Små ting

{Finally we meet ♥ Hedebølge i New York og enhjørningis i China Town var et match made in heaven}

Glædelig mandag! Vores New York-eventyr lakker mod enden (for denne gang) og jeg har fået fyldt på med både energi og inspiration. Den by er altså magisk. Vild og hæsblæsende, men også herligt optimistisk og energiinducerende. Drømmer fortsat om at bo i udlandet for en periode og New York kunne godt være højt på listen af kandiderende byer.

Det gik netop op for mig, at vi så småt er halvvejs i det her år (jo, jo kan også være tidspessimist af og til ;)) og at jeg inden for det seneste halve års tid indtil flere gange, har dyppet tåspidsen i noget, jeg på daværende tidspunkt ikke har været klar til at dele helt med jer.

Jeg har løftet en flig af dynen så at sige, men aldrig fået vendt den helt. Og det er jeg faktisk lidt ked af. Både fordi jeg ikke vil være en ‘narreblogger’, der teaser med ting for derefter aldrig at vende tilbage til dem, men også fordi jeg egentlig også gerne vil dele med jer, når noget (eller det hele) er svært, dumt og trist. Bloggens grundpræmis er som altid at inspirere, opmuntre, anbefale og underholde, men derfor skal der også være plads til at nuancere og supplere med det knapt så ‘lyserøde’. I alle tilfælde når det sker og ellers føles rigtigt.

Jeg er bare helt utroligt privat og oveni det ret så følsom, så når noget er dumt, så vil jeg gerne lige tygge på det og bearbejde det selv først. For at skærme mig selv, men også mine omgivelser. Også fordi man ikke lige kan trække tilbage, når først man har delt. Men jeg er klar nu. Om ikke andet til at åbne op omkring noget af det, jeg pirkede lidt i før jul. Dér var jeg nemlig helt nede i kulkælderen. Men inden jeg i løbet af ugen åbner op for alle ulyksalighederne (de skal have egne indlæg og kan ikke lige klares i et snuptag her), så er her lidt opmuntring i form af små ting à la New York. Denne ferie kommer jeg altså til at leve længe på!

Nu glæder jeg mig til at gøre mig umage igen. Først var jeg for travl, siden for træt og trist, men nu hvor overskuddet og energien er der igen, så ser jeg frem til netop at gøre mig umage. Det er noget jeg nyder og en af de fineste dyder, synes jeg. Og så er den heldigvis helt og aldeles forenelig med at leve lidt langsommere. Noget jeg fremfor alt har fokus på.

Når jeg kommer hjem igen står ugen på bryllupsbog, møder, altanoprydning og familiehygge i én dejlig pærevælling. Men også bare ro og langsomme dage ovenpå et par uger på rejsende fod.

Jeg håber, at I også får en mere end glimrende, ny uge ♥

{Lækkerhedscocktail à la kirsebærblomster og Flat Iron Building}

{Udsigt à la Manhattan fra Top of the Rock}

{Pennys nye hundehus?}

{Bare en lille portion pandekager ;) Da jeg endelig blev rask ovenpå 5 dages maveonde, var jeg til gengæld skrupsulten, så det passede perfekt}

{I <3 NY. Og La Esquinas margaritas og quesedillas}

{Maxikjoler og Vans for evigt}

{Og donuts og Vans ;)}

{Forelskede mig fuldstændig i det her Stephen Shore fotografi på MOMA. Hvorfor mon? ;)}

{Vi boede i East Village og dét var virkelig dejligt. Elskede alle hippie-vibes’ne der stadig er allestedsnærværende i kvarteret}

{Fik lavet negle med bittesmå, tørrede blomster på. Isen som jeg spiste i Kith, mens nogle andre nogen shoppede sneakers var i øvrigt overraskende god og bestemt anbefalelsesværdig}

{Twirling, twirling, twirling. I maxi og Vans}

(Visited 5.544 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Til næste uges “Små ting” kan du overveje Peaky Blinders sæson 4, som endelig er kommet på Netflix DK i sidste uge! ? Og den skuffer ikke!

  1. Vi er allerede startet. Synes det tegner godt! Var ellers ved at gå lidt død i 3. sæson, men NU er der gang i den igen. Kram E

 2. Glæder mig til at blive lukket en smule mere ind i en mindre lyserød verden. Jeg forstår på alle måder behovet for ikke at krænge sit indre ud på nettet, men samtidigt føler jeg en tættere forbindelse til de bloggere, der fra tid til anden rapporterer fra de knap så pæne sider af livet. Især når det kommer til livsstilsbloggere, for selvom man er optimist kan man umuligt være glad hele tiden. Sådan er livet ikke.
  Nyd de sidste dage i NY – håber både sol og mave er med jer de sidste dage ?

  1. Tak hvor er du sød Marianne. Nej, ingen er glade altid og jeg er glad for at du har lyst til at lytte. Maven er heldigvis god igen, så de sidste dage var fantastiske :) Knus E

 3. Fine billeder :-) Lejede i bolig via air bnb? Er selv lige kommet hjem fra NYC og næste gang vil jeg gerne bo i East Village, så please do share omkring hvor I boede :-))

  1. Vi boede privat, så kan desværre ikke hjælpe, men kan varmt anbefale East Village til gengæld :) Vi boede på East 5th Street og området deromkring (og opad + vest for) er dejligt. Kram E

 4. Synes på ingen måde du er en narreblogger!
  Jeg synes også det er ok at holde noget for sig selv,
  også hvis det betyder du aldrig får lyst til at dele det med os på den “anden siden”.
  Hold da op nogle skønne billeder fra NYC, bliver slet ikke misundelig.

