Små ting

{På tur med model-Penny}

Orv hvor jeg hyggede mig i sidste uge. Den var ikke det perfekte eksempel på life/work-balance. Overhovedet. Jeg drev den lidt for meget af, for nu at sige det pænt. Lidt for mange og lange ture med hundedyret og lidt mere fokus på træning, søvn og skægge aftener med min mand, end på indbakke og to-do-lister. Men det var vist lige det, jeg trængte til og så må jeg jo bare give den en ekstra skalle og nå det forsømte denne uge.

Har I det ikke også sådan af og til? Tænker det er sådan, uanset om man er selvstændig eller lønmodtager. At der er nogle uger eller dage hvor man slacker, mens der så er andre igen, hvor man sparker igennem. At ens energi, engagement og fokus ikke er statisk, men svinger en del. Sådan har jeg det i alle tilfælde og tænker det er ok. At det går op i det lange løb.

Inden jul havde jeg det til gengæld ikke så godt. Især ikke på energikontoen. Der var statisk i bund. Jeg havde en oplevelse af at ramme muren og være udbrændt. Og træt, træt, træt. Det kom bag på mig, fordi jeg ikke umiddelbart kunne finde en årsag. Jeg var til lægen et utal af gange uden at blive klogere. Blev bare mere frustreret og ked af det, over ikke at vi ikke kunne finde noget konkret, der kunne fikses eller rettes op på. Jeg har det godt igen nu, rigtigt godt faktisk og vil gerne dele mere med jer, når jeg har haft tid og ro til at bearbejde det hele lidt selv. Der er ikke noget som en lille bundskraber, der kan få en til at se, hvad der virkelig er vigtigt for en og betyder noget. Som min søde mormor altid sagde: “Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget”. ;)

Og til noget helt andet, men også en bundskraber (meget værre end min) og alligevel et pragteksemplar af vidunderlig sort, sort humor: I går var vi inde at se 3 Billboards Outiside Ebbing Missouri. Har I set den? Hvis ikke så gør det. Den har min varmeste anbefaling. Helt vidunderligt lun og smuk på trods af vold og armod en masse.

Denne uge må gerne blive som dens forgænger. Okay, en kende mere effektiv ville nok klæde den og mig. Har både en lang række lavpraktiske punkter, der gerne må blive fortid hurtigst muligt og så skal jeg have skrevet på en ganske særlig bog. Dét glæder jeg mig til.

Jeg håber, at I også får en både hyggelig og effektiv, ny uge ♥

{Mandag aften i den store fryser}

{Mine bedste venner for tiden: Seng og lyskæder}

{Morgenmad og -læsning}

{Onsdagsdaten bød på falafelburger og shuffle board}

{Ugens outfit: Strik og yogapants}

{Fredagsslik: Konditorflødeboller fra Summerbird}

{Weekendbrunch og venindetid på Grød}

{Sluttede ugen af i skøjtehallen og siden i biffen}

(Visited 3.591 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hvor dejligt at du er ovenpå igen, godt klaret når der står januar på kalenderen.
  Hvor er den fine hylde over din seng fra?

  Knus Laura

  1. Det er en Save My Face pillow, gør at puden ikke trykker på ens ansigt. De er fra Hey Honey yoga. Klem Emily

 2. Sikke et dejligt indlæg! For jo – ugerne er ikke ens… mine uger varierer også meget i energi og engagement, og det er bare helt okay! Vores kroppe tilpasser sig også naturligt vintermånederne, det hele går lidt mere sløvt for sig. Men sikke nogle hyggelige stunder, du har haft! Dejligt du har det bedre ❤️

 3. Helt sikkert om jeg kender det. Og der er bare opgaver/fag på studiet, som man synes er federe end andre. Det har taget mig de fire første år på studiet at acceptere, at det er okay, jeg ikke gør lige meget ud af alle fag. Og når man så er træt og uoplagt tror jeg, det er vigtigt at acceptere det og give kroppen lidt ro. Selvfølgelig skal det ikke tage overhånd, men det er mega vigtigt at lytte til både fysiske og psykiske signaler, også selvom man ikke kan finde en oplagt årsag til trætheden/udbrændtheden.
  Og dine yogapants er bare helt vildt fine ;)

  KH

  1. Så rigtigt og sejt at du trods alt har fundet ud af det og accepteret det. Det tror jeg er mere end de fleste.

   Tak, ja, der er ikke noget at sige til at jeg har lyst til at bo i dem vel? Klem E

 4. Godt du er ved at være ovenpå igen :) Jeg tænkte om du havde lyst til at samle onsdagsdateaktiviteter i et indlæg? Eller bare et indlæg om rare og sjove ting at lave sammen som par. Havde virkelig problemer med at komme på gode oplevelser og aktiviteter med min mand forleden – det er ikke så nemt i iskolde og mørke januar synes jeg!

  1. Tak ♡
   Ja, det var da en god idé! Altså ofte går vi jo bare ud og spiser (og ikke noget fancy) og tager så i biffen, men af og til laver vi også noget lidt mere opfindsomt, så det er en god idé med et indlæg om det.
   Kram E

  1. På et hostel i Adelgade der hedder Generator. De har både Petanque og Shuffleboard :) Klem E