste sommer meget bevidst valgte at droppe den ellers måske lidt romantiske tradition om ikke at sove sammen natten før bryllupsdagen – for at vi kunne få den bedste søvn og derved bedste start på den store dag :-)

 369. Jeg sover allerbedst når jeg sover sammen med min kæreste gennem 8,5år og han ikke fylder hele vores 140cm seng. Så krydser fingre for at vinde en større seng! Ps. Tak for din inspirerende blog, som jeg nyder at læse fast.

 370. Wauw! ???
  Intet bedre end at sove i nyvasket sengetøj og så lige en spindende kat under armen ?

 371. Jeg sover allerbedst, når jeg en gang om året er i USA for at besøge min storesøster, som nu har været udlandsdansker i over 6 år. Kombinationen af fin og hyggelig New England-indretning, ferie og elektronikforbud i gæsteværelset gør alt det bedste for min søvn. Det er det sted, jeg så absolut kan slappe bedst af. Måske det var værd at efterprøve herhjemme :)

 372. Har altid haft et godt sovehjerte, men jeg er typen der specielt ELSKER når jeg giver mig selv lov til at tage en lur. Når det stadig er lidt lyst udenfor, gerne hvis det regner, og jeg helt uden gener eller dårlig samvittighed kan lægge mig under dynen midt på dagen efter en arbejdsdag. Endnu bedre hvis min kæreste ligeledes er træt og lægger sig ved siden af mig ?

 373. Hvor ville det være fantastisk at vinde denne gave!! Min kæreste og jeg er netop på vej til at udskifte min gamle 1,5 mands med noget mere rummeligt efter at vi er flyttet sammen. Har I den forbindelse drømt om sådan en seng, men den er desværre lige liiiiidt over budget. Jeg sover aller bedst I min farfars sommerhus med åbne vinduer og til lyden af havet. Tror at sådan en dejlig seng ville kunne genskabe lidt af den stemning til hverdag på stenbroen :)

 374. Jeg sover aller bedst når der er nyvasket tørresnors tørret sengetøj. Sådan helt knasende og friskt… Ahh

 375. Jeg sover allerbedst enten, når jeg har dyrket en masse sport og er træt med træt på, eller i ske med min dejlige kæreste.

 376. Efter jeg har fået børn har jeg sænket barren for en god nats søvn markant. Så længe jeg får 5 sammenlagte timer, er jeg glad – så pyt med rod, “hvad man burde” og vasketøj.

 377. Sex fungerer som et glimrende sovemedicin hjemme hos os! ??
  Sov godt & tak for en inspirerende blogg ???

 378. Jeg sover allerbedst når sengetøjet er nyvasket, når soveværelset er rent og udluftet, når jeg har været til træning og når dagen har budt på grin og kram.

  God søndag ☀️❤

 379. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en aktiv dag – tidligt op, job, hente mine små tøser, leg i haven eller gåtur til åen, madlavning, middag, løb, hygge med min mand – som oftest bliver forstyrret af dumme madrasser, der skiller sig, så revnen bliver en motorvej, da vores seng er virkelig skørt konstrueret….og derfor har vi så meget brug for en ny seng… men det er efter sådan en dag, jeg sover allerbedst❤️

 380. Uhhh fin konkurrence… jeg sovet klart bedst fredag aften efter en lng og aktiv uge… udsigten til weekend og frihed er fantastisk? Den skønne seng vil være så fin i mit nye soveværelse…. fingers crossed…

 381. Jeg sover allerbedst når… Sengen ser indbydende og hyggelig ud – føles blød og gerne med nyvasket sengetøj. Der er intet bedre end at kaste sig iiø sådan en seng efter en lang dag med arbejde og træning ??

 382. Jeg sover bedst når jeg er ovre en eksamensperiode. Lige nu er jeg midt i en eksamensperiode, og det tager hårdt på mit søvn-behov, så jeg glæder ualmindelig meget til det er overstået og min normale døgnrytme vender tilbage :)

 383. Hold.Nu.Fast. Det er jo den vildeste præmie. Jeg kan næsten ikke begribe det.
  Jeg har generelt en del problemer med min søvn, jeg har både svært ved at falde i søvn, vågner og sover generelt uroligt. Jeg er overbevist om at én af grundene er, at min seng er helt utroligt dårlig. man kan mærke fjedrene, den er gammel, og har i dén grad udtjent sin værnepligt (for længst), men noget af det der hjælper mig med at sove bedre er fysisk aktivitet, regelmæssige sengetider, nogenlunde fornuftig kost og ikke for meget tæt på sengetid, et varmt aftenbad, nogle kapitler i en god bog eller meditation, og så er prikken over i’et nyvasket sengetøj i god kvalitet. Sengen i sig selv gør altså også en kæmpe stor forskel, måske er den endda noget af det vigtigste. Jeg vågner jævnligt med ondt i ryg eller nakke efter jeg har sovet, det er ikke helt heldigt.

  Det er simpelthen den fineste seng, især for en der har et seriøst misbrug af lyserød ;-) Hvor ville jeg gerne have den i mit soveværelse, når jeg forhåbentlig snart skal flytte.

 384. Jeg sover aller bedst efter et godt glas rødvin, og et par kapitler i en rigtig god bog ? – Tak for en virkelig god, velskrevet og altid inspirerende blog ?

 385. Jeg sover bedst med min kat ved siden af mig. Det er som der mangler noget, når hun ikke er der

 386. Ih….. hvor er den fiiiiiin! Jeg sover aller bedst når jeg falder i søvn i min lille søns seng, når jeg putter ham;)

 387. Jeg sover allerbedst hver nat. Har et velvoksent sovehjerte, og sover perfekt selv min seng pt er min kæreste 15 år gamle sovesofa.

 388. Vildt lækker konkurrence!

  Jeg sover allerbedst når jeg har brugt dagen på at kræse om gode venner med lækker mad og lange samtaler, og falder i søvn i armene på manden jeg elsker! <3

  Det hjælper selvfølgelig at have en seng med indbygget god samvittighed ;)

 389. Jeg sover bedst, når min yngste søn sover en helt nat uden at vågne.. Altså 7-8 sammenhængende timers søvn, det kan nu et eller andet :-)

 390. Jeg sover allerbedst i de sprøde timer omkring daggry efter de lange sengevridende søvnløse ulvetimer, hvor man ligger og husker alle ‘burderne’, ‘skullehaverne’ og andre skyldnersager. Når morgengryet kravler ind af vinduet vender jeg mig om på den anden side og får et par timers guldsøvn. Dem, hvor puden ligger helt rigtigt, værelset er tilpas kølige og dynen fluffer perfekt

 391. Jeg sover allerbedst i min egen seng med nyvasket sengetøj, og på en dag uden alt for meget stress?
  Sengen kunne dog godt trænge til at blive skiftet ud?

 392. Jeg sover meget og ofte også i løbet af dagen, men bedst når jeg er fysisk træt og med hunden under dynen.
  Rent sengetøj gør også underværker.

 393. Jeg sover allerbedst i min kærestes arme, i rent luft tørret sengetøj, og med vinduet på klem i regnvejr. Så man kan høre regnens søvndyssende trommen. Er du gal en fed konkurrence, krydser fingre for at jeg kan få skiftet min 15 år gamle ikea seng ud med den der drøm.

 394. Jeg sover aller bedst når jeg ligger på ryggen med armene over hovedet, velvidende at jeg ikke skal sætte et vækkeur, mens min kæreste ligger og bobler ved siden af ?

 395. Jeg sover bedst, når der er luftet ud i soveværelset, der er rent sengetøj på og helt mørkt :)

 396. Jeg sover bedst i min families sommerhus, gerne med let åbent vindue, nyvasket sengetøj og med visheden om at der venter en god dag i morgen med masser af hygge og samvær :)

 397. Jeg sover bedst, når alt i ens liv går op i en højere enhed, og alt bare er fryd og gammen, det er der jeg har den roligste og tungeste nattesøvn!

 398. Jeg sover bedst med min kæreste ved siden af mig ?? og da vi skal flytte sammen nu, kunne det være perfekt med en ny, lækker seng!

 399. Jeg sover allerbedst, når jeg passer min mors hund. Så får den lov til at gøre alt det, den normalt ikke må, som at sove i sengen. #Pelsterapi <3

 400. Jeg sover bedst når jeg er både mentalt og fysisk træt, i min egen seng og vigtigst af alt med min egen hovedpude.

 401. Jeg sover allerbedst når jeg ligger og holder min mindstedatters lillebuttede tumlingehånd. Når hun kommer over og putter om natten.

