Små ting

{Julekort fra min mor. Til os. Ok, nok mest til mig… I alle tilfælde udenpå}

Selvom den forgangne uge var lidt mere af en rutchebanetur end jeg kunne have ønsket mig, så var den for det meste rar og sluttede også sådan. Så det vil jeg huske den for. For dejlige julefrokoster (og en enkelt julemorgenmad) med dejlige damer, der fik mig til at føle mig heldig over at have så gode venner. For smukke blomster. For en skør, men helt perfekt onsdagsdate. For barselsbesøg og søde babyer. Og for min omsorgsfulde egernsmåkagebagende mor. Blandt andet. Der er heldigvis (næsten) altid masser af godt, hvis bare man kigger efter, også selvom det af og til kan føles lidt modsat.

Denne uge er jeg i Tromsø i det nordligste Norge. Her er helt fantastisk og var jeg ikke i julestemning før (det var jeg), så er jeg det i dén grad nu. Metervis af sne og julelys og tættere på Julemanden end jeg nogensinde har været før ;)

Og så er det jul lige om lidt. Jeg kommer hjem igen torsdag aften og så storglæder jeg mig ellers til at sætte juleslutspurten ind. Vi holder lillejuleaften hos os for min familie og søndag drager vi til storjul på landet hos Nikolajs familie.

Jeg håber, at I også får en magisk uge ♥

{Lussekatter i Stockholm i tirsdags. Nåede godt nok kun dem fra 7-Eleven, men gode alligevel}

{Vinterfin}

{Årets forside!}

{Onsdagsdate på Fisketorvet. Dinner and a movie}

{Linguine på Sanders}

{Når man godt kan købe (lille) lykke}

{Nissedøre. Alt for cute jo}

{At starte ugen her}

(Visited 2.675 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar

  1. Det ser ud til at have været en smuk uge, i hvert fald på billedfronten :)
    Tænk sig, at det allerede er jul på onsdag. Tiden flyver hastigt af sted.
    Jeg er ikke rigtig i julestemning endnu, tror der mangler lidt sne i mit liv, førend at den stemning skal findes ;) Men så er det fint at du tager hen til sneen! Kan være jeg må gøre det til næste år.

    Rigtig dejlig uge til dig! <3