Små ting

{Yndlingsfarvekombien. Her set på gaden i Lissabon}

Øj øj øj, der er en første gang for alting og nu er det sket. Små ting med hele to dages forsinkelse. Enkelte gange har den ramt en tirsdag, men onsdag er det trods alt aldrig blevet til. Før nu. Jeg havde simpelthen for travlt med at holde ferie og surfe. Så lad os lige lege det er mandag ;) For her er under alle omstændigheder nogle af de små sager og glimt, der har fået mig til at trække på smilebåndet den forgangne uge. Derhjemme og hernede. Og apropos hernede, så stikker jeg næsen retur mod efterårsregnen og Danmark igen senere i dag.

Glæder mig altså lidt til striktrøjer og rusk og te på kanden, men det er selvfølgelig også nemt, når man sidder i 25 grader og høj sol. Måske jeg fortryder allerede i morgen ved samme tid?

Men om ikke andet betyder det mere regelmæssig blogging igen her på domænet. Jeg har en kort uge i vente, når jeg kommer hjem, hvor jeg skal nå det hele på den halve tid (eller bare nå det jeg nu engang kan nå) og på søndag holder jeg loppemarked, inden jeg efterfølgende drager på fødselsdagsvenindespatur i det svenske til mandag. Det bliver en god uge.

Jeg håber, at I også (har og) får en god, god uge ♥

{Orange morgenefterårssol over Christianshavns Kanal}

{Blomstershopping}

{Den smukkest belligende butik ved Ericeira, hvor vi bor hernede}

{Morgen-greenie inden ferien til at slå forkølelse ihjel. Det virkede}

{Glad med glad på. Portugal er et hit}

{Dyr fugl. Sødt fordi det er en tukan, men egentlig giver udstoppede dyr mig lidt myrekryb}

(Visited 3.720 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Jeg holder så meget af at læse dine indlæg med “små ting” ?

  Meeen hvad er det lige med den tucan? På instagram bruger du også #tucanandmeat ret tit… nu er jeg ret nysgerrig på hvad det betyder? ?

 2. Vil bare lige sige, at for mig betyder det ikke noget, om “Små ting” lander mandag, onsdag eller fredag – det er nogle hyggelige indlæg uanset ugedag, som jeg håber, du bliver ved med at skrive :-) Forresten er de nye “Op & ned” også meget læsværdige. Ja, det er det hele jo sådan set :-)
  Også en rigtig god uge til dig :-)

 3. Årh, jeg har nøjagtigt det samme board! Det er muligvis ikke det mest babede shortboard der findes (guderne skal vide, at man alligevel ikke er særlig babet det første lange stykke tid, man prøver at lære at surfe), men jeg elsker min lille fisk, og det er perfekt til små, rodede nordkystbølger, hvis man også er til dansk surf <3

  1. Det er desværre ikke mit, men et jeg lejede, men ja kæmpe hit. Og nej, der er bestemt ikke meget babe over det ude på vandet ;) Jeg har et longboard herhjemme, men det var for bikset at tage med denne gang og så viste det sig også at være for langt til forholdene, de fleste af de steder vi var… Kram Emily

   1. Det lyder til at det har været stort og stejlt! Nej – heldigvis ligner man (du) en million med board under armen, så snart man er oppe igen. Det hjælper i det mindste lidt på min til tider hårdt prøvede selvtillid ;) Bare en virtuel high five fra en anden, der også er i gang med mission surf. Svært, utaknemmeligt, men, som du siger, det bedste og sjoveste i verden. Klem.