 402. Jeg sover allerbedst når der ikke er arbejde, der hænger over hovedet, sengetøjet er nyvasket- og strøget og min dejlige kæreste ligger ved siden af.

 403. Nøj, en fantastisk konkurrence! Den ville jeg gerne vinde. Jeg sover bedst, når jeg er inde i en god stime med, at komme i tid på rette tidspunkt og stå op første gang uret ringer. Jeg har det med at komme ind i dumme rytmer, men så snart min mand og jeg beslutter os for at holde ordentlig fast i rutinerne, så går det bedre både for børn og voksne i familien.
  KH Marie

 404. Når jeg har været sammen med mand og børn, gerne udenfor, i løbet af dagen. Når vi så er behageligt trætte og børnene forlængst er puttet og min mand og jeg ligger og falder i søvn sammen.

 405. Jeg sover bedst i weekenden, når jeg formår at gå rimeligt tidligt i seng og er både fysisk og mentalt træt ovenpå en lang uge. Og den bedste nattesøvn fuldendes med en langsom morgen dagen efter, med kaffe i sengen :)

 406. Jeg sover alle bedst når der er ro omkring mig. Både i fysisk forstand; i et roligt rum med få ting, bløde tekstiler og behagelige afdæmpede farver, samt mere metaforisk; når der er “ro” i livet – både i mit eget og mine nærmestes.

 407. Jeg sover bedst ovenpå en dag hvor jeg har brugt kroppen. Og selvfølgelig i friskt sengetøj og med åbent vindue!

 408. Jeg sover bedst efter en aktiv dag – helst udenfor i skoven, ved søen eller havet sammen med venner og min nærmeste familie. Så er jeg glad i låget og dejlig træt i kroppen, og kan mærke frisk luft i mine lunger og vind og sol i ansigtet. Så ligger man godt:-)

 409. Jeg sover allerbedst, når bare min søde mand ligger ved siden af mig. Der er ikke noget bedre end at falde i søvn, mens jeg holder ham i hånden.

  Vi blev gift for 2 måneder siden, og netop dette havde han også med i sin tale til mig. Så sødt!

 410. Jeg sover allerbedst i min egen seng med min mand på den ene side og min lille datter på tre måneder på den anden side.

 411. Kære Emily og Auping
  ???Jeg sover bedst i min egen seng med skønne mand ved min side og ungerne inde ved siden af. Så er jeg allermest lykkelig. ??? (Men vi trænger virkelig til en ny seng, ungerne har hoppet lidt for meget rundt i den) god dag til alle ???

 412. Når søndag aftens ro over hytten har lagt sig. Man er tilpas udmattet efter en lang uge på jobbet men også tilpas træt af den lille purk der har løbet rundt med med en i 48 timer, og at man ved det hele starter forfra om lidt igen ?

 413. Jeg sover allerbedst, når dynerne har været ude at lufte og der er kommet rent nyt sengetøj på. Der findes ingen bedre fornemmelse end at putte i dyner, som dufter af frisk luft, og hvis det så er weekend, og jeg kan sove ekstra længe dagen efter, så er livet perfekt ;)

 414. Det lyder helt fantastisk:-)
  Jeg sover allerbedst med min skønne mand ved min side. Vores seng er efterhånden 15 år gammel og har overlevet os og to børn på skift:-)

 415. Jeg sover godt de fleste steder, men hvis jeg skulle vælge et sted, som jeg virkelig elsker at falde i søvn og vågne op i, måtte det blive i min families sommerhus.

  Det er som om at den rene luft, stilheden, solen som titter ind gennem vinduet og de tunge dyner med det gamle sengetøj bare er det bedste sted at vågne op i.

 416. Jeg er for tiden ret gravid og sover derfor sjældent rigtig godt. Men – typisk for mig indebærer en god nattesøvn en dag med tilpas aktivitet (både psykisk og mentalt), god fornemmelse i maven, køligt soveværelse og nogenlunde ro i sindet. Og selvfølgelig en god seng :-)

 417. Ej, en lækker konkurrence.

  For mig er min søvn virkelig vigtig, da jeg ikke fungere uden, ligesom nogle ikke kan fungere uden deres faste måltider. Det betyder også at jeg kan sove de fleste steder, om det så er i bussen, på flyet, i en stol eller min seng. Jeg sover dog allerbedst når jeg har haft en aktiv dag, hvor jeg har formået både at træne, arbejde/studere samt været sammen med nogle mennesker, altså er blevet mættet af indtryk uden at have haft travlt/være blevet stresset af det. Derudover sover jeg også helt vidunderligt om natten når jeg er på ferie og det gør sig næsten gældende hver gang, selvom sengene ikke altid er lige gode.

 418. Jeg sover allerbedst i armene på manden jeg elsker, og som elsker mig helt som jeg er! Han tog noget tid at finde, men efter et år med umådelig meget modgang og sorg, så var han der og gjorde mig hel! Pt sover jeg i min 120 cm seng fra min ungdom, så en ny seng ville være helt fantastisk???

 419. Jeg sover allerbedst, når vi er i sommerhus med masser af frisk luft og naturligt mørke.

  God dag (og nat) og sikke en flot konkurrence.

  Ane

 420. Jeg sover bedst hvis vi holder vores sendetider, så er jeg træt på den helt rigtige måde – hverken over- eller undertræt :-)

 421. Jeg bor et sted med skråvægge – og sover allerbedst når det regner udenfor. Så slår regnen på de skrå vinduer, det fungerer som ren hypnose <3

 422. Vi har et værelse på vores gård, som har en magisk indflydelse på søvn – man sover godt og længe og vågner veludhvilet. Det er et rum som vores gæster glæder sig til at komme og sove i og det er et sted jeg selv elsker at sove, selvom der går lang tid mellem.

 423. Dejlig konkurrence ❤️
  Held og lykke med næste weekend. Jeg håber I får et fantastisk bryllup ??
  Jeg sover allerbedst med min søn i midten af sengen og min mand ved den anden side ? Selv om man får et ben i hovedet eller andet i løbet af natten er der intet som at vågne op med et kys eller ligge og kigge på ham?

 424. Sikke en lækker præmie! Jeg sover bedst, når jeg hopper i rent sengetøj, der er tørret på tørresnoren, så det dufter af frisk vind. Det er SKØNT!

 425. Sover bedst efter en aktiv dag fyldt med sol, venner, god mad og til sidst halvanden times yin-yoga <3

 426. Oj manner, hvor ville det være SKØNT med en ny seng ? Jeg sover aller bedst i nyvasket sengetøj efter et dejligt bad og plejerutine! Det gør det hele endnu bedre hvis jeg har haft lidt tid til at gennemgå dagens strabadser og forberede mig på den næste dags program.

 427. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og når jeg ikke er al for træt, men heller ikke al for frisk – for frisk er vist ikke sket så mange gange i mit voksenliv??

 428. Jeg sover bedst, når jeg ligger med min søn og kæreste ved min side, med nyvasket sengetøj, stilhed, mørke og med et vindue på klem.
  TAK for din inspirerende blog, Emily!

 429. Wauw for en konkurrence!
  Vi kender vist allesammen det der med ikke helt at kunne ligge ordentligt og finde den rigtige sovestilling. Pludselig er den der og det er helt perfekt og man har lyst til at blive liggende lææænge – dér sover jeg godt!
  Derudover ved jeg, at jeg sover godt, nårjeg lytter til min krop og faktisk går i seng, når jeg er træt frem for at ligge og glo på min telefon i en halv time (eller længere, who am i kidding).

 430. Nøj en lækker konkurrence! Har altid drømt om en af Aupings senge faktisk haha.
  Jeg sover personligt allerbedst, når jeg har trænet efterfulgt af et dejligt afslappende bad, og til sidst ender med, at ligge i en tæt ske med ham jeg allerbedst kan lide. Så ved jeg det nok skal blive en god nats søvn. Jo, lige bortset fra at den seng jeg har lige nu, kun er 120cm, og det er altså ikke helt nok for to (ikke verdens mindste) mennesker. Så man kan jo altid drømme om at ligge i sådan én sag i stedet!
  Kram!

