Spotlight

1. Lidt enhjørning på toppen

Jeg har i et stykke tid kastet lange blikke på den lilla hue fra Ganni, der næsten ser ud som om den er strikket i enhjørninguld og som med garanti kan peppe ethvert efterårs- eller vinteroutfit. Jeg tænker, at den vil være perfekt til hundeluftetur på kolde morgener eller til min snarlige skiferie.

2. Brudekjoler på budget

Det engelske highstreetmærke French Connection lancerer en kollektion med de fineste boho-inspirerede kjoler til både brud og brudepiger til overkommelige priser. Kjolerne (se dem her) kan købes fra starten af 2018. Så får man jo næsten lyst til at blive gift igen…

3. Julekalendertid

Jeg er en julegris og derfor er jeg (selvfølgelig) allerede i gang med at planlægge dette års julekalendre (hvem siger man bør nøjes med en?), både til dem jeg holder af, men også til mig selv. I år har jeg den sjove og farverige fra Kiehl’s og en lækker chokoladesag fra Summerbird i kikkerten. Creme og chokolade. Så kan det kun blive en god december!

(Visited 2.798 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Uh, spændende med French Connection. Jeg er selv lidt på udkig efter en kjole nr. 2 eller “bare” en backup-kjole, til hvis jeg nu ikke kan administrere at have gulvlang på en hel dag ;)

    1. Ja, de ser altså ret fine ud og god idé med backup :) Ih så spændende altså, er lidt misundelig (på den gode måde) på dig. Knus