Små ting

{Weekendens loppefund: Cut-off’s og en ananastallerken}

Den forgangne uge var der hverken balance eller zen over. Den var mere sådan lidt halsende og evigt to skridt bagefter. En tidsoptimist af en kalendermanager (undertegnede), havde gabt over lidt for mange (og ryg-mod-ryg) aftaler, alle aftener inklusiv og ikke havde taget højde for også at være introvert… og sær snegl i almindelighed.

Så der var ikke sådan rigtigt tid til de tre ting, der ellers gør mig glad og tryg: Alenetid, styr på tøjbunker/nullermænd og træning. Til gengæld var den (tæt)pakket med masser af gode oplevelser og jeg har også godt af at komme lidt ud af min lille skal, så intet fortrudt. Alt var mægtigt.

Og så må jeg tage revanche mht. at sumpe lidt for mig selv, snakke med hjemmets maskinpark og motionere i denne uge. Det går jo nok det hele.

Jeg håber, at I også får en mageløs, ny uge ♥

{Til Disney-fødselsdagsfest hos hostess with the mostess Sara. Tak for alle jeres gode bud sidste uge. Vi endte som Mickey og Minnie. måske I er nogle der kan huske kjolen?}

{Sheet masks 4ever og især når de er så cute ♡}

{Stones i Parken}

{Bedste farvekombi}

{Nyt favoritspot: Voulez Vous Café}

{Billedet her (der hænger på Les Trois Cochons) måtte gerne bo hos mig}

{[sponsoreret gave] Der skal efterhånden meget til at imponere mig, men denne kurv fra eos var altså ikke til at stå for}

(Visited 4.102 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Jeg håber at du går god tid i denne uge til at få ladet lidt op igen.

  Jeg har efterhånden også lært, at jeg har brug for dage med ro og ikke bare læsse på også selvom det er dejlige ting og med skønne mennesker.

  1. Ikke helt, men skal til gengæld på ferie næste uge, så det må blive der :)

   Ja, det er altså svært, når der er meget man gerne vil, men når man også behøver ro…
   Kram E

 2. Hvor er det dejligt med lidt fokus på at det også er OK at være introvert. Hvad er det for nogle fine krystaller du har liggende på det første billede?

  Håber du får den dejligste uge.


  1. Det er nogle jeg køber i forskellige helsekostforretninger. Har ikke forstand på det, men køber når jeg finder en jeg synes er fin.

   Tak og i lige måde, kram E

 3. Ej, det var lige sådan et indlæg, jeg havde brug for. Tidsoptimismen ramte også mig i sidste uge, som så også begyndte med at gå skævt.. Men heldigvis bliver det nok bedre i denne her uge :)

 4. Skønne billeder som altid. Er vild med din “bedste farvekombi” :-)
  Er du ved at lære/opfriske/forbedre dit fransk jf. ordbogen? :-)

  1. Tak søde Marie. Nej det bar nu bare en der lå på (den franske) café, men kunne helt sikkert godt trænge til en opfrisker! :) Kram E