 431. Waou vild konkurrence og vild luksus præmie ❤️

  Jeg sover bedst i solbeskinnet og sommerluftet sengetøj, med kæresten ved min side ❤️

 432. Jeg sover bedst, når jeg er godt træt -præcis ligesom maden der bare smager bedre, når jeg er rigtig sulten -og derfor er en eller anden form for fysisk aktivitet hver dag også at foretrække. Det garanterer næsten altid en god nattesøvn :)

 433. Det er svært at vælge lige sådan hvornår jeg sover bedst – udover at jeg sover bedst på en god madras.
  Men ellers vil jeg sige st sådan en lun sommernat med åbne vinduer er et hit!

 434. Jeg sover aller bedst efter jeg har været ved helgoland og tage en aftendukkert, for så at krybe hjem under den varme dyne og læse lidt.. for ligeså stille falde i søvn med følelsen ro i krop og sind.

 435. Sikke en fed præmie!

  Jeg sover bedste i vores sommerhus hvor jeg kan høre Vesterhavets brusen.

 436. Wauw, sikke en vild præmie!! Den ville godt nok være kærkommen i mit liv efter mange år i studielejligheder og IKEA-seng. Suk! Sover bedst under spontane lure om eftermiddagen og ellers er rent sengetøj og frisk luft kæmpe plusser. Krydser fingre!

 437. Det her er den vildeste konkurrence!! Jeg sover bedst når jeg har dyrket motion, taget et langt bad og ligger i helt nyvasket sengetøj:)

 438. Jeg sover allerbedst når jeg går tidligt i seng omkring kl 22.00, og i ske med min kæreste :)

 439. Jeg sover allerbedst når der er helt mørkt,køligt og roligt i soveværelset.. og med hovedet foran mod vinduet hvor gardinerne skal være trukket helt fra så jeg kan kigge ud og op på himlen og se månen lyse. Det er den bedste start på en god nattesøvn ??

 440. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en rolig dag uden for mange bekymringer. Og hvis jeg har været fysisk aktiv. Jeg elsker min seng, men kunne efterhånden godt bruge en ny, så krydser alt, hvad jeg har ????

 441. Fantastisk konkurrence ? Jeg sover allerbedst efter en dag på i naturen fx på jagt.. man er træt på en fantastisk måde, både psykisk og fysik ?? men hvis jeg ikke har min elskede bed min side, sover jeg på ingen måde lige så godt som hvis han er der?? det er i denne weekend et år siden vi overtog vores nye hus, og der har ikke været råd til en ny seng.. så det en af de ting der står meget højt på ønskeseddelen ????

 442. Så fin seng !!
  Jeg sover allerbedst, når jeg har fået lavet motion i løbet af dagen, når der er rent sengetøj på, når min hjerne ikke kører på højtryk med tankespind inden jeg skal sove og når jeg ikke har ondt i ryggen eller nakken af at ligge dårligt.

 443. Jeg fik mit første angstanfald som 10-årig, og samtidig blev jeg bekendt med søvnløshedens nederen verden. Siden har jeg ikke rigtig kendt så meget til det der med at “sove godt” på trods af at have prøvet stort set alle de smarte tricks.. Den bedste søvn får jeg i dagene efter eksamensperioden hvor min hjerne er helt brugt og har været i højeste gear i en måneds tid. Så bliver der sovet! Jeg sover også overraskende godt når jeg er hjemme og besøge mine forældre, og der kommer en lille kat og putter med mig.

 444. Jeg sover bedst efter en lang dag på arbejde, i skole eller sammen med venner og familie. Jeg elsker at tage et dejligt varmt bad og putte mig under helt nyt og rent sengetøj. Og så sover jeg bare bedst, når min kæreste ligger ved siden af – sengen er så stor og tom de dage, hvor det ikke kan lade sig gøre.
  – Jeg håber, at jeg vinder. Vi kunne godt bruge en ny fin seng <3 og tak for din glædesfyldte og positive blog!

 445. Jeg sover bedst efter en eolig og hyggelig aften med min skønne dreng på 2 år. Når jeh ligger i sengen med ham og læser en godnathistorie for ham, hvorefter han beder mig om at kramme ham og kysse ham inden han sover❤️ Det er den bedste måde at falde i søvn på?

 446. Jeg sover allerbedst der, hvor min kæreste (og mand om et par måneder!!) er. Jeg ved det lyder pladder romantisk, men ikke desto mindre sover jeg altid bedst i hans stærke arme <3

 447. Jeg sover allerbedst, når jeg har spist sundt, været fysisk aktiv, holdt mine rutiner og går tidligt i seng – og dermed også bedst hjemme i egen seng. Og det allerbedste er selvfølgelig, når der er rent sengetøj på :-)

 448. Jeg sover bedst efter en dag hvor jeg har været travlt beskæftiget og også har nået at træne, så jeg også er fysisk træt.

 449. Wow! Langt ude på landet, hvor der er stille og mørkt og langt til byens leben som jeg ellers holder meget af.

 450. Jeg sover aller bedst søndag morgen på en sommerdag – sådan en dag som i dag. Jeg vågner lidt tidligt, hører fuglene synge og døser hen og sover videre, fordi jeg ikke skal op og nå noget. Det er en fantastisk følelse at have tid og ro til at sove, og fuglekvidder er kun et hyggeligt krydderi på mine søndage. ☺️

 451. Jeg sover helt klart bedst i nyvaskede, rene hvide lagner og dyner, der har været luftet. Og jeg vil drømme om, at kunne få lov til at vågne op i denne skønne seng!!!

 452. Det er en ren kliché, men jeg sover uden tvivl allerbedst, når mine kæreste ligger ved siden af mig. Endnu bedre bliver søvnen, når det er fredag og jeg ved, at vi begge har fri dagen efter og intet skal. Vores lille datter gør, at vi (eller jeg oftest) er oppe et par gange om natten, og derfor er visheden om, at kalenderen melder en dag uden planer, guld værd. Søvnen toppes yderligere, hvis sengetøjet, jeg skal putte mig i, er rent, jeg selv er nyvasket og luften i soveværelset er frisk og kølig (:

  <3

 453. Jeg sover allerbedst når alle i familien ligger i deres senge også teenagerne:-) det er så trygt. Hvor ville jeg ønske at sove i den drøm af en seng.

 454. Wauv en fed præmie. Sover allerbedst efter en dag på strand, i skov eller i haven og helst også efter en dag hvor jeg har brugt min krop. Elsker at kunne ligge og lytte til regnvejr eller blæst, når jeg ligger lunt under dynen:)

 455. Opskriften på den bedste nattesøvn er for mig nyvasket sengetøj og hr. kæreste ? Han har skiftende arbejdstider, så det er bare ekstra rart og trygt de nætter hvor han er hjemme.

 456. VILD præmie!! Den vil jeg sørme gerne vinde :-) Jeg sover bedst, når det er i en tilpas bred seng, der mindsker risikoen for diverse spark i søvne fra den 2-årige, der allerhelst vil sove med mor og far. Så sødt, men det bliver ikke til meget søvn, når man selv vågner let :-)

 457. …jeg sover aller aller bedst, når jeg ved ungerne også snorkbobler – midt om natten???

 458. SKØN SKØN KONKURRENCE! Den seng er min drømmeseng!
  Jeg sover bedst i min kærestes armhule. Vi sover sammen i min gamle 120 cm seng til vores venners store morskab -efter 7 år og en baby kunne det godt være en ny var på sin plads – så længe det et tilladt at sove tæt i den??

 459. Jeg sover bedst når jeg sover ved siden af min kæreste, men det er så dejligt, at der i sengen også er plads til vores lille søn på tre måneder, for så er jeg helt tryg og lykkelig når jeg sover.

 460. Wauw, sikke en fornem konkurrence! Jeg føler mig meget beæret over, at jeg ofte sover godt. Jeg føler mig dog en kende mere udhvilet, hvis vinduet har stået åbent, regnen har silet ned udenfor, og det rene sengetøj smyr sig om min rene krop…. og som prikken over i’et hvis jeg samtidig har været ude og opleve noget fantastisk dagen/aftenen forinden eller været ekstra god ved mig selv med massage eller en go gang træning – SÅ sover jeg fantastisk! Et såkaldt drømmesenarie ☺

 461. Jeg sover allerbedst i en ny redt seng med rent og blødt senge tøj og når jeg har min kæreste,også gerne begge mine piger, ved min side så er hele senge fyldt op med dem jeg allerbedst kan lide❤️ Derfor vil det være perfekt med en lidt større seng hvor er der lidt mere plads?

