Ciao!

Jo, jo vi har bestemt hygget os i juledagene, men min ferie er først lige begyndt!

De brede planker er pakket og næserne vendt mod puddersne, pasta, pizza, nytår og masser af amore med Drømmemanden i Cervinia.

Der har jeg ikke været før og glæder mig til at have både italiensk og schweizisk sne under skiene. OG til at opleve Matterhorn live. Og ikke bare på en Toblerone-æske.

Vi ses i Italien ♥

(Visited 3.675 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Rigtig god ferie! Jeg tænkte på, om du ikke vil lave et indlæg om, hvad skitøj/udstyr du har/synes er smart! Du ser så overdrevet tjekket ud på dine skibilleder, og kunne være fedt (at forsøge) at gøre dig kunsten efter(forsøge!!!)

  1. Uh, sådan et indlæg vil jeg meget gerne læse! Og gerne også hvad der ligger bag planlægningen af en god skiferie for dig/jer :-)

 2. Selv om jeg er eng gammel kone ,så har jeg stor fornøjelse af at læse din blog Emily. Ønsker dig og drømmemanden en god tur og et godt nytår?

  1. Tusinde tak Lone og i lige måde ♡ Og så dejligt at du læser med. Mange klem Emily

 3. Cervinia er fantastisk! Jeg er ikke i tvivl om at I vil nyde det. Jeg kan anbefale at I besøger Hotel Les Neiges D’Antan. De laver fantastisk mad – italiensk når det er bedst! Spørg gerne ejeren, Ludovico, om I kan besøge deres vinkælder. Det ligger lidt udenfor byen, men de vil gerne arrangere kørsel.

  1. Tusinde tak for tippet Anette. Vi stornyder Cervinia, her er SÅ dejligt og ja, maden er bedre end jeg nogensinde har prøvet det før på ski :) Knus Emily

 4. Misundelig! :-)

  FORRESTEN! så savner jeg »ugens udfordring« eller hvad du kaldte den. Så skulle du bruge læbestift i en uge og den næste sætte håret på forskellige måder.

  Jeg synes det var virkelig hyggeligt og sjovt

  1. Ja, her er altså virkelig også lækkert.

   Ved du hvad det gør jeg også. Måske den skal genoplives her i det nye år? Tak for at huske mig på den :)

   Klem Emily

  1. Mange tak og i lige måde ♡ Ja, jeg laver et lille skriv om det (SÅ anbefalelsesværdigt). Mange knus Emily

 5. Kære Emily.
  I mit sabbatår (sidste år) boede jeg i Schweiz, og jeg kan virkelig anbefale, at du tager et smut forbi Bern!
  Forresten, køb en masse af deres Lindor chokolader!

 6. Hej Emily, godt nytår! Du har et billede på Instagram, hvor du står med din kuffert – hvilket mærke er det?
  Mange hilsner Bente

 7. Godt nytår og tak for at vi må følge med <3

  Tillader mig lige at komme med et ønske til et indlæg :-) Jeg skal snart starte studie og kunne virkelig godt bruge inspiration til pæne (nogenlunde budgetvenlige) tasker med plads til bærbar, et par bøger, småting og madpakke etc. :-)

  Knus