Små ting

{Forårskuller! Også på grå dage på Vesterbro}

Et hurtigt hej fra New York, hvor vi har været siden i går eftermiddags. Det er altid en kende bikset i forhold til tidsforskellen, når man er herovre, men lige bortset fra den meget lille detalje er ALT godt. Nikolaj er indtil videre mindst lige så begejstret for hele molevitten, som jeg er og vi nyder hinanden og tuller rundt og gør hvad der falder os ind. Sådan en god måde at være på ferie på.

Og ferie er det. Og tilmed min julegave til min søde mand, så der bliver nok en my mere stille herinde end sædvanligt. Men lad os nu se. Der er også noget hyggeligt over at sidde og arbejde på en café og føle sig lidt indfødt. Så sagt på en anden måde: Hvis her bliver lidt mere stille end sædvanligt eller jeg ikke er så vaks i kommentarfeltet, så bær over med mig. Jeg er på kærlighedstur med min Drømmemand og hovedfokus denne uge er nydning og hinanden ♥

MEN derfor skal hverken I eller jeg selv (elsker at lave de her tilbageblik på den forgangne uge!) snydes for Små ting. For sidste uge var fin, fin, fin.

Det er jeg mere end skråsikker på at indeværende også bliver for vores vedkommende og jeg ønsker det samme for jer ♥

Ps. Nedenfor er der også lidt tilfældigt en lille håndfuld af mine lokale favoritter på Islands Brygge. Elsker at jeg både kan gå til yoga et lækkert sted, få en god ansigtsbehandling og spise den bedste sea food lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor.

{Er bestemt ikke god til det (endnu), men er blevet så glad for yoga hos YO. Mine favoritter er Vinyasa og Yin}

{Middag med min madklub af ‘Brygge-piger’ på The Fat Pike netop på Islands Brygge. ANBEFALES!}

{Gensyn med hundemusen efter Paris. Savner hende selvfølgelig allerede igen og har købt gaver til hende hele to gange i dag allerede. #overvægt på vejen hjem…}

{Farverig frokost på hjemmekontoret}

{Ansigtsbehandling hos bedste Anita Falslund, der har den smukkeste klinik på Islands Brygge}

{Når Nikolaj vælger location til onsdagsdate ;) McD efterfulgt af Black Panther på Fisketorvet}

{Bededagssættet. Varme hveder og nattøj}

{Til 30-års, hvor jeg excellerede med at mache interiøret}

(Visited 4.453 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Heldigt, at vi ikke blev snydt af denne uges små ting. Det er virkelig et indlæg, jeg holder af og synes er så hyggeligt at læse! Nyd NYC og hinanden :)

    1. Den er fra Munthe :) Så fin. Skal også have den på til et sommerbryllup. Kram E

  2. Får så lyst på en tur til København når jeg leser dette, jeg tror nok jeg må bestille meg en helgetur i sommer! Nyt verdens beste by og hverandre! ?

    1. Det er nu altså også en dejlig by, håber du får den bedste tur, hvis du skal hertil i sommer. Og tak tak tak <3 Kram