  1. Tak for den kommentar, det var rart. Og du har jo ret. For mig er det en balance. Noget VIL jeg egentlig gerne dele, men selvfølgelig først når jeg er klar. Der kan være mange likes/clicks/stort engagement i at vende sig selv på vrangen/udstille det knapt så pæne, men det må (for mig) ikke være motivationen, så derfor vil jeg gerne vente til jeg føler mig sikker på at det også tjener et formål udover det. Stort knus Emily

 5. Så skønne og fine billeder – og de giver mig rejsesommerfugle i maven, så dejligt. Jeg drager nemlig selv afsted mod the city that never sleeps sidst på ugen. Mine besøg kan ikke længere tælles på én hånd – det er virkelig en favoritby. Så meget energi, du har helt ret. Og så er jeg glad for at se, at byen er sprunget ud, og så håber jeg bare at i ikke tager al varmen med jer hjem ;)

 6. Idag i radioen snakkede de om influencers. Noget omkring glemt markering af reklame på posts på Musically. Min kæreste sad og bandede over hvor latterligt det var, at kalde det influencers og ikke bloggere. En helt anden diskussion. Men da, vi snakkede om det sagde han også: ” hvorfor overhovedet læse blogs- det er jo for latterligt”…. hmmm…
  Så måtte jeg tænke lidt over det. Prøver jo faktisk kun, at læse blogs der gør mig i bedre humør, inspirerer eller har noget på hjertet. Sådan en blog syntes jeg faktisk din altid har været. Kommenterer stort set aldrig. Men idag ville bare lige give et lille pip og lidt pep.
  De svære ting kan være svære at få ned på skrift- da ja de jo som du skriver er “ude”. Men nogle gange letter det også så meget, så det føles som en tung rygsæk der bliver løftet af.. Heldigvis tror jeg at de fleste af dine læsere netop er folk som mig der nyder din blog og hepper med på sidelinien- også når de svære ting skal fortælles. Klem fra en solrigt DK :)

  1. Hehe… men så kan du hilse kæresten og sige at der er stor forskel på influencere og bloggere. Altså bloggere er influencere, men influencere er ikke nødvendigvis bloggere. De kan være instagrammere, youtubere, kendisser osv. Der findes mange typer af influencere, der ikke har og aldrig har haft noget så gammeldags som en blog. Måske kan man sammenligne det lidt med at kunstnere kan være en fællesbetegnelse der tæller sangere, forfattere, fotografer osv. Så en sanger er en kunstner, men en kunstner er ikke nødvendigvis en sanger osv. :)
   Men TAK for dit dejlige pip og reflektion omkring når det er lidt svært og hvordan/om man skal dele det ♡ Stort knus E

 7. Det er simpelthen nogle vanvittige fine billeder! New York gør det altid godt, men du har fanget det helt specielt :)
  Jeg er ked af at høre, at der er noget som er ulyksaligt, men beæret over, at du vil dele det med os andre. Jeg tror vi er mange, som gerne giver en virtuel skulder at græde ved, omend så i det mindste en kærlig tanke på vejen.
  Jeg håber du får en rigtig dejlig uge. Danmark er bestemt også solrig, og det gør humøret lige det federe.
  Herhjemme står den også på altanklargøring, så den kan blive taget ordentligt i brug, nu når vejret viser sig fra sin fineste side.
  Kærlige tanker din vej <3

  1. Tak sødeste dig ♡ Både for skulderklap omkring NYC-billeder, men bestemt også for kærlige tanker og for at dele hvad du skal lave. Mange kram Emily

 8. Hej Emily! Bare en kærlig opfordring til at mærke efter om det her er noget, som du overhovedet har lyst til at dele. Det, at du har sagt lidt, gør jo ikke at vi har krav på noget og at nu er det ikke rimeligt at vi skal vente mere. Måske er det netop et tegn i sig selv, at der er gået et halvt år uden at du har følt lyst til det. – bare en tanke

 9. Du virker som det dejligste menneske Emily <3
  Jeg er vild med at følge dig her på din blog.
  Og det er netop DIN blog. Det er uden tvivl dig der bestemmer indhold, hvor ofte du vil skrive o.s.v.
  Vi er jo bare så vilde med at følge dig, at vi nok aldrig kan få nok ;-)
  Ved de bloggere som går lidt mere ind under huden, som du gør, følger jeg personligt, at jeg har så meget lyst til at hjælpe, når der er noget skidt, og omvendt når der er noget godt og positivt, har man bare lyst til at klappe i sine små hænder og glædes med dig.
  Ønsker dig alt det bedste <3

  Jeg har endnu ikke været så heldig, at have besøgt New York, men det er et stort ønske, og det skal ske indenfor de næste par år, når vores datter er lidt ældre.
  Jeg får bestemt ikke mindre lyst, når jeg læser dine finde indlæg og ser de skønne billeder :-)

  Mine planer for de næste par dage ser skønne ud.
  Jeg har nærmest en lille miniferie, da jeg har fri både torsdag og fredag :-)
  Fredag skal jeg ud at spise med min lille familie (mine 2 børn og min mand), hvor vi skal fejre min fødselsdag.
  Lørdag skal jeg til tøsefødselsdag med Melodi Grand Prix tema.
  Søndag bliver nok rolig ;-)

 10. Sidder og drømmer mig væk og GLÆDER mig sådan til jeg selv tager turen til oktober ????
  Lapper alle dine anbefalinger i mig! Tusind tak ?
  Husker du, hvor du fik lavet de smukke negle?