Smuuk

Gode kosttilskud med dokumenteret effekt, målrettet hud og hår. Det er hvad de nye skønhedstabletter fra Smuuk Skin er, hvis jeg skal præsentere dem ultrakort. At de så også er meget pæne i sig selv, er blot en ekstra bonus, men det er de. Så pæne endda, at jeg har dem stående fremme, hvilket har den gavnlige effekt for hud og hår, at jeg rent faktisk husker at tage dem. Mægtigt smart.

Og ikke nok med at jeg – tydeligvis – er meget begejstret, så er jeg også ambassadør og ansigt for den nye serie af cosmeceuticals, som det så fancy hedder, og glæder mig derfor til at fortælle jer meget mere om ingredienser, kosttilskud i det hele taget og hvordan jeg bruger dem, i løbet af året.

Men allerførst skal det handle om jer og en lille treat: Skulle I have lyst til at prøve Smuuk Skin, så har jeg nemlig sørget for at I kan få 20% rabat på alle deres produkter her med koden EMILY20

Smuuk Skin er udviklet af dygtige mennesker med stor erfaring indenfor og viden om kosttilskud. Og alle varianter indeholder ingredienser med dokumenteret positiv effekt på hud eller hår. Og i tilstrækkelige mængder og kvalitet.

Men hvorfor overhovedet tage kosttilskud tænker du måske? Fordi skønhed kommer indefra, hvis i spørger mig. Både i overført betydning, men også bogstaveligt talt. Derfor giver det god mening at supplere og booste min sædvanlige kost, med ekstra vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Både fordi jeg ikke altid kan spise lige varieret, særligt i travlere perioder, men også fordi nogle ting slet og ret kan være svære at spise sig til i tilstrækkelige mængder. D-vitamin er et klassisk eksempel, på noget vi nordboere notorisk mangler og på samme måde kan der også være andre ting, som vi kan have gavn af (også på ydersiden) at få et tilskud af.

 

Kollagen er for mig en af de ting og jeg er ikke alene. Det er tidens helt hotte superfood og med rette. Det giver ikke bare elasticitet, udglatter og virker fugtbevarende på huden (indefra vel at mærke), men samtidig er kollagen også alletiders for mave-tarm-slimhinden og for leddene. Lige siden jeg så Kate Hudson komme det i smoothies for et års tid siden, har jeg sværget til og brugt kollagen selv.

Nu tager jeg det primært i form af enten Hydro Balance eller Youth Optimizer fra Smuuk Skin, der begge indeholder kollagen foruden andet guf for huden. Især Hydro Balance (som også er den jeg har taget længst) er jeg mere end glad for idet den tilsyneladende har hjulpet min ellers evigt dehydrerede hud. Normalt går jeg igennem lidt af en hudgyser om vinteren, men denne vinter har min hud i ansigtet været markant mindre tør.

Min morgerutine med Smuuk og et par af mine bedste skønhedstips.

Læs mere om de fem varianter, Sun Prepare, Hair Booster, Pure Skin, Youth Optimizer og Hydro Balance samt de to tilhørende olier her.

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere ♥

 

(Visited 8.821 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Hvor er det en fin reklamefilm du har lavet med dem/ de har lavet med dig!!!
  Så rolig og fin og velformuleret . Jeg satte den op på tv med Apple tv, og det gør virkelig en forskel fra telefonen! Må se den et par gange mere og prøve nogle af de fine produkter .

  1. Tusind tak Mille, det er jeg så glad for at høre. Selv tør jeg dog kun se filmen i lille, altid underligt at se/høre sig selv ;) Stort klem Emily

 2. Troede først lige, at det var en smøg du sad med i hånden på det ene billede! Godt at se at det bare var en tændstik, eller et lidt tvetydigt budskab i forhold til at passe på sin hud…

  Stort tillykke med ambassadør-skabet!

  //Tine

  1. Haha… Helvede skal fryse over mere end én gang, før du ser mig med en cigaret ;) Tusind tak Tine. Kram Emily

 3. Hej! I reklamefilmen fortæller du at du tager kosttilskud med din morgenmad, hvor du drikker te eller kaffe. Inden for naturmedicin anbefaler man, at tilskud ikke skal tages sammen med kaffe, da stoffer i kaffen binder sig til vitaminer etc og hindrer optagelse. Så det er nok bedre at tage tilskudene til aftensmaden. Bedste hilsener …

 4. Hej Emily. Spændende nyt:) har du prøvet hår vitaminerne. ? Dem vil jeg overveje. Rose misten i videoen. Kan den købes i DK? Knus fra Tanja

  1. Hej Tanja, nej har endnu til gode at prøve dem til håret, men det vil jeg gøre når vinteren er slut og håret skal have et boost. Den er fra Herbivore og jeg har købt den i USA, men tror også du kan få det på nettet. Kram Emily

 5. Hold da op! Jeg tabte underkæben, da jeg ved første øjekast så dig sidde med en rygende smøg. Det hang i mine øjne slet ikke sammen med overskriften og emnet. Men så fik jeg kigget efter og det var bare en tændstik. :)
  Jeg elsker dine fotos og bliver altid inspireret af dem.
  Smøg eller tændstik. Du er smoking hot. :)

  1. Hehe… det kan jeg godt forstå. Men ja, det er bare en tændstik. Havde slet ikke selv tænkt over det. Netop fordi jeg jo vidste det var en tændstik, så i mit hovede kunne det ikke være andet ;) Kram E

 6. Pas nu på med de sundhedsanprisninger! Der er ikke godkenndt en eneste sundhedsanprisning for kollagen. Det betyder også, at sådanne anprisninger kke må bruges i markedsføringen af fødevarer.

