Små ting

{Vandhund for evigt. I baljen på Marienlyst Strandhotel}

Ovenpå en meget dejlig, meget afslappende og meget social weekend har jeg vimset rundt i dag og pakket, krydset ærinder af på min liste og forberedt dette og hint, inden turen går mod den spanske solkyst i morgen. Jeg skal ned at skyde kampagnebilleder til de sko, jeg har designet (glæder mig SÅDAN til at vise jer!!!) og besøge fabrikken hvor de bliver lavet.

En herligt anderledes arbejdsuge med andre ord. Og så slutter den tilmed i Paris, hvor jeg skal mødes med et hold veninder i Byernes By på fredag og fejre weekenden og foråret med udsprungne magnolietræer, kaffe og vin på fortovscaféerne og måske en croissant eller to ;)

Jeg håber, at I også får en mageløs, ny uge ♥

Ps. Tak for alle jeres gode kommentarer sidste uge :) Jeg er fortsat lidt bagud (jvf. den sociale weekend), men alt er læst (og højt værdsat) og jeg har en masse rejsetid i morgen, hvor jeg ser frem til at få svaret dem jeg mangler ♥

{Morgenmøde og Eggs Benedict på Royal Café}

{Yogaklar. Har holdt mit løfte til mig selv og plejet min yogapraksis}

{På tirsdagens fotoskydning med Biotherm, hvor jeg helt glemte at tage billeder. Altså pånær af snacks’ne her}

{På jagt efter grønne venner til altanen}

{Sofatid i sommerhuset med Penny. Elsker hendes lille hundefjæs her. I særdeleshed skal jeg måske tilføje, for elsker det selvfølgelig altid}

{Onsdagsdate med Nikolaj på Lo Jo’s Social. Sliders, padron peppers og sweet potato fries. Ja tak!}

{På venindebogsbesøg hos Leonora Christina Skov}

{Arbejdstid og fredagsfrokost (med computeren klappet sammen vel at mærke, jvf Ugens Udfordring) på Acacia}

{Spatid på Marienlyst Strandhotel (inviteret) med mine piger. Der er netop blevet bygget spa og renoveret og der er SÅ lækkert. Helt på højde med Ystad. Især deres kobberspa og de udendørs bassiner med kig til Kronborg var lige noget for mig}

{… og den smukkeste udsigt. Kiggede man den anden vej, tronede fine Kronborg}

{De tilbyder de dejligste behandlinger med bl.a. Karmameju-produkter. Vi tog derfra meget rene, polerede, afslappede og glade}

{Lørdagshygge med AC, Cornichonen og Skjorten. Nikolaj var også med og vi delte os i et trille-med-barnevogn-hold og et FIFA-hold. Gæt selv hvem der lavede hvad…}

{Til konfirmation søndag inklusiv limoncello og tiramisu og det bedste selskab. Slet ikke en dårlig måde at slutte ugen af på}

(Visited 3.931 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar