Morgen Greenie

Godmorgen Greenie ☼

Apropos at bloggen lige er fyldt 8 år, så er der udover kærlighed til hunde, neglelak, kage, bøger, tøj og rejser en ganske specifik ting, der har været et tema helt fra start. Smoothies. Dengang dog i glas og med sugerør, mens jeg for det meste spiser dem af en skål og med toppings på her næsten 10 år senere.

Og selvom jeg ikke spiser det samme dag efter dag, så tror jeg egentlig at smoothies er min yndlingsmorgenmad. Det er så nemt og hurtigt og en genial måde at få masser af nyttige sager i sig fra morgenstunden. Jeg kommer altid grøntsager i, også i de mere frugtbaserede smoothies, man kan næsten altid komme en håndfuld spinat og/eller en halv avocado i.

Her til morgen var den dog ekstra grøn: 1-2 stængler grønkål (kun bladene, gem selve stænglen til noget der skal tilberedes), 1 håndfuld spinat, 1/2 avocado, 1 banan (gerne frossen i skiver), 1 lille håndfuld frosne jordbær, 1 spsk chiafrø, 1 tsk byggræspulver (jeg bruger den fra Urtekram).

Blend det hele sammen med lidt vand eller mandelmælk og server i en skål med dine yndlingstoppings.

Jeg kommer enten et scoop proteinpulver i eller spiser et blødkogt æg til.

I dag har jeg traditionen tro trætte tirsdag og har samtidig en masse administrative opgaver på programmet, så den bliver nok lidt tung. Men jeg har lovet Penny en lang tur i Hareskoven i eftermiddag, så det er guleroden.

(Visited 3.810 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Åh, det er altid godt med en gulerod at arbejde hen mod. Jeg har lovet mig selv, at hvis jeg får sendt min seneste artikel til korrektur hos min sekretær i løbet af ugen, må jeg holde fri med børnene på mandag.