  1. Hejsa,
   Tak for at du lige gør opmærksom på det da det netop kræver, at man har dokumentation på den kollagen-kilde, der anvendes, for at gøre kunne bruge af en skønhedsanprisning. Den kollagen-kilde som er anvendt i Smuuk Skin HydroBalance har dokumentation på, at den mindsker fine liner og rynker og indeholder også vitamin C som bidrager til at opbygge og vedligeholde hudens
   kollagen.
   Kram E

   1. Problemet er dog, at du går videre end skønhedsanprinsninger (og den ene godkendte sundhedsanprisning for vitamin C), når du henviser bl.a. mave-tarm-slimhinden. Beklager jeg tæsker i det, men der er bare så mange ikke-godkendte sundhedsanprisninger i reklamer i øjeblikket. Er ellers ret fast (og tilfreds) læser af din blog, så det er ikke kritik af dit arbejde i øvrigt. God fornøjelse på yoga-retreat.

    1. Det er så i orden og tak for ros. Jeg tjekker ordentligt op på ret og vrang, når jeg er hjemme igen. Skal også til en workshop hos Landbrug og Fødevarer, til februar, hvor det også er et emne på dagsordenen, så der kan jeg forhåbentlig også blive klogere.
     Tusind tak. klem Emily

 7. Tak for det gode tip :)

  Tager du HydroBalance sammen den en almindelig multivitamin tablet, eller er der anbefalinger ift det mix?

  1. Ja, det kan du sagtens. De kan fint tages ved siden af en multivitaminpille. Dog ville jeg udelade dem med kobber eller a-vitamin hvis du er gravid. Det er den til hår og den til sol. Spørg altid gerne læge eller jordemoder til råds. Kram E

  1. Av, det ved jeg ikke, men det er ved at være et stykke tid siden, jeg delte den, så der er en chance, men hører lige ad :) Klem

   1. Den virker ihvertfald ikke lige pt :( Det var ikke længe, de gode folk hos Nicehair ville give rabat..

    1. Hej begge, beklager sent svar herfra, men nej rabatten galdt ‘kun’ en uge, så det er da også en slags tid, synes jeg :) Indlægget her er fra 9. januar. Stort klem Emily

 8. Wow hvor ser du godt ud på de billeder. Jeg vil også spise kosttilskud, hvis det giver så smuk en glød til min hud:-) Har flere steder læst at danskerne får alt for lidt d vitamin senest på en artikel på castorolie.dk – tror virkelig på at alt det indendørs arbejde er noget skidt i længden. Nå men bruger du d vitamin og hydro balance hver dag? Oplever du nogen forandringer ved at bruge det?

  1. Ja, det synes jeg. D-vitamin hjælper generelt på min energi og mit immunforsvar, mens hydro balance giver en mere gennemfugtet hud indefra :)

 9. Hej Emily!
  Jeg har længe overvejet at købe nogle af disse kost tilskud, men holdt lidt igen fordi det trods alt også er en del penge og jeg ved jeg ikke er den bedste til at huske at tage dem.
  Men nu besluttede jeg mig for at det var på tide at prioritere det, men opdager så desværre at rabatkoden ikke virker. Er den mon udløbet eller gør jeg noget forkert? :-)

 10. Hej Emily

  Ved du om man må spise Hydro balance og hairbooster fra Smuuk som gravid :)

  De bedste hilsener
  Sandra

  1. Man må spise begge, men dette er min egen personlige vurdering: Jeg spiser HydroBalance, men venter med Hair Booster (da den indeholder lidt kobber) til efter graviditeten. Det er også typisk, når man begynder at amme, at man taber en del hår, så tænker, at det på alle måder giver god mening, at vente til efter med den. Knus Emily

   1. Hej Emily
    Tusind tak for svar <3 Og for resten tillykke med graviditeten. :-) Du bærer det smukt.

    Knus Sandra

 11. Hej Emily
  Jeg er meget interesseret i at købe Smuuks hydro balance, som du taler varmt om her på din side.
  Men nu har jeg godt nok allerede multivitamin, fiskeolie og nogle b-stress vitamin-piller stående i skabet.
  Hvilke af disse vitaminer skal jeg fortsætte med, hvis jeg tager hydro balance? Kan jeg droppe dem alle på nær fiskeolien? Og hvordan er doseringen per dag med hydro balance, hvis jeg får rimelig varieret kost på arbejde særligt?
  Og er der andet jeg burde tilføje til vitaminskabet?
  Jeg håber, du kan hjælpe ?☺️
  Mange hilsener
  Julie

  1. Hej Julie,
   Du skal fortsætte med din almindelige multivitamin og fiskeolie og tage Smuuk som supplement. Jeg ville tage 2 stk om dagen. Hvis ikke du oplever gener, så tænker jeg du er fint dækket ind med det :) Stort knus Emily