Genopladning i bedste selskab

Jeg har mange dejlige veninder (og mere om det senere i dag), men jeg har to som jeg har en særlig tæt relation til. Både fordi vi har kendt hinanden i 100 år, men også fordi vi har rejst og ikke mindst boet sammen. Måske gamle læsere husker pigekollektivet? Det er dem.

Og da en af kolle-veninderne havde fødselsdag i august, var vi ikke i tvivl om hvad vi skulle give hende. Hun havde nemlig længe talt om, hvor gerne hun ville prøve “det der Ystad Saltsjöbad” som vi to andre har talt så varmt om, efter at have frekventeret det et par gange hver især. Og der er så, så dejligt, så den oplevelse skulle hun ikke være foruden.

Således daffede vi sidste søndag til Skåne og nød en tur på badehotel og fik udover en ekstra opredning tilmed en uhørt flot opgradering på værelseskontoen. Vi boede og følte os som prinsesser. Badekåbeliv. Lå i blød i den ene, anden og tredje slags vand, var ude at få en opkvikker i havet (ok, det var kun mig, de gad ikke engang holde mig med selskab tsk tsk), gik lang tur på stranden, spiste lækker middag og drak rødvin og sludrede, slappede af med havudsigt og magasinstak og forsynede os mere end rigeligt i den overdådige morgenbuffet, inden vi mandag stak snuden hjemover igen. Selvfølgelig med et stop forbi et svensk supermarked, så vi kunne proviantere med flere Polly, Ballerina-kiks, bland-selv og andre svenske delikatesser.

Åh hvor kan jeg bare godt lide det sted, et rigtigt happy place til genopladning.(Visited 4.195 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Åhhrr, der vil jeg også gerne hen en dag!

  Apropos pigekollektivet, har du så overvejet at skrive et indlæg om, hvordan, det var, at bo sammen med nogle veninder og hvordan, I besluttede det? Eller er der måske nogle gamle indlæg gemt et sted herinde? Jeg skal nemlig nogenlunde snart flytte hjemmefra og er begyndt at overveje, om det skulle være alene eller med en eller flere veninder.

  1. Hej Sara
   Det kan også varmt anbefales :)
   Hmm… av, det ved jeg ikke, tror ikke der findes et decideret indlæg om det og det ligger jo efterhånden en del år tilbage… Men det var SÅ fedt! Dog gjorde vi det på et lidt skørt tidspunkt. Vi var alle omkring 27 da vi flyttede sammen og vi vidste at det kun ville blive for et år (den lejlighed vi boede i, havde vi kun et år), og så lavede vi nogle meget klare regler fra start, fordelte pligter og holdt husmøde hver 14. dag, hvor vi snakkede om hvad der fungerede og ikke fungerede :)
   Kram Emily

 2. Det står også højt på min ønskeliste at frekventere Ystad Saltsjöbad en dag :)
  Hvor er dit fine iPhone-cover fra?