Outfits på det seneste

Buksedragt Stella Nova (gave), tee Ganni, taske Acne, sko By Malene Birger (gamle).

En af de ting som mange af jer ønskede at beholde/se mere af, var hvad jeg har på. Det synes jeg er så hyggeligt, for det er også noget, jeg selv holder af at vise og så er det ikke mindst relativt nemt at efterleve. Jeg har jo trods alt tøj på hver dag. Og mens jeg nok har forsømt at vise outfits her på bloggen, så er jeg lidt flittigere til netop det ovre på instagram, hvor I altså skal være mere end velkomne til at følge med.

Her er en håndfuld outfits og lidt til, fra den seneste tid. Og så skal jeg nok prøve at prioritere tøj og kombinationsmuligheder herovre også. Det bliver også lidt mere spændende igen, nu hvor vi går efteråret i møde og man kan lege lidt mere med lag og farver.

Jeg prøver i stor stil at få gamle skatte (eller bare gode basics) fra garderoben med i loopet, så det er altså ikke alle ting, jeg viser, man kan gå ud og få fingrene i (har markeret det i en parentes bagefter), men måske det kan tjene til inspiration alligevel.

Derudover er jeg begyndt at låne i stor stil blandt mine veninder. Og pønser nu på at sætte det lidt i system og holde deciderede låne-/bytteaftener. Har flere bekendte, der gør det og som er vildt glade for det. Er det noget I praktiserer med jeres veninder? Hvis ja, bliver jeg så taknemmelig, hvis I har lyst til at dele jeres erfaringer og ‘regler’ ♥

Jeg har haft en helt umanerligt dejlig weekend. Halvdelen af den er blevet spenderet i sommerhus med min mor og Penny-dyret, lørdag aften hyggede jeg med nogle af yndlingsdamerne + afkom (og spiste gammeldags æblekage, bedste jo!) og den anden halvdel har jeg brugt herhjemme med at nusse om og plante lidt efterårssager på altanen, løbe en lang tur og ligge i ske med min mand. Ikke helt i den rækkefølge, men faktorernes orden er som bekendt ligegyldig.

Bluse Ellos, taske Acne, nederdel Ganni, sneakers Reebok.

Top og nederdel Six Ames, sko Flattered x Emily (reklamelink), taske Acne, net by Malene Birger.

Jakke Anine Bing (gammel), taske Acne, kjole Munthe, sneakers Reebok.

Top Gestuz, nederdel Ganni, taske Acne.

Tee 40’s & Shorties, nederdel Hosbjerg (gammel), clutch Jerome Dreyfuss, sko Flattered x Emily (reklamelink).

Tee Wood Wood, nederdel Zara (gammel).

(Visited 3.625 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Jeg låner meget tøj af veninder og kolleger, og de omvendt af mig selvfølgelig. Mest festtøj/tøj til større events, og det fungerer super godt. Jeg gør det primært af hensyn til miljøet, men også fordi det er billigere og sjovere. Det er SÅ fedt at have “nyt” på i form af lånte fjer, og så lige prøve det af om det virker. Det tog dog lidt tid at få mine veninder med om bord, men nu er de hooked, og vi låner frem og tilbage så ofte det er muligt. Fx har jeg netop købt en smuk kimono fra Sissel Edelbo på Trendsales. Den var brugt en gang, og fremstår fuldstændig som ny. Jeg skal selv have på til en 30års fødselsdags dame-brunch i næste weekend, men jeg ved allerede at den også skal til barnedåb med min veninde og til 50 års fødselsdag med min kollega, alt sammen inden for en måned. Det er da genialt. Når jeg er “færdig” med at bruge tøjet, så plejer jeg at sælge det billigt på trendsales, og så cirkulerer det jo videre. Udover tøj, så har jeg også prøvet at leje designertasker, hvis jeg bare skal bruge dem til en enkel fest el.l. Jeg har nemlig tendens til at købe lidt vel dyre designertasker og kun få dem brugt et par gange, men det fungerer super godt at leje dem i stedet. Så får jeg også lige prøvet af om det er mig eller bare en ny trend.
  Kh Katrine

  1. Hvor er I bare seje og dejligt eksempel med kimonoen, der kommer ud og får en lang levetid <3 Låner I bare på kryds og tværs eller holder I de såkaldte 'bytteaftener'? Tak for at dele <3 Kram Emily

   1. Vi låner altid bare efter behov og ikke noget opstillet som en enkel aften, det er alt for lidt :-) Vi spørger bare hinanden, når behovet opstår og så tager vi den derfra. Et eksempel på en sms kan lyde: “Tøjkrise ! Jeg skal til barnedåb d.15., har du noget passende i min str? ” og så sender man billeder af eksempler retur til afsenderen. Så kan man i ro og mag se om det er noget. Ellers ringer vi bare og siger at vi lige kommer forbi og kigger klædeskabet igennem, og er det op til ejeren af tøjet om de vil låne det ud eller ej. Det fungerer altså mega godt i praksis. Ofte er det vi låner af hinanden faktisk fejlkøb eller noget man kun har brugt en enkel gang. Pudsigt, men ret sjovt. Vi er syv veninder, der bytter på kryds og tværs, og vi er i str. small-medium-large, så det lykkes altid at finde noget passende tøj.
    Inden et udlån aftaler vi ALTID om det skal retur vasket, renset eller om ejeren hellere selv vil sørge for det. Det er en god løsning, for så undgår vi at noget går i stykker el.l.
    Kh Katrine

    1. Tak for svar og for at dele jeres erfaringen <3 Lyder som alletiders arrangement I har gang i dér! Mange kram Emily

 2. du skal da prøve the organic club så ? der afleverer du dit tøj, får point for det og kan så bytte det til noget nyt ? det koster 99-199 kr. om måneden.

 3. Det er rart med outfitposts igen, det var derfor jeg begyndte at følge din blog i sin tid – heldigvis holder jeg også af alt det andet du finder på?
  Er det smækbukser( hedder det overalls når man er voksen?) du har på i mofibo annoncen? Hvor er de evt fra?

  1. Dejligt at høre Lise. Også at du kan lide både det ene og det andet :) Det er det nemlig. Synes vi skal kalde dem smækbukser, det er ret hyggeligt. De er 3 år gamle og fra et mærke, der ikke længere eksisterer desværre. Adpt hed det vist. Kram E