 462. Jeg sover bedst, når jeg kan høre fuglene kvidre, vinden blæse i træerne og en svag brise fylder soveværelset. Godnat herfra ?

 463. Der er fuld knald på med tre børn, så jeg sover bedst når jeg ved de små ligger trygt og sover ❤️

 464. Jeg sover aller bedst på en lun sommernat med altandøren åben mens min kæreste holder om mig ❤️

 465. Som mor til to små børn kan den gode nattesøvn godt være udfordret, alligevel er der hvor jeg sover bedst i virkeligheden når de to små ligger og snorker ovenpå mig og min mand og jeg ligger helt klemt ? Det føles bare dejligt og trygt. Med en lækker sent for Auping kunne der så være håb om en endnu mere komfortabel oplevelse.

 466. Jeg de sidste år fundet ud af, hvor vigtigt søvn egentlig er. Det påvirker mig virkelig meget, hvis jeg ikke får sovet nok, så søvn af er meget høj prioritet hos mig. Jeg sover bedst med min kæreste ved min side, min hund på gulvet tæt på og efter en dejlig dag fyldt med gode ting. Men egentlig skal der ikke så meget til, før jeg sover godt. En ekstra bonus er dog rent, ny-skiftet, friskt sengetøj og en dyne, der knitrer! Og så et åbent vindue. Jeg har haft piskesmæld hele foråret og har sovet mindst 10 timer hver nat, så søvn er virkelig en af mine yndlings-hobby’er for tiden, og min seng har vist været på overarbejde, så en ny ville være fantastisk! :) Sikke en konkurrence!

 467. Kære Emily.
  Jeg sover allerbedst, når jeg er i trykke omgivelser enten hjemme hos mine forældre eller i min egen seng.
  Kærlig hilsen Julie

 468. Altså… sidst jeg sov virkelig godt var… for næsten tre år siden…! Shit altså… Nåmmen, der blev jeg gravid med nummer to, og mit bækken besluttede sig for ikke at ville være med, så vores (på det tidspunkt) ellers kun tre år gamle senge var ikke længere min ven.
  En hel nats søvn er virkelig det højeste ønske jeg har, især nu hvor begge gange junior sover igennem” ;)

 469. Lige fortiden sover jeg nogen helt eminente middagslure! Jeg er midt i mellem højskole ophold og studie start så har meget frihed og det bruger jeg blandt andet på en god middagslur!

 470. Jeg sover aller bedst i mine bedsteforældres sommerhus. Sengene er egentlig ikke særlig gode, men der er en helt særlig ro, som altid giver mig den bedste nats søvn!

 471. Jeg sover bedst, når jeg har været fysisk aktiv i løbet af dagen, soveværelset er køligt og udluftet, og mit sengetøj er helt nyvasket. Dét er lykken!

 472. Under en tung dyne og ved siden af min lillesøster. Det er lidt fjollet for vi er begge voksne og bor i hvert vores land. Men jeg sover bedst og tryggest ved siden af Eva. Hun kan noget magisk.

 473. Jeg sover allerbedst i mit nye hjem, i mit lillebitte soveværelse ….
  Her har jeg det godt?

  Kh Anne

 474. Jeg sover bedst i rent sengetøj tørret udenfor i frisk luft – med unger og mand i sengen ? Så vi har brug for en STOR seng ?

 475. Jeg sover aller bedst, når jeg vågner lørdag morgen og opdager at jeg ikke skal op, og jeg derfor kan sove videre ved siden af min søde kæreste<3.

 476. Jeg sover allerbedst ved duften og følelsen af nyvasket sengetøj. Intet føles bedre ind at ligge sig i sengen omsluttet af velduftende og rent sengetøj. Desuden elsker jeg at slænge mig i min seng og ikke mindst fylde rigtig meget, hvilket ikke er så praktisk, da min kæreste og jeg lige nu deler en lille halvanden mandsseng, derfor kunne det være dejligt med en lidt større seng med mere plads (ikke mindst for min kæreste ;-))

 477. Jeg er flyttet sammen med min kæreste og har skulle vænne mig til hans seng. Madrassen er anderledes end jeg har været vant til. Men nu har kroppen fundet sig til rette – med hjælp fra en ny top-/og rullemadras, så nu sover jeg helt fantastisk igen :-) Dog sover jeg allerbedst i et lidt køligt rum, så vinduet er åbent det meste af året ;-) Min kæreste og jeg har aftalt at der skal kysses godnat og det føles rigtig rart, når vi lidt tid ligger og holder i hånden :-)
  Sov godt alle sammen …. Kh Maiken

 478. Hvor ville det være skønt med en ny seng! Jeg sover bedst mår vores børn sover tungt. Frisk sengetøj og åbne vinduer – så bliver det ikke bedre.

 479. Av, en lækker konkurrence! Jeg sover allerlykkeligst, når jeg ligger i smørhullet mellem min kæreste og vores søn, der det første halve år af sit liv har haft et meget stort behov for nærhed. Det er en lille seng på 140 kærlighedscentimeter, så en lidt bredere (og bedre) seng ville gøre underværker de nætter, hvor den lille fyr stadig har brug for sin mors varme armhule. Selvom jeg sover allerbedst når min søn ligger trygt ved siden af mig, kunne det være fantastisk at kunne vågne op uden at være helt stiv i kroppen, af kun at kunne ligge på én måde, mens lillen sover :-)

 480. Jeg sover bedst når min teenagedatter og jeg besøger mine forældre i deres sommerhus i Gilleleje. Vi ligger i hver vores gæsteseng under halvtaget på teressen, om vinteren ligger vi dog i køjeseng indenfor ?

 481. Jeg sover bedst, når resten af huset sover godt. Om det så er alle fire i vores seng, eller om det kun er min kæreste ved min side. En nattesøvn uden afbrydelser er fantastisk, sker desværre bare sjældent!
  Fantastisk præmie! :)

 482. Hver aften kravler min kæreste, jeg selv og vores lille hund ind i vores soveværelse af hulestørrelse. Gardinet er aldrig trukket for, så kan man nemlig kigge ud på himlen. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor vi har det gardin. Værelset er lille og minder om en alkove. Og her sover jeg bedst. Før havde jeg svært ved at falde i søvn, men her i hulen falder jeg i søvn på få minutter.

  ….Min kæreste sover dog allerbedst på tværs af sengen med hunden i favnen. Han kalder det kærlighed. Jeg kalder det efterhånden en utrolig trang 140 seng.

 483. Jeg sover allerbedst efter en dag med masser af frisk luft og fysisk aktivitet –
  man bliver træt på en helt anden måde. Og gerne i nyvasket sengetøj med en god bog til at koble af med

 484. Sikke en fin præmie! ?
  Jeg sover alleer bedst efter en god aftengåtur, med frisk luft – og til duften af nyvasket sengetøj. Og gerne med min hund liggende i fodenden ?

 485. Jeg sover aller bedst i armene på min søde kæreste i gennem 8 år, og det er vist på tide at vi får skiftet vores teenage-værelse-seng ud med en nyere model. Måske affjedringen også kan forbedres en smugle… ;)

 486. Jeg sover faktisk allerbedst når jeg ligger klemt mellem mine to børn og kæreste – der er ikke meget plads og jeg får både fødder og arme i hovedet men det er den bedste søvn. Tryghed med mine :-)

 487. Jeg sover allerbedst i et køligt og mørkt rum – og når jeg har været fysisk aktiv i løbet af dagen! Som prikken over I’et har jeg en lavendelplante stående på mit natbord, hvis beroligende duft bidrager til sweet dreams. ?

 488. Jeg sover allerbedst, når jeg sover som jeg plejer. Hvis jeg i en periode er vant til at gå i seng uden min kæreste, sover jeg alene, men i de perioder, hvor vi går i seng samtidig, sover jeg bedst, hvis han også er der. Det er også langt nemmere at falde i søvn, hvis jeg holder en fast sengetid hver dag. Derudover er der ikke nogen nogen, der skal røre ved mig, når jeg sover, og jeg skal helst ligge langt ovre i min egen side.

 489. Jeg sover godt de fleste nætter nu, hvor mine piger er blevet store. Det endte med at blive 7 år uden en eneste nat med sammenhængende søvn. Så kan man lære ikke at få tre unger hurtigt efter hinanden ? Men vi trænger virkelig til nye madrasser ?

 490. Jeg sover aller bedst de få gange, jeg kan vågne af mig selv om morgenen. Det betyder nemlig oftest også, at jeg kan rævesove en time eller to og bare nyde at have sengen og roen for mig selv, indtil sulten overmander mig og får mig ud af sengen.

 491. SIkke en lækker præmie! Jeg sover aller bedst hånd i hånd og side om side med min kæreste i nyvasket sengetøj. Meget gerne oven på en dag fyldt med familiehygge på en sommerdag. Man bliver jo træt efter en hel dag med leg og løb med niecerne og nevøerne ;-) Lige nu er der godt nok langt mellem sådan nogle drømmescenarier (høhø..) grundet lidt uni-stress og sygdom i den nærmeste familie, men nu jeg ligefrem får tænkt over den gode nattesøvn oven på en dejlig dag glæder jeg mig bare endnu mere til gang som denne :-)

 492. Jeg sover bedst, når jeg er på hotel (sammen med min kæreste). Til hverdag er vores seng alt for lille, og da jeg sover let kan det nemt være et problem. På et hotel er sengen større, vi har plads, men han er stadig lige i nærheden, og jeg kan sove igennem. Samtidig betyder nætter på et hotel ferie, hvilket gør at jeg får slappet helt af.

 493. Efter en lang dag på arbejdet med en aftenløbetur og med min kæreste ved siden af.

 494. Jeg sover allerbedst, når jeg sover med mine drenge <3 Og det er så faktisk hver nat ;) Ham på 3,5 år på min venstre side og ham på 1 år på min højre side mellem min mand og jeg – dét er lykken!
  Og udover at sove dejligt, så er der ikke noget bedre end at vågne omgivet af dem man elsker :)

 495. Wow! Flot præmie! Og fedt at Auping arbejder med cradle to cradle-principperne ?
  Jeg ville elske at lægge mig til at sove i den smukke seng med mine skønne tvillinger. Jeg sover nemlig bedst de uger de er hos mig og vi putter sammen. Lyden af deres tunge vejrtrækning når de sover er det mest beroligende jeg ved, og det kan da kun toppes af at sove i en lækker bæredygtig seng ☺️

 496. Jeg sover allerbedst, når min mand ligger og sover ved min side, og vores tre unger ligger og sover trygt og godt i deres senge -Når alle mine nærmeste er glade, sunde og raske, så er der ingen bekymringer, og så sover jeg allerbedst.

 497. Jeg sover bedst når jeg har været udendørs en stor del af dagen og jeg har fri dagen efter, så jeg kan stå op i eget tempo.
  Sikken en flot præmie!

 498. Efter lange dage i skoven med vandrestøvler på fusserne og en ulveunge i grøn uniform i hver hånd. Frisk luft gør virkelig træt på den gode måde ❤️

 499. Når jeg ved alle mine kære har det godt❤️ Og jeg har luftet godt ud og lagt nyt sengetøj på. Drukket en skøn kop the og læst lidt, inden jeg ligger mig på den nyvaskede kølige pude, som gerne må dufte af sommer og sol?

 500. Jeg sover bedst i et køligt rum på en god madras der ikke er for blød og når jeg har haft en del at se til i løbet af dagen.

 501. Jeg sover allerbedst, når jeg kan mærke min kæreste ved siden af mig i sengen, når der er frisk og ren luft i soveværelset, og når jeg har foretaget mig noget i løbet af dagen, så krop og hovede har naturlig trang til søvn og hvile.

 502. Jeg sover desværre sjældent ret godt, men de sidste par uger, hvor jeg har fyldt dagene med spændende aktiviteter og massevis af gøremål har søvnen alligevel være tung og givende. Så det må være efter en aktiv dag, hvor jeg kan gå træt i seng på den gode måde :)

  Knus

 503. Jeg sover allerbedst efter en skøn dag med mine 2 sønner på 4 & 6 år. På dage, hvor vi alle 3 har fået brugt kroppen og ellers bare ligget på et tæppe og kigget op på skyerne og talt om hvad de ligner. Min søn på 4 år så eks en gorilla i dag ?
  Skal til at bo alene med drengene, da min mand og jeg er gået fra hinanden, og det ville være fantastisk at starte vores nye liv med sådan en luksusseng – jeg forventer, at de 2 små alligevel vil finde vej derind i løbet af natten ❤️

 504. Når jeg kan mærke den friske luft, sover jeg bedst. Kan det krydres med bølgeskvulp i baggrunden blir det perfekt.

 505. Sover bedst når det har været en god dag med masser at tage fat på. Når både hoved og krop er blevet anvendt!

 506. Jeg ville elske at vinde den seng ? Lige nu har vi en 1,5 mands seng og det ville være fantastisk med lidt mere plads. Jeg sover aller bedst når min søn ligger i tremmesengen og bobler på min ene side, min mand på min anden side og hvis der så tilmed er rent sengetøj på så er det bare fantastisk ☺

 507. Sover bedst om natten i et køligt, mørkt værelse i et hus på landet under en lun dyne og med kærestens hånd i min. Men de der uplanlagte eftermiddagslure, hvor man bare lige skulle hvile sig i 2 min – de kan altså også noget :)

 508. Ååårh wauw! Jeg sover bedst på en søndag, efter en indholdsrig weekend, og puster ud til en ny aktiv uge. Og rigtig gerne i nyvasket sengetøj❤️

 509. Jeg sover allerbedst efter en aften, hvor jeg har taget mig tid til forkælelse – en tørbørstning efterfulgt af et langt bad, ansigtsmaske, måske har jeg lagt neglelak og slutteligt smurt kroppen ind i kokosolie. Og så er der selvfølgelig rent sengetøj på dobbeltdynen, under hvilken jeg kan nyde en lang, fredelig nat.

 510. Jeg sover allerbedst efter et bad og i nyvasket sengetøj❤️ Det er vidunderligt! Hvis jeg så tilmed ikke skal op tidligt næste morgen, så kan min nattesøvn, næsten ikke blive andet end en succes ?

 511. Jeg krydser fingre! En Auping seng har altid været højt på min ønskeliste ?? Jeg sover bedst, når jeg har haft hård aftenvagt på skadestuen og efter en kort cykeltur kan ligge mig ind til min kæreste.

 512. Ny luftede dyner, rent sengetøj, rengjort soveværelse, så sover jeg godt.
  Jeg sover ikke så godt når mine børn fylder hele sengen, men det er dejligt at have dem tæt på, så det sker da de ender i sengen med deres far og jeg.
  Jeg sover bedst når min kæreste ligger ved siden af mig, når han ikke snorker. Jeg sover nok allerbedst når jeg ligger helt alene, det sker ikke ret ofte, men når det gør, åh så godt jeg sover.

 513. Nyvasket, helt crisp sengetøj som har hængt ude. Frisk luft i soveværelset. Og tanken om at det er lørdag dagen efter :)
  Tak for den bedste blog! <3

 514. Efter en spændende og aktiv dag, som er rundet af med benene oppe og en kop varm the – så er jeg soveklar.

 515. Når nætterne lige er lune nok til at vinduet kan stå åbent, men stadig giver anledning til at være helt under dynen og kun få en kold næsetip.

 516. Efter bad og i nyvasket sengetøj. Uden alt for mange uafkrydsede punkter på dagens to-do liste, med min søde kæreste ved siden af og et hold hunde på gulvet rundt om ❤

 517. Jeg sover allerdejligst, når jeg oplever den tryghed, der er i min seng for mig. Der kan være sket alt muligt i løbet af dagen, men når jeg lægger mig i min seng, føler jeg nærmest, der opstår et helle. Det er simpelthen den bedste følelse at sove på; at verden nærmest kan have stået i brand dagen lang, men i mit helle ånder alt altid fred.

 518. Jeg sover allerbedst efter en dag hvor jeg har haft det lidt ekstra rart. Inden jeg ligger mig til, at sove tænker jeg på alt det jeg er taknemmelig for og så bliver jeg glad helt ned i maven, og så sover jeg bare ekstra tungt og trygt. Nyvasket sengetøj er prikken over i’et <3

 519. Jeg sover allerbedst en sommeraften med åbent vindue, så der er frisk kølig luft og fuglekvidder – og som prikken over i’et, skal det være i nyvasket sengetøj der har tørret udenfor <3

 520. Hold nu op for en lækker drømmekonkurrence! Jeg sover allerbedst om eftermiddagen i en solstribe i min seng, hvor jeg kun lige er krøbet under sengetæppet. Det sker som regel kun i weekenderne, men det er den skønneste og dejligste fornemmelse at tage den luksus :-)

 521. Jeg sover allerbedst imellem de to mænd i mit liv, min søn Vilhelm på 3 og min søde kæreste Morten❤️❤️ Vi sover dog på en madras på gulvet på 2. år, så det ville virkelig være dejligt at vinde denne lækre seng? Jeg krydser fingre? Kh Vicky Olivia

 522. Jeg sover allerbedst, når der er ro på, ingen stress, i nyvasket og nyluftet sengetøj sammen med min kæreste/mand – altså, det er den samme, der er tale om! ;) Og så skal sengen ikke være alt for blød, og der skal være plads til at man kan ligge diagonalt (også selvom kæresten synes, det er verdens dårligste idé, når man smider sine iskolde fødder ind over hans :)). Puttende, men ikke i ske – har en fuldstændig irrationel idé om, at jeg får halsbetændelse, hvis folk puster mig i nakken.. (ved godt, at det ikke sker..) – Glæder mig helt til at gå ind og sove nu.. :)

 523. Holy moly! Min mand og jeg snakker jævnligt om, at vi også snart skal have gjort noget ved den seng.. Men.. Samtidig lurer vi på næste bolig, og så virker det lidt dumt at købe noget som så måske ikke passer ind – plus, at vi jo skal spare en masse penge sammen til et eventuelt køb, og flyt, og, og, og! :)

  Men hvis nu man vandt noget så labert som en Auping-seng, så ville den jo passe ind uanset hvor vi ender! ;)

  Jeg sover allerbedst i nyt, crispy sengetøj (der matcher!), hvor vi lige har rettet topmadrassen (den ryger altid ned mod fodenden – jævnt irriterende og noget vi lige skal have fikset someday med så’n en underlagsdimmer) og så i et svalt rum, hvor jeg har fået lov til at lukke vinduet næsten helt, så jeg ikke risikerer for meget træk :) Dertil kommer selvfølgelig ét styks laber husbond, hvor jeg kan falde i søvn med hovedet på det der perfekte sted på den ene side af hans brystkasse :)
  Hvis jeg så tilmed kan få lov til at sove med gardinet rullet op, så jeg kan vågne til morgensol, så er min lykke gjort.

 524. Jeg sover allerbedst når der er nyt sengetøj på sengen, gennemluftet værelse og mine yndlings to ved min side (min pige Agnes og kæreste.) Dog er vores seng p.t. 120 bred så vi har aldrig fået plads på samme tid alle tre – men derfor kan man jo godt drømme om mere plads :)

 525. Jeg sover aller bedst hjemme i min egen seng. Men den har flere år på bagen, så vil gerne vinde!

 526. Hej Emily,
  Jeg elsker at sove, og har længe ønsket mig en bedre seng. Den bedste søvn jeg får, er når jeg putter mine døtre og selv falder i søvn i deres seng; dels fordi det er trygt at have dem tæt på, men også fordi deres senge er meget bedre end min. Så jeg ville ønske mig en skøn Auping seng som ikke blot er comfy men også dekorativ og bæredygtig. Xxxxx fingre ? Knus Axx

 527. Jeg sover bedst efter en lidt lang dag, som er sluttet med dejlig mad og et glas vin i godt selskab. Desuden med rent sengetøj og rent nattøj og en kop te inden sengetid! For mig er det opskriften på mine 8 timers god søvn :-)

 528. Jeg sover allerbedst i et køligt rum med et tungt tæppe over min dyne:-) Velvidende at min mand og mine børn alle sover trygt og godt lige i nærheden<3 Så kan jeg også sove roligt og vågne op i fuldstændigt samme soveposition som jeg faldt i søvn i.

 529. Jeg sover bedst i en seng med en madras der ikke er for blød! Frisk luft, rent sengetøj og to dyner, det er det bedste :D

 530. Jeg sover allerbedst når min seng er nyredt med rent og lufttørret sengetøj. Bare duften og lyden af det knitrende stof kan få mig til at gå i seng kl 20.00 – hvilket jo også fører til en meget veludvilet mig dagen efter ❤️?

 531. Jeg sover bedst med min kæreste og vores katte ? Og hvis jeg har haft tid og ro, til at læse i en af mine bøger inden, er det endnu bedre ?

 532. Jeg må sige jeg sover bedst efter en lang og aktivitetsrig dag. Der er intet bedre en bare at ramme puden, og falde i søvn med det samme.

 533. Jeg sover bedst med min kæreste ved min side – og det vil være helt fantastisk i en ny skøn seng!! ?

 534. Jeg sover aller bedst, når jeg lige har skiftet sengetøj, og det er helt friskt og lækkert at hoppe under.

 535. Sikke en fin og dejlig konkurrence. Jeg sover bedst, når rummet er mørkt og koldt, og sengen er varm – og det er den, når min kæreste, som rejser meget, ligger (og fylder) i den anden side. Kram.

 536. Jeg sover allerbedst i rent og blødt sengetøj omgivet af min mand og vores to små børn. Vores nuværende seng er alt for lille, så en ny og større seng ville være skønt!

 537. Jeg sover bedst, når vores lille søn ligger i mellem os. Derfor vil jeg vælge en 180’er, hvis jeg bliver den heldige vinder!

 538. Sover allerbedst når jeg er hjemme hos mine forældre på Sy´Fyn. Rent sengetøj, frisk luft og fuglefløjt uden for vinduet kan godt slå den tiltissede gård på Indre Nørrebro, hvor der er MEGET lydt.

 539. Ih, hvor er det en skøn giveaway! Jeg sover bedst hos min nye kæreste – ikke bare fordi han er sød og god til at putte, men også fordi hans seng er væsentlig bedre end min alt for lille (!) og gamle seng. Kunne være rart, hvis vi kunne sove hos mig engang i mellem. Jeg krydser i hvert fald fingre!

 540. Jeg sover aller bedst når jeg ikke sover alene. Jeg sover forfærdeligt let når jeg er alene hjemme på trods af, at jeg har en hund. Men når hele familien er samlet under ét tag så sover jeg rigtig godt! På den måde ved jeg også, at vi alle vågner sammen og ingen er kommet til skade. Kæmpe tryghedsnarkoman hér – men det skal der vel også være plads til :) god søndag.

 541. Jeg sover allerbedst sammen med min kæreste og lige for tiden kan vores søn godt lide og sove imellem os – han fylder og sparker ret meget. Vores seng er 140 og omkring 15 år gammel?Det vil være fantastisk med en ny og større seng!

 542. Åh når jeg har gjort hovedrent i soveværelset, skiftet sengetøj, luftet ud – hele baduljen – så er det bare den største luksus at gå i seng!
  Og hvis jeg holder mig aktiv med træning og ikke står for sent op, så får jeg somregel også en god uafbrudt nattesøvn :)

 543. Av av av en lækker præmie!
  Jeg sover allerbedst efter en skøn og aktiv dag udenfor. Gerne i solskin og med mennesker jeg holder af <3

 544. Jeg sover aller bedst når jeg har knoklet dagen lang, ligger i nyvasket og luftede dyner sammen med min store kærlighed ❤

 545. Jeg sover bedst efter at have mediteret – det skifter meget hvorlænge jeg gør det, nogen dage 5 min – andre 30 min. Men det lige at lukke helt ned for former for skærm og teknologi – komme ned i kroppen & finde ro. Det sætter jeg stor pris på. Derudover slutter jeg altid meditationen af med at tænke over hvad jeg er taknemlig for – det er en god følelse at falde i søvn med. :)

 546. Jeg sover bedst en kølig sommernat med vinduet på klem, måske et par dryp sommerregn udenfor i næsten-mørket, med min mand i hånden og åbne døre ind til børneværelset, så jeg kan høre mine to tøser trække vejret tungt og måske småsludre lidt i søvne :)

 547. Jeg sover bedst når regnen siler ned og gerne med torden udenfor ? Og med min hund der putter op ad mig selvfølgelig. ☺ Jeg har i 2 år sovet på en sovesofa som har et slags hul ned i, så jeg trænger i den grad til den ny seng til når jeg flytter i en større lejlighed lige om lidt. Og denne er godtfolk fin, og tilmed bæredygtig ?

 548. Jeg sover allerbedst lige om lidt, når jeg er færdiguddannet (og dermed færdig med all-nighters!!!!!!!), og garanteret endnu bedre, hvis jeg vinder min drømmeseng!

 549. Åh en skøn præmie! Jeg sover desværre allerbedst alene, da jeg vågner af det mindste lille spjæt eller snork fra min kæreste og derefter ikke kan falde i søvn igen:( Vi er derfor for tiden på en bedre-søvn-mission, hvilket blandt andet indebærer en ny seng uden fjedre, som måske kan absorbere den andens bevægelser lidt bedre… og her ville den skønne seng fra Auping, da være den helt perfekte start på missionen:)

 550. Jeg sover bedst med vinduet åbent og med en podcast som lydbaggrund – jeg bruger aldrig ørerpropper – selv ikke på festivaler – elsker at falde i søvn til liv og glade stunder omkring mig :)

 551. Den 18. juni er min fødselsdag! Bare lige til info ;) Jeg sover allerbedst, når der er rent og fint sengetøj på, når puden er høj og blød, når rummet er let køligt og så selvfølgelig sammen med min 27,5 år gamle bamse, Monsieur Bamse’ ❤️

 552. Jeg sover bedst lige der, hvor jeg er nu – med min kæreste på den ene side og vores 3 måneder gamle dreng på den anden. Dog ville en ny og større seng være velkomment, nu hvor natten også byder på amning og en ekstra lille fyr i midten af og til :-)

 553. Jeg sover allerbedst når jeg kan gå i seng med god samvittighed og kan sove i min egen seng ;)

 554. Nu vælter jeg mig mildest talt ikke i søvn, når man har en 6 måneder gammel baby. Faktisk sov jeg også at h…til under mil graviditet, så for at citere Kesi, så har jeg ikke sovet i et år. MEN når hendes far tager hende i et par timer, og jeg kan lukke øjnene i stilhed uden at skulle sove med et øre og et øje på klem, så er det satme rart.
  By the Way, vores seng knirker også helt vildt, så det kræver militær præcision og planlægning at bevæge sig uden at wake baby.
  Oh the joy… ;)

 555. Jeg sover bedst sådan en søndag morgen fra 6 til 9 hvor min mand passer vores to tumlinger.. jeg kan høre, at de danser og griner inde i stuen, mens jeg kan få lov til at ligge under min dyne og tage et velfortjent hvil og nyde at alt er godt og at ingen råber på mor.

 556. Jeg sover allerbedst når jeg har klaret alle dagens gøremål; sendt min søn i seng med et smil på læben; det samme gældende for min mand? Og så kan følelsen af nyvasket sengetøj virkelig gøre noget for en fantastisk nattesøvn?

 557. Jeg sover allerbedst, når jeg lige har skiftet sengetøj og tager et aftenbad inden jeg lægger mig ind under dynerne. Især hvis det ovenikøbet er weekend, så jeg kan sove længe!

  /Therese

 558. Årh den seng ville gøre alting meget bedre herhjemme!

  Jeg sover nemlig allerbedst når jeg ved at alle i huset sover trygt og rart. Og i snart 4 år har min søde kæreste sovet elendigt i vores to sammensatte boxmadrasser! Jeg sover altid godt, og har nok ikke ligeså meget brug for en god seng. Men jeg vil vinde den, så min Rasmus kan sove bedre om natten, på trods af PTSD. Så han kan være en endnu mere fantastisk kæreste og far, end han allerede er <3

 559. Når kroppen og sindet helt holder fri. Gerne på/i mit happy place no. 1…i en relativt dårlig seng i Nice ikke langt fra havnen. Den 15. juli…ligger jeg der igen;o)

  ?God sommer…og ikke mindst ønskes I et fint, funky og fortryllende bryllup!?

 560. Hold da op, for en konkurrence! Hvordan jeg sover bedst afhænger af hvor længe (og jeg kan virkelig ikke forklare hvorfor). En lur er bare bedst, når den forgår helt krøllet sammen med min kæreste i en eller anden obskur soveposition, der ser ud til bare at kalde på ryg- og nakkesmerter. En god nats søvn foregår derimod på en blanding af maven og siden med minimal kropskontakt til min kæreste (bare en håndflades kropskontakt er optimalt) :-) Og så ville en bredere seng gøre nytte, for min kæreste har det med at sove skråt og lukke mig inde i et hjørne :-(

 561. God aften,
  fantastisk dejlige senge, vil jeg drømme om:-)
  Jeg sover bedst i et køligt ny udluftet soveværelse og gerne ovenpå en god lang aktiv dag og lidt kamillete inden sengetid.
  Ønsker dig nogle skønne sommerdage!

 562. Jeg sover bedst ved siden af min mand, efter en god, aktiv dag – og en stille aften med rigeligt tid til godnat rutinen, der altid inkluderer tid til at læse ?

 563. Jeg sover bedst i et mørkt og stille rum, med min mand ved min side…
  Og jeg sover ekstra godt, hvis der lige er kommet rent sengetøj på?

 564. Sikke en fed konkurrence!
  Jeg sover allerbedst i et køligt rum, med friskt sengetøj, efter en lang og travl dag :)

 565. Jeg sover allerbedst hjemme ved min mor, når jeg ikke skal sætte noget vækkeur og rigtigt kan sove igennem ?

 566. Jeg sover allerbedst, når jeg har været tidligt oppe og går tidligt i seng, efter en lang lang dag ZZZzzzzz

 567. Fed, fed præmie, som helt sikkert ville gøre min søvn endnu bedre :-)
  P.t. sover jeg allerbedst i min 15 år gamle dobbeltseng, når jeg kan høre mine to børns sagte åndedrag eller snorken og gerne i et køligt soveværelse :-)

 568. Wuhu.. sikke en fed konkurrence ?
  Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en fantastisk dag med enten min gode venner, familie eller min kommende mand ? Der findes ikke noget bedre end at lægge sig til at sove med en dejlig lykke-følelse i kroppen ? Og en lækker seng fra auping vil da gøre enhver aften og nat god ?? jeg håber, at jeg er så heldig at en af deres senge får lov til at flytte ind i vores lejlighed ??

 569. Jeg sover tit bedst, når jeg falder i søvn igen en tidlig weekendmorgen efter at jeg har været vågen alt for tidligt. Det er skønt at falde i søvn igen og en time eller to ekstra…

 570. Efter en skøn aften løbetur langs havet og i skoven, så er jeg naturlig træt og sover fantastisk. Sengen vil passe perfekt til min nye bolig ? smil fra Århus. Kh Lene ❤

 571. Jeg sover bedst natten mellem fredag og lørdag, hvor jeg (for en sjælden gang) ikke er i byen. Så ved jeg, at jeg kan sove så længe, jeg vil – og stå op om lørdagen og lave yndlingsmorgenmad uden tømmermænd. Det lyder fandeme kedeligt, haha! Men nu du spurgte ;-)

 572. Wow en vugge til vugge seng, hvem drømmer ikke om at prøve sådan én ? Jeg er relativ ny sygeplejeske og vil elske at lægge mig i netop en sart rosa seng efter en tolv timers nattevagt og, forhåbentligt, sove som på en lyserød sky ??

 573. Sover allerbedst når vi lige har lagt rent sengetøj på, det er altid den skønneste følelse. Men af hensyn til miljøet skifter jeg ikke så tit som ellers kunne være lækkert.
  Og så elsker jeg når alle tre børn kommer op i sengen ❤️

 574. Når sengetøjet er nyvasket, vinduet står på klem og jeg kommer i seng til tiden <3

 575. Da jeg var lille fik jeg en bamse af min bedstemor. Lige siden har jeg sovet med den – ikke nødvendigvis krammet den, men den har blot ligget ved min side.
  Nu kan jeg ikke sove ordentligt før den ligger i sengen (tryghedsmenneske). Så snart jeg kan mærke bamsen på min ryg, mave, ben eller arm, SÅ falder jeg i søvn :-)

  SKØN konkurrence

 576. Jeg sover aller bedst efter … Jeg ved godt, at man plejer at sige det om mænd og ikke kvinder, men det virker for mig. :-)
  Det er en virkelig flot præmie. Den heldige vinder kommer bogstaveligt talt til at sove på en lyserød sky.

