Spotlight

1. Bella notte

Jeg har hjemmelavet pasta på hjernen og vil så gerne prøve den på Mangia i Bagerstræde. Ledsaget af et glas rødvin og ham jeg elsker. Tænker det er oplagt til næste uges onsdagsdate. Måske vi også kan få en kødbolle at puffe over til hinanden.

2. Drama på (tå)spidsen

Lige siden Black Swann  har jeg været en hund efter balletfilm og når der så tilmed kommer en dansk en af slagsen, så er det klart at den skal ses. Darling handler om en balletstjernes fald og knuste drømme og har seje Danica Curcic i hovedrollen.

3. I alle farver til alle farver

L’Oréal Paris og Balmain har sammen kreeret 12 nye, matte læbestifter i den velkendte Color Riche-serie, der hylder diversiteten både gennem farverne på stifterne (blå, grøn, sort og så mere klassiske røde, nude, lyserøde m.m.) og på den smukke kampagne, hvor modeller af alle etniciteter optræder.

Læbestifterne bliver solgt eksklusivt her på Boozt i løbet af denne uge.

(Visited 1.755 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

   1. Jeg endte simpelthen med at købe dem på en engelsk hjemmeside fordi jeg ikke kunne vente, haha! :D
    Men nu er de også på vej ;) Så vidt jeg kan se, har Boozt dem ikke endnu?

    1. Åh hvor godt! Hvilke farver tog du? Jo de skulle vist være online på Boozt nu, men ved ikke om de allerede er udsolgt måske…