Spotlight

1. Næsten lige så god som fastelavnsbollen. Næsten

De får slet ikke credit nok. Julebollerne. Ligesom med deres mere navnkundige storesøster, fastelavnsbollen, findes der både en version i gærdej og en i wienerbrød. Jeg diskriminerer som sædvanlig ikke og kan mægtigt godt lide begge to. Hvis I ligesom jeg er fans og kender til en bager der er god til juleboller, så del endelig! Eller endnu bedre, måske I kender en god opskrift? Mine favoritter (indtil nu) er fra noget så forskelligt som Føtex og Emmerys. Og så må jeg nok hellere lige advare: Der er ofte sukat i juleboller (især wienerbrødsversionen), det er jo sådan en størrelse, der deler vandene. Jeg er jo lidt af en ældre dame indeni, så jeg er selvklart fan.

2. Sidste omgang på Papirøen som vi kender den

FindersKeepers julemarked holder i år til på Papirøen d. 9.-10. december kl. 11-17 begge dage. På markedet kan du finde både interiør, keramik, tøj, smykker og meget mere. I år går halvdelen af entrébilletten til et godt formål, da pengene doneres til Mødrehjælpens julehjælpe. Noget så fint. Og så er det samtidig sidste chance for at opleve Papirøen (som vi kender den), hele molevitten bliver nemlig revet ned i slutningen af december.

3. Kultdufte har fået egen forretning i København

Le Labo har netop åbnet deres første butik i København. Derfor er det nu endelig muligt at købe deres lækre parfumer (bl.a. kultduften Santal 33 og min personlige favorit Rose 31) og andre produkter i Danmark. Du kan besøge den nye butik i Store Strandstræde 14, 1255 København K.

(Visited 2.052 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Lagkagehuset laver to versioner og begge er virkelig gode!! Jeg har store diskussioner med mig selv om, hvilken en jeg skal vælge hver gang :)