Skønheden i alting

Denne her sengebakke. Måske ikke så køn, men altså hvor vi er glade for den og spår den også en stor fremtid i slutspurt af graviditeten (morgenmad på sengen, tak) og når lillemanden kommer. Den er fra Ikea. Jeg ser btw. Dead to me på iPad’en i baggrunden. Stor anbefaling herfra!

Ny uge. Og en herligt kort en af slagsen. Jeg sidder i skrivende stund og balancerer en makrelmad over tastaturet (living on the edge) og har lige gået kalender, mail og diverse projekter og deadlines igennem, for at få overblik over den kommende måneds arbejde. Den store nedtælling til sommerferie og i denne omgang også en fødsel og efterfølgende barsel, som gør undertegnedes behov for at kunne afvikle, lukke og slukke inden klokken slår 1. juli ekstra stort. Dermed ikke sagt at bloggen lukker ned derfra. Men mere om det snart.

I går kom vi hjem fra en virkelig dejlig ‘babymoon’ i Helsingborg. Så hyggeligt at være væk sammen og jeg har fået blod på tanden, på lige at klemme en ekstra kærestetur ind inden jeg bliver for stor og ugidelig og kun vil ligge på altanen og spise sodavandsis. Måske noget camping omkring vores bryllupsdag midt i juni. Det ville være lækkert. Tror det skal være et sted i Jylland, så tip mig endelig, hvis I har en god idé til destination. Vi var så glade for Mols sidste sommer og er jo evigt forelskede i Klitmøller, men kunne også være sjovt at prøve noget helt andet. Gerne naturskønt og med gode muligheder for camping i telt eller vogn.

Denne her arbejdsuge er af den korte slags, men i praksis betyder det som regel for mig, at jeg skal nå dobbelt så meget, på kortere tid. Det tænker jeg egentlig også, at det gør for mange af jer? Uanset om I er lønmodtagere eller selvstændige. Nuvel, det er bittersødt, men om ikke andet har jeg noget af en gulerod foran mig i form af Heartland Festival på torsdag og sommerhus fredag til søndag.

Glæder mig til begge dele, men i særdeleshed til sidstnævnte, fordi det betyder gensyn med Penny. Hun er nemlig flyttet til Hornbæk for sommeren sammen med mine forældre (det gør de hvert år) , hvilket betyder, at jeg ser hende væsentligt mindre end jeg plejer. Når de er hjemme på Frederiksberg, går jeg nemlig med hende dagligt. Men hundedamen ELSKER at være i sommerhus og har det som blommen i et æg, så det er nok mest mig, der lider overlast ;)

Ser under alle omstændigheder frem til at hænge ud med hende og ikke mindst til den kommende måned, hvor jeg forhåbentlig kan tage lidt oftere op at besøge hende og mine forældre.

Jeg håber, at I også får en formidabel, ny uge ♥

Det her magasin. Udkommer en enkelt gang om året og er proppet med tips, tricks og inspiration til et mere bæredygtigt liv. Der er også et stort interview med mig i det. Sådan en ære. Og så er der masser af gode opskrifter, idéer og meget, meget andet til alle sæsoner.

 

På weekendtur i Helsingborg med Nikolaj. Så hyggeligt og fedt at man kan få fornemmelsen af at være ude at rejse, bare med et smut over på den anden side af Øresund.

Hybenroser. Findes der nogen bedre duft? Varsler om sommer og varmere tider.

Pæneste, bæredygtige undertøj fra Moons & Junes. Mine bryster kan lige akkurat være i bh’en nu, så det er nok en lidt stakket frist. Men så har jeg den at se frem til igen efter amning.

Når man går forbi en bager og der dufter helt vidunderligt af nybagte kanelsnurrer. Så må man slå til. Mmmm… sådan en helt lun og saftig sag. Intet over.

Mine to yndlingsparfumer for tiden. Begge er olier og begge har kraftige noter af sandeltræ, men de er også forskellige nok til at jeg ikke bliver helt ‘duftblind’ på dem, hvis jeg husker at veksle lidt mellem dem. Den fra Raaw hedder Blackened Santal og den fra Maison Louis Marie er No. 4 Bois du Balincourt.

Naturens egen konfetti.

(Visited 3.099 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Skyttehusets camping ved Silkeborg er sådan et dejligt sted! Det er en ret lille plads, men afsindigt hyggeligt og idyllisk med mange pladser lige ned til søerne. Ren balsam for sjælen!

  1. Dejligt at høre og tak for tip. Havde lidt Silkeborg/Ry/Skanderborg i kikkerten, så det kunne meget vel blive dér. Kram E

 2. Stemsager Strand Camping er en 4-stjernet campingplads som ligger ved Binderup kun 15 minutter udenfor Kolding. Fantastisk badestrand i bugten og skøn udsigt op gennem skoven til Skamlingsbanken. Ikke langt fra Christiansfeld, som er den hyggeligste by med små specialbutikker og gamle huse.
  Vi holder ferie i Binderup flere gange årligt, og det kan virkelig anbefales!

