Når man ikke kan vælge

Jeg er vægelsindet. Sådan helt ekstremt. Er jeg eksempelvis på en restaurant med mere end ti valgmuligheder, betyder det ulidelig ventetid for min(e) medspiser(e). For jeg kan simpelthen ikke vælge. Og det går igen i mange situationer. Ja, egentlig er det kun med tøj og mænd, at jeg er ret beslutsom og ikke bliver ramt af tvivl.

Men altså, det med vægelsindet er ikke altid en dårlig ting. Se nu bare hvor lykkeligt det endte, da jeg i dag var nede hos min lokale blomsterpusher og blev betaget af snart den ene, snart den anden blomst. Og kom hjem med en, to eller tre af hver af de smukkeste. Ranunkler, roser, valmue og liljeagtig filur, jeg ikke ved hvad hedder.

Og nu pynter de noget så fint i en lille vaseformation på sofabordet.

Flasken bagerst er i øvrigt en ciderflaske fra vores bryllup, der siden var med som vandflaske i camperen på hele vores bryllupsrejse.

Tænk, at der kan knytte sig så gode minder til en simpel flaske, der nu tjener endnu en funktion.

Det gør mig glad.

(Visited 3.827 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Jeg er sjovt nok ret godt til at beslutte mig, når jeg er ude og spise. Der hvor jeg først rigtig bliver udfordret er, når det kommer til mænd og tøj ;)

 2. Hej Emily

  Først og fremmest elsker jeg at følge med i din fine blog!

  Kunne du nogensinde finde på at sælge din orange ganni sweater?

  Og sælger du ud af dit tøj på et loppemarked i snarlig fremtid
  Kh Nanna

  1. Hej Nanna, så dejligt at høre, hvor er du sød <3
   Nej, den er jeg så glad for. Jeg holdt loppemarked i oktober, hvor jeg solgte helt ud, så der går nok lige lidt tid, men måske en gang i løbet af foråret og ellers i sensommeren. Lover at jeg nok skal annoncere det her på bloggen. Kram E

 3. Jeg er også hurtig på aftrækkeren med de små ting men meget en tvivler med de store.
  Det kan godt holde en tilbage, hvis man ikke lærer at styre det.
  Men tvivl kan også være en dyd(se bl.a. Svend Brinkman) og måske noget vi bevidst burde anlægge i flere aspekter af vores liv, sådan at vi bliver mere tolerante og empatiske overfor andres tvivl og beslutninger :)

  Som man vidst nok sagde indenfor religion i gamle dage – ingen tro, uden tvivl, og det tror jeg er meget rigtigt :)

  1. Sikke et dejligt og underfundigt svar Cecilie. Dét kunne jeg godt lide <3 Kram og god weekend

 4. Blomster er bare den fineste hverdags luksus.
  I øvrigt hedder den “lilje agtige” blomst en anturium. Jeg mener også, at den har øgenavnet “blomsterhandlerens død”, fordi den holder rigtig længe.
  God weekend

  1. Det bedste. Ih hvor er du god, tak for det. Og lyder dejligt at den holder længe (og sikke et herligt øgenavn), det vil jeg se frem til :) Knus og god weekend lige tilbage