Vacation mode

Et lille pip fra Ericeira i Portugal. Der ikke bare har vist sig at være det perfekte surfspot, men også det ideelle efterårsferiespot. Med vidunderligt, mildt sommervejr – efter danske standarder i alle tilfælde. Og ro. Vi har slappet af og sovet tiltrængt igennem. Til lyden af bølgeskvulp lige udenfor vinduet.

Her er mægtige bølger, som jeg hverken har set eller prøvet det før. Med så meget skub og kraft, at det er en sand fornøjelse. Men det bliver også stort på denne her tid af året. Vandet. Lidt for stort til mit niveau til tider, men så kan man søge mod andre surfspots eller slet og ret bare kigge på dem, der har færdighederne.

Det gjorde vi i går, hvor vi kørte til Peniche og så verdens bedste surfere kæmpe mod elementerne i en nervepirrende kvalifikationsrunde i World Surf Tour. Shit hvor er de bare seje og dygtige. Så utroligt fascinerende at se dem der bare excellerer i denne svære, svære sport. Og så på klods hold.

Men det handler ikke kun om surf for os (trods alt), for området har så meget at byde på. Således brugte vi en halv dag i Lissabon i fredags, hvor vi prøvede, at nå så mange af jeres gode tips som muligt. Spiste pasteis de nata, drak portvin, kørte tuk tuk og sporvogn, købte ristede kastanjer, slentrede på havnen og var på Time out Market. Vi må nok derind endnu engang eller måske bare booke endnu en tur til Portugal snarest, for her er vel nok dejligt. Senere i dag tager vi – også på jeres anbefaling – til Sintra. Men først skal vi lige surfe lidt.

(Visited 3.752 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily. Det ser lækkert ud ? Nyd ferien. Har lige et spørgsmål til dine Vans. Er de ikke store i størrelsen så man typisk går et nummer ned? Og er der ruskind på dine også. Jeg troede det var lærred over det hele men dem jeg har kikket på har også ruskind på. Og så skulle jeg lige høre dig om du har haft det arrangement hvor du sælger ud af dit tøj? Hvis ikke, kunne du overveje at ligge nogle af de fine ting op her på bloggen. Jeg er altså også meget interesseret men har ikke mulighed for at komme til København. Øv øv. Kh. Tanja

  1. De er en lille smule store i størrelsen. Jeg svinger altid mellem 38 og 39 så har dem i 38. Jo der er lidt ruskind på tåen :)
   Tøjsalget er først på søndag, men hvis der bliver noget tilbage, kan det være jeg sætter det til salg online :) Knus E

 2. Endnu en kommentar :) og spørgsmål ? På de nyeste smukke billeder af vaserne er der noget fint knas i skålen? Det ser lækkert ud. Hvad er det for noget og lige et spørgsmål til din happy bag som jeg også har efter at have set din( jeg knus elsker den:) ) har du givet din noget pleje i form af imprægnereing eller noget pleje spray? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, det er madler med chokolade og drys fra Summerbird, SÅÅÅ gode!
   Åh hvor hyggeligt med Happy, elsker den taske, så sød. Nej, har ikke impregneret min og den har det fint efter megen brug. Kram E