Opskriften på den perfekte feriedag

Program

6.30-7.00: Meditation

7.00-8.30: Svedig (bogstaveligt talt) Vinyasa-yoga på tagtoppen med kig til en dansende påfuglehan på nabotaget. Og udsigt til kokospalmer og andre utrolige vækster.

8.30-9.00: Hurtig tur på det nærliggende marked for at købe krydderier, jordnødder, frugt og kigge på fremmedartede grøntsager og det herligste leben og handlen.

9.00-10.00: Morgenmad. Mango, papaya, ananas, passionsfrugt og banan, der smager som det (søde) drømme er lavet af. Yoghurt og granola og ristet brød med avocado og spejlæg.

10.00-10.15: Med tuk-tuk til nærmeste surfspot.

10.15-12.00: Surf. Geniale, mellow bølger. Nemme at fange, nemme at ride. Alt er godt og selvtilliden vokser proportionalt med successerne.

12.00-13.00: Stranddaseri under en parasol. Læsning, lur eller kiggen på surferne.

13.00-13.15: Lille gåtur til rart frokoststed.

13.15-14.30: Frokost. Lækreste falaffel-bowl akkompagneret af endnu lækrere hjemmelavede granatæblesodavand med citrongræs og lime. Damesnak med sødeste piger fra yogaretreatet.

14.30-14.45: Med tuk-tuk til spa-sted.

15.00-16.45: Full body massage og shirodara, en vidunderlig ayurvedisk behandling hvor man får dryppet varm olie i panden og håret og siden masseret hovedbunden.

16.45-17.00: Gåtur hjem til villaen.

17.30-18.30: Yin yoga og solnedgang på taget mens kæmpeflagermusene svæver på himmelen og tæt, tæt ved. Magisk og betagende at se de store pattedyr flyve ud i flok.

19.00: Aftensmad. Forskellige curries, ris, salat og papadums. Frisk ananas og mango til dessert.

20.30: Yoga nidra.

21.00: Godnat.

(Visited 3.979 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Sådan havde jeg det også den dag, det var ren magi. De andre har også været vidunderlige, men lige den dag var noget helt særligt <3

  1. Ja, det var en af de helt gode. Den kommer jeg til at huske. Dét kan du tro jeg gør! Stort kram E

 1. Drømmer mig allerede væk! Lyder så vidunderligt, afslappende og stadig aktivt. Perfekt kombi af yoga og surf og så oveni smuk natur og ro?? Drømmeferie, som jeg håber også en dag at opleve??

  1. Jeg er også noget så taknemmelig kan du tro. Ønsker for dig at du også får en lignende ferie. Klem E

 2. Lyder vidunderligt! Har du eventuelt mulighed for at linke til retreatet? Tak fra Camilla

 3. Hvor lyder det bare som en perfekt feriedag. Min kæreste og jeg rejser til Sri Lanka på lørdag og 14 dage frem, og vi kommer også forbi Mirissa.Jeg tænkte på, om du kunne anbefale nogle lækre steder at spise? Den falafelbowl ser virkelig lækker ud. :-)

  1. Åh hvor herligt for jer. Håber I får det lige så godt som vi har haft det. Jeg kan virkelig anbefale Ceylon Sliders (falafel bowlen er derfra) og Nomad i Welligama (5-10 min i tuk tuk fra Mirissa). Shady Lane i Mirissa er også dejligt. Og prøv evt. Secret Root Spa der ligger lige i nærheden. Zephyr på stranden i Mirissa er virkelig også lækkert. Kram E

  1. Se svar på samme længere oppe i kommentarerne <3 Kan varmt anbefales. Stort klem Emily

 4. Det lyder så dejligt! Jeg tænkte på, om du fandt dit yogaretreat, også faldt over nogle andre, der lyder gode? Jeg leder nemlig meget efter et yogaretreat eller bare en yogaferie, men synes det bliver lidt uoverskueligt. tak :-)

 5. Det lyder så dejligt! Jeg tænkte på, om da du fandt dit yogaretreat, også faldt over nogle andre, der lyder gode? Jeg leder nemlig efter et yogaretreat eller bare en yogaferie men synes det bliver lidt uoverskueligt. tak :-)

 6. Kære Emilie
  Du har sikkert skrevet det et sted .. – Men hvem var arrangøren på dette fine retreat? Bh Maj