Små ting

{Solnedgang over Refshaleøen. Vi var selvfølgelig lige henne at ‘sige hej’ til vores bryllupslokation. Instant gode minder fra verdens bedste dag}

Er I overhovedet nogen tilbage derude, der læser blogs? Altså ikke i almindelighed, det ved jeg jo, I er. Men lige i disse dage? Hvor det er sommer på fuldt blus midt i maj.

Selv har jeg tilbragt det meste af dagen inden døre, da jeg har hygget liiidt for meget de sidste fire dage og derfor er en pæn slat bagud. Men har været et lille smut ude, da jeg netop været nede at handle og det ser nogenlunde ud som om hele Danmark befinder sig på Islands Brygge på/I/ved havnebadet. Det er nærmest berusende, når vejret viser sig fra sin allermest charmerende side for slet ikke at tale om de lyse aftener. Kan godt lide hvad det gør ved stemningen, humøret og energien hos folk. Og synes det er så velfortjent ovenpå verdens længste efterår/vinter. Vi nordboere er altså nogle seje størrelser.

Vi har stornydt vejret hele miniferienog været ude at lege sommer på stranden og i haven i Hornbæk, på det nye madmarked på Refshaleøen, til minigolf på Amager Strand, ombord på venners båd i Gilleleje og så også på vores altan, der (endelig) er blevet forårsfin og  bugner (ok, måske ikke helt, men derhen ad) af blomster og krydderurter. Og således er jeg nu bagud på alt fra støvsugning til emails, men ville nu ikke have det på nogen anden måde. Hvis der er én ting, jeg har lært om vejret herhjemme (udover at snakke om det i et helt blogindlæg tydeligvis), så er det, at man skal nyde det, når det er der.

Endnu engang tak for jeres helt utroligt søde og omsorgsfulde beskeder, mails og kommentarer angående indlægget om at ramme muren i sidste uge. Tak, tak, tak. Virkelig ♥

Har været rørt til tårer (på den bedst tænkelige måde) over jeres engagement og over mange af de kloge og gode ting I har skrevet ikke mindst. Tænk at det kunne føles så fint at dele med jer. I gjorde alle mine bekymringer til skamme ♥

Denne uge skal jeg til bunds i en række kedelige opgaver, der har logeret på to-do’en lidt for længe (host host skatteregnskab), skyde film med Avène og to af de bedste damer og når vi rammer Pinse-weekenden skal jeg ud at svinge det kulturelle ben med veninderne, foruden at tage det helt roligt i mit eget selskab mens Drømmemanden skal kommentere X-Games (på DR3 på lørdag for de ski- og snowboardinteresserede).

Jeg håber, at I også får en mageløs, ny uge ♥

{Naturen med indenfor}

{Frk. Hund med ny bandana}

{Aftentur på Amager Fælled. Elsker}

{Flower power}

{Når man vinder årets første minigolftturnering med hole in one}

{Blomster til altanen og yndlingshalskæderne i flok. Tricket er forskellige længder og vægt, hvis man vil undgå kludderkæder}

{Ohøj! Dejligste frokost i Gilleleje Havn hos søde venner}

{“Må jeg springe i???”}

{På showroombesøg hos 9PR, der har det smukkeste lyserød lokale}

{Brunch på Meyers spisehus i Lyngby med min søde mor. Morgenmadspizzaer er et hit}

{I vores element ♥}

{Is må der til i det her vejr. Lille softice med flødeskum og syltetøj (ja, jeg er underlig) og mandeis med det hele}

(Visited 3.338 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Penny i bandana må altså være det søteste jeg har sett! Kos deg med en ny (og forhåpentligvis solrik) uke <3

 2. Hej Emily
  Et praktisk spørgsmål: Mener at kunne se, at du har en jakke på fra Anine Bing? Jeg er selv på nippet til at købe den, men har spekuleret lidt over, hvilken størrelse jeg skal bruge. Helt sikkert én størrelse større en dig. Så … kunne du sige mig, hvilken størrelse, du har den i?
  På forhånd tak!

  Pas på dig selv!

 3. Du er den eneste blog jeg altid læser, og aldrig bliver træt af♥️ Din army jakke fra minigolf billedet, er det en der stadig kan købes…. Jeg er vild med den?

  1. Tak hvor er du rar ♡ Den er fra Anine Bing, jeg tror stadig de har den eller en der minder om den :) Kram og knus E

 4. Jeg tog konsekvensen af lidt for meget hygge og lidt for lidt arbejde i søndags og arbejdede mig igennem en helt sæt stile #gymnasielærerliv. Sådan må det være, når der pludselig er sommer flere uger i træk – føler aldrig det er sket før ?

  1. Nej man må NYDE når det er der ikke? Lyder nu ellers ret hyggeligt med sådan et sæt stile. Men det er måske kun i teorien ;) Stort knus E