Små ting

{Hindbærfangst fra haven i sommerhuset}

Havde simpelthen den bedste uge sidste uge. Ro på alting, styr på alting (ok, næsten) og en følelse af at være med (i modsætning til bagud) og have overskud. En kombination af aktivt at vælge, at det (edderbroderemig) skulle være sådan efter et par uger, hvor alting føltes stik modsat (presset, bagud, underskud) og så også bare, at jeg havde mere ja, overskud.

Hvis der er noget, jeg efter hånden har lært, er det at intet er statisk og selvom jeg godt ved, jeg skal take it easy on myself og bare slappe af og give mig selv plads et par dage (det er jo som regel bare det man har brug for; at lade det være), hvis jeg er nede i en af de lavere perioder, så har jeg også lært, hvordan jeg selv vender skuden efterfølgende. For helt ærligt, der kommer ikke en lille nisse med en pose energi og initiativ. Ikke til mig, ikke til nogen. Det er en selvforstærkende størrelse og man kan (heldigvis) selv agere katalysator.

Det er helt sikkert forskelligt, hvad der virker fra person til person, men for mig skal der ikke meget andet til end at løbe eller gå en tur, spise sund morgenmad, tage et bad, se de mennesker der betyder mest for mig, rydde op og gøre rent eller få styr på min indbakke og så er jeg allerede godt på vej til at føle mig ovenpå igen. I kontrol. Selvom det er lidt af et fy-ord. Jeg kan ikke lige komme på et bedre, mere positivt ladet ord for det. Men jeg synes det er en rar følelse. At have styr på tingene. Måske man ligefrem kunne kalde det at være i harmoni med sig selv. Det er da i alle tilfælde mere positivt om end også lidt langhåret ;)

Nok, lommefilosofi for nu. Sidste uge var gennemgod. Med tid til de fine og vigtige relationer, grin, venindetid, lange gåture med hundedyret, gode beslutninger og en indbakke i skak. Og så var den produktiv tilmed.

Denne her uge skal nok også blive rar. Med Rolling Stones koncert i morgen og udklædningsfødselsdagsfest lørdag (temaet er Disney-par, kom endelig med forslag!!!), kan det ligesom bare ikke gå galt.

Jeg håber, at I også får en vidunderlig ny uge ♥

{Flower power to the rescue}

{En rest af vores souvenirs fra herlige Chokoladekurven i Thisted}

{Date night ready og poseringsfjæs ;)}

{Nyhavn. Som jeg er kommet til at holde af med alderen}

{Når dygtige Maja holder bogreception. Majas Kager, som bogen hedder, er lige så gennemført spektakulær}

{Denne forside lignede noget, jeg havde set før…}

{… jo den er god nok}

{Ild i pejsen. Hyggeligste i verden jo}

{Lørdagscroissant}

{Glad rullepølse på lang strandtur. Når man er Penny og af og til bare er lidt for lykkelig/fuld af energi, kan man altid lige shake it out i et rullefald}

(Visited 4.095 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Jeg tror jeg ville gå efter Timon og Pumba eller Nemo og Dory. Ellers Ariel med Sebastian eller Prins Erik? Ej nu vi er ved prinsesser, så er Jasmin og Aladdin egentlig også et ret godt par!

  1. Tænker du på at den har nogle brune spidser nu? Den har det desværre ikke så godt længere (jeg er utilsigtet kommet til at give den lidt for meget kærlighed = overvanding) hvilket den lider under endnu, men dengang billederne til bladene blev taget (i februar!! vildt nok ikke?) der havde den det stadig godt :) Klem Emily

 2. Dejligt med det hundedyr,
  Jeg er vild med hunde! Havde før en bordercollie-blanding, nu har vi fået en stabyhoun #karlahed . Mange siger, at det er den mest kælne og kærlige hunderace og jeg er vist blevet overbevist.. en rigtig kysse/kramme bamse, men også med en god portion energi og en hulens masse stædighed! ?
  Kærligst

  1. Åh hvor hyggeligt, det er også bare så dejlige hunde, hun lyder som noget ganske særligt hende Karla ♡

 3. Tak for en super god blog ? Hvis ellers din mand er villig til at gå lidt foroverbøjet på lørdag, så foreslår jeg at I skal være Esmeralda og klokkeren fra Notre Dame. I kan jo godt lide Paris, og så har du en undskyldning for at iklæde dig lange flagrende gevandter, bølgehår og tamburin. Hans udklædning bliver måske lidt mere besværlig at lave overbevisende, men tror det kunne blive ret sjovt med en pude på ryggen og noget teater sminke ?

  1. Fødselsdagsbarnet har desværre allerede kaldt shotgun på Pocahontas, men virkelig et godt bud ellers :) Kram E

 4. Tusind tak for dette indlæg, det er nogle super tips til hvordan man lige vender skuden hvis man er inde i en lidt negativ spiral!
  Mht disney par synes jeg i skal være rigtig kække også klæde jer ud som de to frække jordegern, Chip og Chap !

  1. Dejligt hvis det også kan inspirere jer ♡
   Orv det var en god idé, dem havde jeg ikke tænkt på. Men hvordan klæder man sig ud som jordegern? Altså hvis man ikke er sååååå god til lige at sy et kostume selv…
   Kram E

  1. Jo, men den er bare liiiiidt svær lige at lave kostumer til. Altså nu hvor vi er gået væk fra at købe 200 stk af hver på Alibaba ;)

 5. Du er da Minnie Mouse!!!! Sorte, røde og hvide nuancer, prikker, et skørt… lige dig ?

 6. Og og og hvis han så bare tager sort tøj på, hvide shorts og et par ører er den hjemme!!! Måske hvide handsker? Jeg tænker Mickey og Minnie fra gamle dage ?

 7. Hihi, skøre lille hundefims! :-D

  Jeg tænkte straks på Aladdin og Yasmin, da jeg tænkte på dig og manden din. Der er jo sådan lidt eventyrtype over ham, og så fandt han lige sin (i øvrigt også dyreglade) prinsesse at hive med sig op på sit tæppe og tage med ud på de vilde vover. Jo, I er altså ret meget IRL Aladdin og Yasmin, hvis du spørger mig :-)

 8. Lady og Vagabonden? Den kan man vel sagtens fortolke sådan lidt i udklædning, og så på med en sød sort hundesnude <3