What I love

Jeg sidder og flipper igennem alle de billeder, vi har taget på ferien i Portugal. Udvælger og sorterer. Dem jeg gerne vil printe (mon det nogensinde bliver til noget?) og dem jeg gerne vil dele med jer. Der bliver nok et par indlæg på den konto. Og så er der alle dem, af noget af det jeg elsker mest. Havet. Og hvilket hav det var. Stort og vildt og kraftfuldt. Ikke som noget jeg har oplevet før.

Så længe jeg kan huske, har jeg følt mig draget af havet. Måske det er klassisk dansk? Når man er opvokset i et land med så meget kystlinje og max en times tid til vandet, uanset hvor man er? Jeg talte engang med Andrea Rudolph om kærligheden til det våde element og hun, der er krebs som jeg, mente også at det var betinget af ens stjernetegn. At vandtegnene således søger havet.

Det skal jeg ikke gøre mig klog på (selvom min flippede side selvklart er helt med på den teori), men jeg kan i alle tilfælde godt lide vand. Ingen tvivl om det.

Og hvis I også kan, så er disse billeder måske rare og hvis ikke det gør det for jer, så sæt de her lyde på og tag fem minutters formiddagspause. Aaaaah ♡

(Visited 2.764 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Sjovt du skriver det med vandtegnene – jeg er vandmand og var for nylig i Gilleleje i sommerhus ud til vandet. Her tænkte jeg, som så mange gange før, at jeg aldrig vil bo mere end 10 minutter til hav. Jeg tror simpelthen at det er et grundvilkår for, at jeg kan have det godt.

  Hvor er dine billeder helt fantastiske!
  Kh Tina

  1. Vandmand er trods sit navn ikke et vand tegn… men derfor kan man jo godt eeeelske havet ;)

 2. Jeg er ked af, at rokke lidt ved din ‘flippede’ teori omkring vandtegn, men jeg er vædder og jeg elsker også havet og vandet! Jeg ved ikke, om det hænger sammen med at jeg hele min barndom har haft klitter indenfor synsvidde, og dermed ikke særlig langt til havet. Ikke desto mindre elsker jeg det i hvertfald. Og sikke nogle fine billeder, du har fået taget – det ser helt magisk ud :)

  1. Haha… nej det er nok også meget ‘bare’ en personlighedsting og noget mange danskere (og andre der er vokset op med hav tæt på) kan nikke genkendende til :) Har hørt at folk, der er vokset op i bjergene har det lige sådan :) Klem Emily

 3. Altså jeg er helt med på den teori om, at vandtegn føler sig tiltrukket af havet – hokus pokus eller ej. Mit stjernetegn er fiskene, og jeg har altid bare følt mig bedre tilpas, når jeg har været omgivet af vand. Min mor derimod, som også er fisk, er ekstremt bange for havet og vil aldrig nogensinde sætte sig på en båd :P

 4. Jeg har også altid været helt tosset med vand og lyden af hav, men som løve skyldes det nok ikke mit stjernetegn ;)

 5. Jeg er født i Jomfruens tegn og har altid søgt mod havet og er vild med det?
  Tror også det betyder noget om man er vokset ved vandet.

 6. Jeg har det præcis på samme måde med vand (selvom jeg er vægt). Hvis bare jeg dog en dag havde råd til et hus tæt ved vandet! Sikke en drøm det ville være!

  Men det var egentlig ikke det jeg ville sige. Jeg ville sige: Det er VIRKELIG nogle smukke billeder du tager – meget beundringsværdigt! Sejt med sejt på! Mon ikke der bliver et par kandidater til print/væggen?
  Rigtig god weekend til dig!

  1. Tusinde tak, hvor er det sødt af dig at skrive og ja, går også og overvejer om et eller flere af dem, skal op på væggen… kram E

 7. Jeg tror virkelig det er en dansk ting! Jeg er ikke typen, der skal bo lige ud til vandet eller se det hver dag, men det gør mig glad og rolig når jeg kommer nær vand, og jeg skal vide, at det er i nærheden, altså som i 10 km og en cykeltur væk. Har det SÅ mærkeligt, når jeg besøger lande uden kystlinje, kan slet ikke forstå det ?

 8. Jeg tiltrækkes også af vandet (jeg er tyr), men min mand gør det meget mere end jeg, og han er fisk. Så måske der er noget om det ?

 9. Fantastiske billeder! Og du har helt ret – er som krebs selv fuldstændig vild med havet! Drømmer om et hus med havudsigt med morgenbadning inde for rækkevidde ❤️