Spotlight

1. Et flot (og blomstret) match
Det er næppe gået nogens næse forbi at H&M’s nyeste designsamarbejde, er med det engelske modehus Erdem. Men nu er ventetiden (næsten) ovre. For det er i næste uge du kan shoppe de smukke, blomstrede, feminine styles fra kollektionen. Sæt kryds i kalenderen 2. november, hvor Erdem x H&M rammer hylderne og webshoppen.

Jeg er ret så lun på ovenviste, som jeg håber at få fingrene i.

2. Kage-ekstravaganza

Anne og jeg har en kageklub og hurra for det. Den er nok mest af alt en undskyldning for at mødes og snakke. Nå, ja og så også lidt for at spise kage ;) Næste gang går turen til Cakenhagen på Nimb i Tivoli, hvor min søde tand og jeg glæder os til at prøve kagebord à la deres dygtige konditor, Torben Bang. Og til at sludre med Anne.

3. Teater(løbe)tid

Jeg vil så gerne ind at se teaterstykket Jeg løber på Det Kongelige Teater, inden det drager på turné rundt i landet (men det åbner selvfølgelig muligheder for jer, der ikke bor i Hovedstaden :)), men det kniber med at finde en dato. Håber dog det lykkes, så jeg kan komme ind at se det anmelderroste stykke om en far, der begynder at løbe, efter sin lille datters død. Og skrive en blog om det. Historien er hjerteskærende og sand. Og nu er der også kommet et skuespil ud af den.

(Visited 1.924 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Uhhhh…. Cakenhagen.. Jeg har inviteret min far derind, så jeg er meget interesseret i at høre, hvad I synes om det. Vil du lave et oplæg herom ovenpå jeres besøg? :-)