Små ting

{Tukanskjorte fra Nümph, hvor sød er den ikke lige?}

Jeg er forkølet og mat i koderne, så det bliver en tekstmæssig kort udgave denne gang, men billeder er der :) Til at minde om alle de fine ting og øjeblikke sidste uge bragte. For det var en virkelig dejlig og produktiv uge indtil jeg blev syg.

Nu vil jeg bare se at blive rask til vi tager til Portugal på torsdag. Ingefærshots, te og masser af søvn coming up!

Jeg håber, at I også for en mægtig fin uge (uden forkølelse) ♥

{Mandagsmorgenmøde med det her på menuen hos The Corner 108}

{Bænkevarmere}

{Danske efterårsæbler og fremmede venner}

{Mit drømme(kolonihave)hus}

{Sødeste, lille rejsegave fra kær veninde}

{På fotoskydning med de her m.fl. i onsdags}

{Årets kogebog. Det er den med brunsvigerbuddingen}

{Nye yndlingsbukser fra Zara}

{København ♡}

 

(Visited 4.032 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Hej Eva, nej desværre. Har købt dem i forretningen på Strøget i sidste uge. Men de er der helt sikkert også online :) klem Emily

 1. Hej Emily.
  Måske det spørgsmål har været oppe at vende tidligere, men dit frugtfad er ret skønt. Er det en hjembragt souvenir?
  God bedring. Jeg skranter selv. Og endda uden udsigt til ferie. ?
  Hilsen Julie

  1. Det er det nemlig, fra Marokko :) Men ved at der findes flere forretninger herhjemme også, der har lignende. Mindes at der er en der hedder noget à la Marokko-interiør.
   Tusinde tak og i lige måde!
   Kram Emily

 2. Hej Emily. Må jeg spørge om du gør noget specielt mht til måske kosttilskud kun målrettet håret? Mit er blevet lidt kedeligt her efter sommeren og vil gerne styrke det. Og så vil jeg høre dig om du kunne have lyst til at fortælle mere om menstruations koppen som du fortalte du bruger. Er selv ret nysgerrig på den, men tænker lidt om der også kan være ulemper ved den? Knus fra Tanja

  1. Hej Tanja, jeg tager af og til 3 in 1 Beauty Booster fra Vitaviva og tror den er medvirkende til at mit hår gror som skidt ;)
   Jamen jeg er stadig helt nybegynder og har kun prøvet et par gange, men synes det fungerer super og er nemt, så det kan anbefales at springe ud i. Mit bedste tip er at øve sig med den når man IKKE har menstruation de første par gange. Så er det nemmere at finde ud af at sætte den op/tage den ud osv. Kram Emily

 3. Hej Emily. Jeg kom bare til at tænke på hvor dit kælenavn “Tukanen” kommer fra? Er der en historie bag, eller er du bare glad for fuglen? Fortsat god uge. :-)