Spotlight

1. The return of…
… the English Muffin. De var på weekendmorgenbordet stort set hver eneste uge i min barndom. Nogle gange med et spejlæg på og af og til et pocheret à la Eggs Benedict, men oftest bare med smør og honning. Og det gjorde de godt, de er nemlig nogle små smørsvampe, de engelske muffins. Mine forældre købte dem hos Irma, der stoppede med at føre dem for nogle år siden (jeg blev oprigtigt ked af det), angiveligt fordi fabrikken i England brændte. Men nu er de tilbage. I en økologisk danskproduceret udgave lavet af Jalm & B. Du finder dem i Irma ligesom i gamle dage, men denne gang ligger de på køl.

2. Årets ‘samarbejde’
Glem alt om Louis Vuittons Masters Collection og andre potente samarbejder. Mochinos My Little Pony-capsule collection er årets vinder, hvis I spørger mig! OMG! Cuteness overload og så herligt at det er de ægte, gammeldags, buttede ponyer, som jeg kender dem fra min barndom. De var mit absolutte yndlingslegetøj og jeg må simpelthen have fingrene i en ting eller to fra kollektionen. Se mere (inkl super kitch video) hos Moschino.

3. Velour 7’er
Jeg mangler (virkelig!) ikke flere stole, men hvis jeg gjorde, så var en af de velourbetrukne 7’er-stole fra Lala Berlin x Fritz Hansen-samarbejdet højest på ønskelisten. Måske jeg kan finde plads til taburetten?

(Visited 2.610 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ej hvor sjovt at du nævner English muffins fra Irma, jeg så dem netop i min Irma i weekenden og jeg måtte stoppe op og kigge på dem, helt vantro, fordi jeg næsten ikke kunne tro, at de virkelig kan købes lige nede i mit supermarked nu! Lærte at elske dem da jeg boede i USA, og de små brød kan bare noget ganske særligt :)

    1. Jamen det er bare noget af det bedste. Købte du dem mon? Er selv så spændt på at smage dem :) Knus Emily

  2. Har så meget set frem til at få de engelske muffins i handlen. Glæder mig umanerlig meget til at få dem smagt.

  3. Det er så sjovt, at english muffins trender sådan lige nu! Jeg bor i USA og spiser dem HVER morgen – jeg nævnte det vist endda i et af dine morgenmadsindlæg. ? Dog ikke med smør, men med en skive røget laks. Herovre er de jo noget af de mest almindelige brød overhovedet, og alle supermarkederne har hele vægge af dem. Og ja, de er megamums – jeg elsker min daglige morgenmuffin. Haps!

    1. Ja det kan jeg godt huske du skrev. Men de er også så lækre at det er al hypen værd :)

  4. Wauww, nogle fine Moschino/My Little Pony-sager!!! Jeg drømmer om T-shirt og sweatshirt og iPhone-cover og måske en clutch… Eller måske bliver det liiige i overkanten, også budgetmæssigt. Men fint er det ihvertfald :-) Må jeg spørge, hvilken str. du ville købe T-shirten i? Tror vi er samme str. og er lidt i tvivl. På forhånd mange tak :-)