 577. Hvor er det er smuk seng!

  I øjeblikket sover jeg bedst med en kæmpe pude mellem mine knæ, så min store gravide mave har lidt mere plads?
  Ellers må nøgleordene være helt mørkt, køligt og gerne 2 puder!?

 578. Det gamle ordsprog “Ude godt men hjemme bedst” passer bestemt på mig når jeg skal sove. Min egen pude og dyne og mine egne velkendt lyde betyder meget når jeg skal sove. Og selvfølgelige betyder en god seng med en god madras som ikke er for hård også meget.

  Det er vel nok en flot konkurrence som jeg ville elske at vinde.

 579. Jeg er så priviligeret at dele seng med en lækker mand, en plettet hund, en nuttet 1,5 årig plus en lille bebs i maven – så jeg sover ærlig talt bedst når jeg sover alene, haha! Og jeg glæder mig sådan til at sove nogle lange middagslure alene når jeg om et par måneder går på barsel. Okay, helt alene er det jo ikke – der er stadig en baby i maven og hunni bor nærmest i sengen hele dagen, og det er jo egentligt skønt at der faktisk er nogen der gider sove sammen med mig hver nat :-)

 580. Det har jeg helt glemt…. har kun sovet 3-4 timer om natten i 3 mdr pga diskus prolaps.
  Men en dejlig seng som støtter kroppen og med frisk knitrende sengetøj på, så er vi godt på vej.

 581. Ej hvor er det en helt fantastisk præmie!!!!! Gid jeg vandt ? Så smuk en seng, og så elsker jeg alle cirkulær-økonomi projekter!

 582. Jeg sover aller aller bedst når jeg har haft en lang aktiv dag udenfor, gerne med en masse træning eller surfing
  Derudover kan jeg ikke undvære min hovedpude eller dyne, også selvom det er meget varmt udenfor så skal jeg have min dyne☁️

 583. Jeg sover aller bedst i et køligt soveværelse i en seng med rent sengetøj og med min mand ved min side?

 584. Pt. sover jeg ikke så meget da jeg har en lille baby. Men jeg sover bedst i en semi-fast seng, i et køligt rum når jeg er fysisk træt og har fået frisk luft om dagen.

 585. Jeg sover bedst efter en lang dag fyldt med fysisk aktivitet – og gerne efter et langt bad :) En ny seng ville helt klart være en forbedring af dette!

 586. Efter en laaaaang dag på arbejde og så herefter hjem og hygge med drengene i haven ?
  Sleep like a baby!

 587. Jeg sover allerbedst når der har været balance gennem dagen. Dvs yoga, god mad, meningsfyldt arbejde allervigtigst: godt selskab af mennesker omkring mig

 588. Jeg sover allerbedst når der ikke er noget der gør ondt i kroppen, og sengen er rigtig god at hvile i.

 589. Jeg sover bedst, når jeg har haft en indholdsrig og aktiv dag! Jeg er udpræget A-menneske og glæder mig frygteligt til at ramme puden med en god bog- ofte allerede ved 21-tiden:)

 590. Jeg sover allerbedst når jeg kommer I seng I ordentlig tid, I et soveværelse hvor vinduerne har stået åbne hele dagen og dynerne har hængt ude lige så længe…..
  Nå ja, og så også der lige inden vækkeuret bimler…….

 591. Jeg sover bedst når sengetøjet er rent, temperaturen er god og når jeg har arbejdet hårdt. Så skal jeg helst læse lidt inden jeg sover og ligge i min egen seng. Mine børn er to nætter hos deres far og resten af tiden hos mig. Og den første nat de er tilbage dvs hver anden uge fra søndag til mandag sover jeg rigtig dårligt, men alle andre nætter sover jeg godt.

 592. Åhhhhhh, sover allerbedst i vores lille sommerhus ved Vestkysten i sengetøj tørret udenfor, så det dufter af sol og vestkyst-luft og der er stille, stille udenfor☀️?❤️
  Kan måske også skyldes af mit sind og min krop er nede i gear☺️

 593. Sikke en skøn konkurrence :)
  Jeg sover bedst i en helt nyredt seng, gerne i min families sommerhus – Der bidrager den friske luft, komplette ro og skønne natur til en perfekte nattesøvn.

 594. Når min datter sover til længere end 5! Det har hun gjort i dag. God start på ugen.

 595. Jeg sover bedst når jeg har været fysisk aktiv gennem dagen. Dernæst er den stenhårde rutine ingen skærm i soveværelset, udluftning inden sengetid så soveværelset er dejlig køligt, tre dybe indåndinger med lavendelolie i hænderne og dernæst på med min elske sovemaske.

 596. Jeg sover bedst når jeg har taget rent sengetøj på og har haft en god og effektiv dag. ??

 597. Jeg sover aller bedst når min krop er træt efter træning, og jeg så kan putte mig ind til min kæreste i rent sprødt nystrøget segetøj…Det er noget af det bedste jeg ved :)

 598. SOVER bedst efter en dejlig lørdag hvor jeg igennem dagen har fulgt mine 2 stores sports aktiviteter – leger og hygget men min den mindste – grinet men mine venner sent aften – når livet bare er fantastisk og man husker at nyder hvert enklet stund

  Vh Dorthe

 599. Jeg sover allerbedst når jeg kan ligge min gravide mave op ad min bbhugme pude – hold k*** den er genial – og min kæreste bag mig, helst med hans hånd på min mave hvor vores meget aktive pige siger godnat.

 600. Jeg sover allerbedst ovenpå en dag med fysisk aktivitet og spas – oftest efter en lang dag på vandet når vi windsurfer, eller i hvert fald prøver på ;).
  Kroppen er blevet tæsket igennem, musklerne ømme og sol og vand gør, at man er tilpas træt og afslappet og glæder sig til en velfortjent nattesøvn.
  Hvis man så kunne ligge sig i en bæredygtig drøm af en seng er jeg overbevist om, det på alle måder ville toppe nattesøvnen :)

  psst: og så er det min fødselsdag d 18 juni, og tænk hvis den vildeste gave skulle komme fra dig <3

 601. Jeg sover allerbedst, når vinduet står åbent og der kommer masser af frisk luft ind- og det er hele året rundt. Og så må jeg overraskende nok konstatere, at jeg sover allerbedst sammen med min kæreste, som jeg er ved at flytte sammen med. Vil elske at kunne forkæle ham med en ny madras, for det ved jeg at han vil sætte stor pris på.
  (okay, det ville jeg også, for det vil nok være eneste chance for at få en lyserød seng, haha! )

 602. Wow, sikke en præmie.
  Jeg sover allerbedst når sengetøjet er nyvasket og velduftende…. Og der er mental ro på.

 603. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger og nyder den sidste tid inden jeg falder i søvn. I nogle år stressede jeg en del over, at jeg ikke kunne sove á la “nu er der 6 timer at sove i…” Men nu har jeg fået hjælp til at ændre mit mindset og nyder i stedet min tid ved at ligge og lytte til lydene i byen og fuglene. Virker hver gang.

 604. Jeg sover bedst ved siden af min mand, i dejligt rent sengetøj som har tørret ude på tørresnorren, med åbent vindue og dansk sommer luft som strømmer ind

 605. Jeg sover allerbedst, når jeg har fået afkølet mit soveværelse til den rette temperatur, lagt nyvasket sengetøj på og nydt en kop aften te gerne med lavendel og andre søvndyssende urter :)

 606. Super lækker præmie ??

  Jeg sover bedst, når jeg ligger i nyvasket sengetøj ved siden af min mand i vores soveværelse. ❤️

 607. Wauw en flot konkurrence!??
  Jeg sover aller bedst i armene på min kæreste – jeg har lige været afsted på North Side festival med en veninde og så kan det virkelig mærkes når jeg kommer hjem igen, hvor jeg sover aller bedst☺?

 608. Wow en ny seng ville være fantastisk?jeg sover aller bedst, når jeg har været ude at løbe en tur og så hjem og få et dejligt bad og så ind og putte under dynen. Det er den ultimative måde, hvorpå jeg sover bedst?

 609. Wauw – sikke en lækker konkurrence!

  Jeg sover allerbedst i min kærestes arme eller ved siden af ham under én dyne ❤️

 610. Jeg sover allerbedst når det er sammen med min kæreste. Cheeesy, men sandt ? Jeg sover simpelthen elendigt når han ikke er hjemme….