Små ting

{Når blomsterne holder i henved to uger}

Wroom! Lige om lidt går starten for den københavnske modeuge. Og selvom jeg havde fået bildt mig selv ind, at jeg ikke skulle deltage i så meget endda – kun tage til det, der var helt og aldeles relevant for mig og jer, så blev det alligevel en hel del, nu hvor jeg sidder og skimmer kalenderen og planlægger ugen. For udover et par håndfulde modeshows og -arrangementer, har vi også møde med vores forlag og så skal jeg både til bryllup og være med i en lille snas af Danmarks Indsamlingen-showet i weekenden.

Der bliver med andre ord ikke så meget af alle mine gode slow living i denne uge ;)

Men så er det godt, at det gik bedre med den del i sidste uge og at batterierne således er nogenlunde opladt. I alle tilfælde i januarsammenhæng. Og så er jeg i øvrigt taknemmelig over at der findes blomster, babyer, sminke, duftlys og fastelavnsboller til at friske og muntre op i alt det grå.

Jeg håber, at I også får en mægtig rar uge, hvad end den bliver hektisk eller helt rolig ♥

{Kører ofte forbi denne her dør og er lidt forelsket}

{Fastelavnsbolle og peanutmazarin til deling hos Grannys. Tak for at I var så mange, der anbefalede den. Så lækkert}

{Kig op! Er vild med den kitchede pynt på Strøget}

{Stærk trio}

{De ternede bukser kom på. Mere update på ugens udfordring i overmorgen}

{Mit lørdagshold}

{Nyeste Diptique-favorit (gave) dufter af roser og sommer}

(Visited 2.568 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Hej Anne Sofie :) Det er fra Sonix. Bliver så glad af at kigge på alle stjernerne. Tusind tak og det samme til dig <3 Kram Emily

 1. Hej Emily!

  Skønne billeder! Hvilken ‘Grannys’ var i på? Ser alt for godt ud!

  Mvh,
  Nina

  1. Hej Nina, vi var på den på H. C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Det bliver ikke sidste gang! Hav en dejlig uge. Klem Emily

 2. Rigtig dejlige billeder, og især fra Granny’s.. hmm, begge kager ser mums ud :)
  De tæppe i stuen, hvor du har sofa og sofabord – hvor er det fra? Jeg leder efter et magen til, og kan finde noget lignende hos Ellos. Men er dit mon derfra?
  Kærligst Christina

  1. Hej Christina, mange tak. Mit tæppe er fra West Elm ‘Souk Rug’ hedder det. Ved ikke om de har det længere, det er et jeg købte for 5-6 år siden. Men ja, Ellos har nogle der minder om det :) Kram Emily

   1. Tusind tak for svar, Emily. Det er altid så rart at få respons, når man skriver kommentarer herinde på din blog :)
    Jeg må se om jeg kan være heldig, at West Elm stadig har tæppet.. jeg krydser fingre :)
    God aften til dig.
    Kærligst Christina

    1. Det var bestemt så lidt. Synes det er så hyggeligt at kunne ‘tale’ med jer. God jagt og god weekend ♡

 3. Håber at du får en dejlig modeuge. Dejligt at batterierne er ladet op, så kan du sikkert sagtens klare en uge med lidt run på.
  Det er vel netop det med balancen og ikke at fortsætte i det samme høje gear, men at have timer/dage hvor tempoet er lavt igen.

  1. Tak hvor er du rar Mette <3 Dejlig uge til dig også og forhåbentlig i nogenlunde balance. Mange knus