Små ting

{Sidste uges favoritspot}

Glædelig mandag og velkommen til årets første omgang Små ting. Nuvel det er en noget ferie- og sneramt omgang, men man skal jo starte et sted. Og så kan jeg trøste de af jer, der allerede har været i gang i en uge, med at jeg er lige dele komplet overvældet og kun moderat ivrig efter at komme i gang med denne mandag/denne uge/det nye år.

Det symbolske i at tage hul på et helt nyt år med alle de muligheder, sådan et bringer med sig, tager næsten pusten fra mig og jeg har lidt lyst til at stikke halen mellem benene og tage første fly retur til alpeland, spaghetti i lange baner, sneboldskampe og absolut ingen bekymringer.

Jeg ved, at det går over igen lige om lidt. Den der følelse af at der er SÅ meget der skal gøres, at jeg ender med at dreje forvirret rundt om mig selv og slet ikke ane hvor jeg skal begynde. Den har allerede lagt sig lidt efter jeg har været til træning, har vandet planterne, vasket tøjet, taget toppen af indbakken og betalt regningerne. Og så har jeg en skøjtedate med én, jeg ret så godt kan lide i eftermiddag, så det hele skal nok gå. Også selvom dette føles som alle mandages (onde sted-) moder og jeg har lyst til at stikke halen mellem benene.

Hvilket er lidt skørt (er jeg den eneste der får det sådan i starten af januar?) for jeg glæder mig til alt jeg skal i den kommende tid. Tror bare det handler om lige at komme i gang.

I denne her uge vil jeg dele nytårsforsætter og tanker for året med jer og så skal vi også ud at rejse sammen per blogindlæg. Både til varme, amerikanske himmelstrøg, som jeg gæstede sidste år i maj og så på ski. Blandt andet. Jeg håber også, at kunne byde jer på en varmende, sund og billig (i bedste januarstil) Dhal. Men allerførst bliver det rare, små billedglimt fra den seneste uge. Hvor jeg desværre brugte mere tid i sengen end på bjerget, men den tid jeg havde oppe og rask var til gengæld ekstra god og værdsat.

Jeg håber, at I også får en dejlig uge med masser af skøjteløb og linsesuppe ♥

{Solopgang over bjergkammen}

{Bedste vaffel. Lad ikke plastictallerkenen snyde dig…}

{Inden afgang. Snotforkølet og (nærmest) i nattøj}

{Kuren mod forkølelse. Og alt muligt andet. Inklusiv parmesan på hele bordet}

{På nye eventyr med min bedste legekammerat}

{En hel del cappucini skulle der til}

{Bliver aldrig for gammel til sneboldskamp}

{Raffaello til hjemturen}

(Visited 3.575 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Rigtig godt nytår <3

  Jeg har det på samme måde som dig med at have lyst til at stikke halen imellem benene. For mig kommer det dagen efter jul og frem til 2 januar ca. det er så angstprovokerende med årskiftet på mange måder for mig. Det er sådan hvert år og har været det så længe jeg kan huske.
  Så i den uges tid handeler det om for mig at kun have fokus på at have det rart, og hygge mig, ikke rigtig ha nogen aftaler, men bare være og hygge mig.
  Nu er jeg på den anden side og jeg har en masse drømme og kærlige mål for mig selv og jeg er i fuld gang og det føltes nu godt når jeg er kommet i gang.
  De bedste tanker herfra

  1. Tusinde tak og i lige måde! Åh det er præcis sådan jeg har det. Glad for at jeg ikke er alene om det og at I tilsyneladende er flere, der har det på samme måde.Det hjælper på en eller anden skør måde lidt <3 Mange kram E

 2. Åh, hvor jeg alt for godt kender følelsen af at have så meget at nå, at jeg bare ender med at gå forvirret rundt og mig selv. Januar betyder for mig påbegyndelse af specialeskrivning, “voksenjob”-søgning, samt fire studiejobs, der udfordrer på vidt forskellige måder. Egentlig er det jo alt sammen gode ting, men jeg må indrømme, at jeg har brugt den første uge af det nye år på at være lettere konfus, og mest af alt have lyst til at pakke kufferten og min kæreste og smutte sydpå :) Men som du så rigtigt siger, så handler det mest af alt om at begynde fra en ende af.

  1. Hej Emma, wow det lyder da virkelig også som om du har nok at se til! Og man må gerne være overvældet selvom det er gode ting. Lyder dog som om du har de rigtige redskaber. Held og lykke med det hele, er sikker på at du får skrevet et hammergodt speciale og at der venter et godt voksenjob på dig på den anden side <3 Mange kram E

  1. De er fra Libertine Libertine :) Og kun natbukse-lookalikes. De er i noget blødt uldstof og så lækre. Kram Emily

 3. Sådan får jeg det næsten hvert år i januar: Man har glædet sig så meget til at komme i gang med en masse nyt og spændende, og så bliver man alligevel lidt overvældet af det hele…

  Det er nok bare et spørgsmål om at komme rigtigt i gang.