Små ting

{Strandliv og hundeselskab i Alicante}

De opmærksomme ved det nok allerede, men jeg elsker palmetræer, sangria, at være på stranden, Paris, croissanter, blomstrende træer og hunde. Nå, ja og en hel del andre ting. For generelt er jeg temmelig let at begejstre. Og heldigvis for det omend det nu nok også er noget, jeg har øvet mig i. Det er dog en anden snak, for vi skal tilbage til det med palmerne og så videre. For sidste uge indeholdt ALLE de ting. Så kan man ikke andet end at føle sig meget, meget heldig og taknemmelig.

Eneste skår i glæden (ok, lige med undtagelse af dem, jeg listede her), var at jeg savnede Nikolaj, noget så utroligt. Altså sådan at det blev en reel længsel. Lidt som da man havde hjemve som barn. Helt skørt, men også lidt rart. Tænk at være så glad for nogen, at man nærmest ikke kan undvære dem en uges tid. Apropos det ovenfor med at føle sig heldig.

Måske det kom sig af, at jeg havde et par dage helt alene i Spanien, måske det var fordi at Paris efterhånden er uløseligt forbundet med ham, efter at han friede til mig der for to år siden og vi var der (omend kun en enkelt nat inden vi drog videre) på honey moon sidste år.

Når det er sagt så ER Paris med pigerne altid en god idé. Og piger er (i almindelighed) en kende mere tålmodige, når det kommer til eksempelvis shopping, sidde på café i timevis og at stå i kø til brunch ;)

Vi var nogle mægtigt herlige steder, så hvis der er stemning for det, så bikser jeg en lillebitte guide sammen, med en håndfuld adresser der kan anbefales i Paris.

Denne uge er store fødselsdagsuge og jeg skal fejre en af bedsteveninderne, hende her (og det bliver lidt af et brag tror jeg) og så Drømmemanden, der har fødselsdag på søndag. Det fejrer vi ved at tage til New York, så planlægningen, nedtællingen og pakkerierne er begyndt.

Jeg er nemlig begyndt, at tage mit eget nytårsforsæt (var det vist?) alvorligt og pakker i god bedre tid. Virkelig rart og kan bestemt anbefales, hvis man også er en last minute-type som mig.

Ud over at pakke og gå til fødselsdage, skal jeg kramme og spille bold med Penny til hun ikke orker mere. For hende savnede jeg faktisk mindst lige så meget sidste uge og jeg har lidt ondt i maven over, at være væk fra hende igen når vi skal til New York. Hun er helt sikkert ligeglad og har det som blommen i et æg og lidt til hos mine forældre (hun får morgenmad OG frokost OG aftensmad OG godnatkiks), mens jeg får hundeabstinenser og begynder at spørge fremmede mennesker, om jeg må klappe deres hunde. Og skriver en ekstra sms til min mor og beder om (endnu) et dagsaktuelt billede af Penny…

Jeg håber, at I får en vidunderlig, ny uge. Med gode oplevelser og minimalt med savn. Til gengæld håber jeg, I får klappet masser af hunde. Husk bare at spørge først ♥

 

{Bortset fra at jeg savnede lige i overkanten, så var det en GOD uge. Jeg mener, se lige ‘mit’ kontor!}

{Boede på et hotel lige et hotel efter min næse i Elche ved Alicante}

{Når morgenløbeturen byder på magi}

{Besøgte de sko, jeg har designet, på fabrikken i Spanien. GLÆDER mig til at kunne vise jer dem om en måneds tid}

{Næsten lige så godt som blomstrende kirsebærtræer ;)}

 

{Den søde, lille (verdenskendte) bil foran Merci i Paris}

{Når man matcher sin mad. På Chez Julien i Paris}

{Blomstrende træer og 29 grader i Jardin des Tuilleries}

{Croissanter må der selvklart til. Og franske negle}

{Og rosé og bare ben på fortovscafé}

{Glad og med ny, lillebitte ‘strandkurv’. Købt efter jeg så meget smart parisienne med lignende. Har en stor som jeg elsker, så syntes godt om idéen med at have en lille, der kunne agere håndtaske}