  1. Åh tak for tip, det lyder som et dejligt sted, det vil jeg kigge nærmere på :) Knus E

 3. Hvis I (du) ikke orker at køre så langt, er Sydfyn – i mine øjne – noget af det smukkeste Danmark.

  Fra Svendborg til Fåborg, inkl. alle de små øer. Svendborg er en “rigtig” by med gode butikker og spisesteder, en levende havn, og i omegnen er der masser af natur :-)

  1. Der var vi også på vores Danmarks-tur sidste sommer og jeg er HELT enig. Vi boede i Troense og der er så fint og vil så gerne tilbage dertil og ø-hoppe en dag. Dog skal vi – hvis vi er med vogn, hente vognen i Kolding og i så fald bliver det lidt for mange dyre ture frem og tilbage over broen at tage til Fyn, ævs…. Kram E

 4. Hele Sønderjylland generelt! ???
  Der er den smukkeste natur, Sønderborg, Dybbøl Mølle, Gråsten, Schackenborg og omegn,
  Med den yndigste lille kirke, som skal opleves.
  Der er masser af seværdigheder, både store og små.
  Camping ved jeg desværre ikke noget om.
  Men er overbevist om at der er adskillige fine steder.
  Men ønsker jer en rigtig dejlig ferie, hvad I nu end beslutter jer for.

  1. Har aldrig været i Sønderjylland, så det var måske på høje tide. Især fordi min mormors familie er derfra. Tak for tip og ferieønsker. Kram E

 5. Nu er det jo ikke lugefrem Jylland, men jeg er ret lun på både Møn og Orø. Gad også godt til Ærø, Anholt (muligvis dårlig idé med campingvogn, men alligevel) og Silkeborg/Ry-egnen.

 6. Jeg stemmer på sydfyn. Måske lidt øhop med færgen imellem de sydfynske øer? Kan virkelig anbefales. Åh, der er så skønt.

 7. Hvis I orker den for jer lidt lange tur, så er Læsø et helt fantastisk sted og har en dejlig campingplads.
  Øen er ret så flad og ret så lille (25 minutter i bil fra den ene ende til den anden), men naturen er fantastisk. Der er et par rigtigt gode spisesteder på øen, hvor alt handler om lokal kvalitet- men særligt fokus på øens specialitet; hummer (og fisk). Og en lille perle med gårdbutik og solbærsoftice findes der også, Saltsyderiet, guidede rideture mm.

  1. Åh lyder så herligt. Må lige se hvor lang tid det reelt tager, for vi har nok kun 3-4 dage at gøre godt med, så det er mere om det kan svare sig. Men ellers er den noteret til en anden god gang :) Knus E

 8. Jeg kan kun anbefale nogle dage på Vestkysten. Nærmere betegnet Rømø. Så snart man er kørt over dæmningen, så er det som om, man er i en helt anden verden. En verden uden stress, uden larm og bare omringet af en helt anderledes og fantastisk natur. Jeg kan måske endda være behjælpelig med et sommerhus, som jeg personligt vil mene, er det dejligste sted i verden med kun 10 minutters gang til stranden :) Der er også mulighed for camping flere steder på øen, men for en, der har tilbragt alle sine somre på øen, og nærmest anser den som sit andet hjem, synes jeg, det bliver for turistfyldt og ucharmerende i forhold til, hvor dejlig øen ellers er.

  1. Tusind tak for tippet, vi kigger nærmere på Rømø :) Har været der et par gange for år tilbage og det var vidunderligt. Klem E

  1. Vi boede på Clarion Grand. Nej, der er (billig) parkering udenfor, men da vi var der lørdag til søndag skulle vi kun betale indtil lørdag kl. 15 og endte således med rørende 6,3 svenske kroner for et par timers parkering (man kan bruge Easypark). Klem E

   1. Tak for svar! Dine billeder så så fine ud, at jeg tror vi er nødt til at tage på samme tur ?

 9. Nu ved jeg godt at du siger at i skal til Jylland, men jeg tillader mig lige at anbefale det her Bed & Breakfast i Sverige. Ca 2 timers kørsel fra København.

  http://www.rosendal-bb.se

  Der er både B&B og sommerhus, men i kan også parkere jeres camper, og udforske naturen.
  Det er det skønneste sted, den skønneste danske ejer med de skønneste 2 golden retrievers, klar til at tage imod og danne rammerne for en dejlig get-away.
  Efter flere års kiggeri her på adressen er jeg sikker på at det vil falde i jeres smag! Så når i næste gang vender snuden mod Sverige, vil jeg helt klart anbefale det sted!
  God tur ????

 10. Hej Emily
  Laven, Holmens eller Birkhede camping ligger alle tre tæt på Ry og helt ned til Gudenåen. Især Laven camping har en helt formidabel udsigt ud over sø/Gudenåsystemet, Himmelbjerget og man kan næsten føle sig hensat til Toscana. Jeg ved ikke om I er til de traditionelle campingpladser for det er ovenstående eller til mere primitiv camping. Hvis du vil have flere tips til Ry og Silkeborg så skriv endelig – feks er Århus måske bedste bager flyttet til Ry for nylig?