{Det bedste hjørne til people watching i Paris. Hos Le Napoleon}

{Kan stadig ikke beslutte mig for om Paris eller New York er bedst, men vil under alle omstændigheder (stadig) gerne bo i Paris på et tidspunkt}

(Visited 4.814 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Dejligt rejseindlæg :)
  Skjorten på billedet med den lille kurv – hvor er den fra?
  Elsker frynser!

  1. Den er fra Hosbjerg, så fin. Er også vild med hvordan den er lidt ‘cowboy’ :) Klem E

 2. Man bliver helt glad i låget over at se alle dine gode øjeblikke fra sidste uge! Sol, palmer og strand kan altså virkelig også noget. Bare det at solen har skinnet så meget herhjemme har virkelig kunne mærkes på mit humør – selvom jeg nu ikke ville sige nej til at bytte DK ud med Paris eller NYC for en stund. Sidder og venter på at der kommer billeder ind på snapchat fra min svoger og svigerinde, der er i NYC i de her dage, og jeg gad virkelig godt selv afsted også! Jeg må nøjes med sol og +15 grader herhjemme – det har jeg nu også ventet længe på :)

  1. Forårs-Danmark er nu heller ikke så tosset endda <3 Er så spændt på hvad vejr vi får i New York næste uge, krydser fingre for at de 17-23 grader den lover lige nu holder :) Kram E

 3. Sikke en SKØN uge – fyldt med solskin og rejser, lige til at blive misundelig over ;) Men så er det jo heldigt, at vejret er ved at vende herhjemme også.
  Jeg drager selv til NYC snart, så jeg ville elske at se hvilke fine steder i opdager
  Kram

  1. Åh hvor dejligt, at du også har en New York-tur i sigte, skal nok pippe lidt på insta og måske også her om hvad vi støder på, der kan anbefales. Mange kram E

 4. Ser så dejligt ud. Er spændt på skoene. Hvornår kan de så købes. Ligner jo nogle der snart skal bruges jo? elsker i øvrigt også Paris ? kh. Tanja

  1. De kan købes fra 1. juni som det ser ud nu, skal nok holde jer opdaterede <3 Kram E

 5. Hej Emily! Skønne billeder og beretninger – må jeg spørger, hvor din kjole/kjoler er fra?! Petra

 6. Jeg siger ja tak til guide til Paris … rejser derned i næste uge, og det er mindst 25 år siden jeg sidst var der….så gerne tips.
  Tak for super dejlige billeder. Du er altid inspirerede ?hils lige din mor fra mig?

  1. Jeg ser om ikke jeg kan nå at lave en lille guide i morgen :) Det skal jeg gøre, så hyggeligt. Kram E

  1. Av, det er desværre min venindes, den store er fra Bali købt hos en lokal guldsmed, men ved ikke med den anden… Klem E

 7. Hej Emily – hvordan er str. Fra Rouje ? Jeg tænker vi måske er nogenlunde samme str. ( 163 høj og 55-56 kg ?) Hvilken str. har du på ?

  1. Ja, det lyder ret ens mht str. Jeg tog den i en 38 (var bange for at den var ‘fransk’ og lille i det) og den er lidt for løs foroven, men passer perfekt over måsen (mit bredeste sted). Klem

   1. Tusind tak for svar, det er svært (og dyrt tænker jeg) at returnere, så det er super med guidelines – så vil jeg gå efter str. 38 det er nemlig også over bagdelen jeg er bredest ;-)

    1. Det var så lidt. Jeg skal have min syet en anelse ind ved brystet, men det er trods alt bedre end at den sidder for stramt. Pøj pøj med det. Knus